Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (88/179) > >>

VERA:
Όχι. Το ΚΑΔ το παίρνεις εντός του ΕΤ. Είναι ο Κωδικός Αριθμός Δημοσιευματος, δεν έχει καμία σχέση με το υπουργείο υγείας.

jupiter:
Χθες μου είπαν στο τυπογραφείο ότι μες στη βδομάδα θα δω το ΦΕΚ και ότι δεν υπάρχει κανένα κόλλημα.Σήμερα μου λένε ότι λείπει ένα χαρτί από τη Βουλή.Για να δούμε τι άλλο θα δοκιμάσει την υπομονή μας

giannkom:
Αν πάρεις ΚΑΔ, μετά είναι θέμα ημερών. Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ΕΤ και να ρωτήσεις αν έχεις ΚΑΔ. Μετά την κυκλοφορία του ΦΕΚ θέλει περίπου 15 ημέρες να έρθει το γράμμα διορισμού από το Υπουργείο. Με αυτό μπορείς τότε να διοριστείς, δεν αρκεί απλά το ΦΕΚ.

VERA:
Κυκλοφόρησε σήμερα ΦΕΚ που έχει διορισμούς γιατρών και είχε ημερομηνία 4.5.2011 και οι διορισμοί είχαν ημερομηνίες από αρχές Απριλίου. Νομίζω ότι για κάποιους λόγους κάποια ΦΕΚ αργούν πολύ να κυκλοφορήσουν ενώ έχουν δημοσιευτεί. Το γιατί είναι άγνωστο.

jupiter:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚυκλοφόρησε σήμερα ΦΕΚ που έχει διορισμούς γιατρών και είχε ημερομηνία 4.5.2011 και οι διορισμοί είχαν ημερομηνίες από αρχές Απριλίου. Νομίζω ότι για κάποιους λόγους κάποια ΦΕΚ αργούν πολύ να κυκλοφορήσουν ενώ έχουν δημοσιευτεί. Το γιατί είναι άγνωστο.

--- Τέλος παράθεσης ---
Προφανώς σύμφωνα με όσα μου είπαν εμένα (αφού ρώτησα επισταμένως) αργούν στη Βουλή σε μερικούς τα χαρτιά. Προφανώς είναι σοκαρισμένοι οι εκεί υπάλληλοι από τις μούτζες που τρώνε καθημερινά από τον κόσμο στο Σύνταγμα. Ελπίζω σύντομα όλοι αυτοί οι σφραγιδοκράτορες υπαλληλίσκοι να σφραγίζουν χαρτιά στην τουαλέτα του σπιτιού τους μαζί με αυτούς που τους διορίσανε..
Συγνώμη αν θεωρείται επιθετική η στάση μου αλλά αν δεν τα πω εδώ θα τα πω στους ίδιους και τότε η πρόσληψή μου θα γίνει μετά το μνημόνιο 4

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση