Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
kefalidisg:
Συνάδερφε δεν μπορείς να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται στον έλεγχο... τα δικά μας των γενικών γιατρών δηλαδή αφού τα έστειλαν για δεύτερη φορά στο ΕΤ τυπώθηκαν τελικά ενάμιση μήνα μετά, από τις 21 Απριλίου στις 3 Ιουνίου. Απλώς τα ελέγχαν.....
jupiter:
Αυτό λέω κι εγώ. Και φυσικά δεν ελέγχαν τίποτα, τι να βρούν δηλαδή όταν για να φτάσουν σ' αυτούς έχουν περάσει από τυ Σκύλλα και τη Χάρυβδη, πώς να ξεφύγει μωρέ ένα λάθος? Και ούτε λέω ότι υπάρχει δόλος. Απλώς αμέριστη βλακεία και αδιαφορία. Γι' αυτούς είναι απλώς χαρτιά..
DrG:
Από τους διορισμούς που υπογράφηκαν ως τώρα και δημοσιεύτηκαν με ΦΕΚ συμπεραίνεται δυστυχώς ότι δεν έχει γίνει κανενός είδους επιλογή με βάση κριτήρια πχ ΜΕΘ, ημερομηνία προκύρηξης κλπ. Είναι χαρακτηριστικό ότι έγιναν ήδη πάνω από 50 διορισμοί σε νοσοκομεία της Αττικής από όλες τις ειδικότητες.
Επιβεβαιώνεται -και από κάποιους υπαλλήλους του Υπουργείου-' η τυχαία επιλογή δηλαδή ''πιάσε 681 από την στίβα'' και στείλε για υπογραφή. Αυτό έχει καταρχήν σαν αποτέλεσμα να διορίζονται προκυρήξεις του 2010 ενώ άλλες του 2009 να μένουν στο ράφι διότι έγινε αργότερα η κρίση η διότι άργησε η γραμματεας του συμβουλίου να τα ταχυδρομήσει στο Υπουργείο.
Σε συνθήκες ''τυχαίας επιλογής'' ασφαλώς ευνοούνται μεταξύ των τυχερών και όποιοι έχουν την δυνατότητα να ''επιλεγούν τυχαία'' εφόσον δεν υπάρχει κανενα κριτήριο. Εκτός αν πιστεύει κάποιος ότι αυτά δεν γίνονται πια... ;D
Επιπλέον δεν υπάρχει καμμιά ενημέρωση για το τι θα ακολουθήσει στην συνέχεια αλλά και καμμιά βεβαιότητα για το πότε θα ολοκληρωθούν οι 681.
Μήπως αντί να τα συζητάμε εδώ να περάσουμε καμμιά βόλτα από την πλατεία απέναντι από την Βουλή?
jupiter:
Κάθε μέρα εκεί είμαστε. Έχω γεμίσει πια καχυποψία, λες να με βλέπουν που τους χώνω ξεγυρισμένες μούτζες και γι' αυτό με ταλαιπωρούν έτσι? :) ;D
giannkom:
Συνάδελφοι, από δική μου εμπειρία σας ενημερώνω οτι κάνει 5 ημερολογ. ημέρες μετά την ημερομηνία δημοσίευσης του ΦΕΚ για να λάβει κανείς το χαρτί διορισμού από το υπουργείο Υγείας. Με το τελευταίο, πλέον, διορίζεται κάποιος/α στο νοσοκομείο.
Καλή επιτυχία σε όλους/όλες και υπομονή. Όπως φαίνεται, τα 681 ΦΕΚ θα βγούν.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση