Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (10/179) > >>

stathis:
Aυτο που λες ειναι πολυ σοβαρο και ελπιζω οτι ειναι υπευθυνο. Στην περιπτωση αυτη τα περισσοτερα νοσοκομεια της επαρχιας κινδυνευουν με καταρρευση. Αντιθετα απο το νοσοκομειο στο οποιο διοριζομαι μου ειπαν σημερα οτι εχουν πληροφορηση απο το υπουργειο οτι απο βδομαδα ξεπαγωνουν οι διορισμοι. Μιλαω για το συγκεκριμενο νοσοκομειο παντα. Επισης μου ειπαν οτι επικοινωνουν καθε εβδομαδα και το κυνηγουν απο κοντα οπως και τα αλλα νοσοκομεια φανταζομαι. Αν τελικα παγωσουν ολοι οι διορισμοι ακομα και αυτοι που προκυρηχθηκαν ή και κριθηκαν στο 2010 σαφως και πρεπει να εχουμε μια ενημερωση υπευθυνη απο το υπουργειο και οχι φημολογιες και ραδιο αρβυλα ωστε να κινηθουμε συνολικα τουλαχιστον εμεις οι περιπου 450 που οι φακελοι μας βρισκονται ηδη στο υπουργειο γιατι εχουν κριθει. Δεν ξερω αν μας διαβαζει καποιος συνδικαλιστης της ΟΕΓΝΕ ωστε να εχουμε καποια αμεση κινητοποιηση ακομα και νομικη. Το θεωρω παντως απο δυσκολο εως απιθανο την καθολικη αρση διορισμων γιατρων για το 2011.

arspi:
Συμφωνώ μαζί σου συνάδελδε. Είναι αδύνατο να μην γίνει καμμία πρόσληψη ιατρικού προσωπικού. Περιμένουν την κοινή εγκύκλιο απο το υπουργείο εσωτερικών και οικονομίας για το ξεπάγωμα των προσλήψεων. Στον τομέα της υγείας αντιστοιχούν γύρω στις 1300 - 1500 θέσεις ( νοσηλευτές και ιατροί ). Μένει να δούμε τήν διανομή των θέσεων......

kefalidisg:
  Αν παρακολουθεί κάποιος την ημερήσια κυκλοφορία της εφημερίδας της κυβέρνησης ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος )  θα μπορέσει να καταλάβει πως εδώ και 2 εβδομάδες στο τεύχος Γ' το οποίο και μας αφορά, μόνο παραιτήσεις δημοσιεύονται. Όταν αρχίσουν να δημοσιεύονται και προσλήψεις θα φανεί εκεί, όποιος θέλει μπορεί να το παρακολουθεί...

dralex:
Όλο αυτό το ράδιο - αρβύλα έχει αρχίσει να γίνεται εμετικό πλέον. Δεν έχω ξανανοιώσει τέτοια ντροπή και απέχθεια για την κατάντια της χώρας μας. Μιας κυβέρνησης  χωρίς ίχνος οίκτου ή έστω συμπάθειας προς το λαό που βασανίζει παντοιοτρόπως. Αφήνει όχι μόνο εμάς αλλά ολόκληρες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες να πεθαίνουμε στην αβεβαιότητα, ΟΜΗΡΟΙ της κάθε πατσαβούρας ξανθιάς γραμματέως, να κρεμόμαστε από τα χείλη τους για μια ψεύτικη έστω θετική είδηση. Ας πούνε έστω ότι δε θα μας προσλάβουν ΠΟΤΕ να κάνουμε ένα πρόγραμμα ζωής. Οι προηγούμενοι τουλάχιστον ήταν κι αυτοί καταστροφείς δε λέω, αλλά αυτή η κατάσταση δεν έχει προηγούμενο. Εντάξει η κρίση, εντάξει η φτώχεια, αλλά δεν είναι αυτά δικαιολογίες για την πλήρη κατάλυση της ανθρωπιάς και του προγραμματισμού! Τόσους μήνες να μη λένε τίποτα. Συγνώμη συνάδελφοι για το ύφος, ξέρω πως δεν είναι  φορουμ κοινωνικής καταγγελίας αυτό αλλά ..

giannkom:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΌλο αυτό το ράδιο - αρβύλα έχει αρχίσει να γίνεται εμετικό πλέον. Δεν έχω ξανανοιώσει τέτοια ντροπή και απέχθεια για την κατάντια της χώρας μας. Μιας κυβέρνησης  χωρίς ίχνος οίκτου ή έστω συμπάθειας προς το λαό που βασανίζει παντοιοτρόπως. Αφήνει όχι μόνο εμάς αλλά ολόκληρες κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες να πεθαίνουμε στην αβεβαιότητα, ΟΜΗΡΟΙ της κάθε πατσαβούρας ξανθιάς γραμματέως, να κρεμόμαστε από τα χείλη τους για μια ψεύτικη έστω θετική είδηση. Ας πούνε έστω ότι δε θα μας προσλάβουν ΠΟΤΕ να κάνουμε ένα πρόγραμμα ζωής. Οι προηγούμενοι τουλάχιστον ήταν κι αυτοί καταστροφείς δε λέω, αλλά αυτή η κατάσταση δεν έχει προηγούμενο. Εντάξει η κρίση, εντάξει η φτώχεια, αλλά δεν είναι αυτά δικαιολογίες για την πλήρη κατάλυση της ανθρωπιάς και του προγραμματισμού! Τόσους μήνες να μη λένε τίποτα. Συγνώμη συνάδελφοι για το ύφος, ξέρω πως δεν είναι  φορουμ κοινωνικής καταγγελίας αυτό αλλά ..

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνάδελφε, συμφωνώ μαζί σου. Θεωρώ και εγώ οτι αυτό που έμαθα από τις υπαλλήλους του ΥΥ (που τις θεωρώ καλοπροαίρετες εν γένει) δεν είναι απαραίτητα ένα έγκυρο νέο (έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον). Θεωρώ οτι η κυβέρνηση δεν ξέρει τι ακριβώς θέλει να υλοποιήσει διότι έχει έλλειψη πρωτογενών στοιχείων και δεν ξέρει πως να ιεραρχήσει αυτά που θέλει να κάνει. Με απλά μαθηματικά, αυτό το περίφημο 5:1 σημαίνει οτι κάποιες προσλήψεις θα γίνουν φέτος. Εκεί που μπερδεύονται τα πράγματα (και νόμίζω έχουν πλήρως μπερδευτεί) είναι οτι και οι μετατάξεις θεωρούνται προσλήψεις. Θα τα υπολογίσουν ορθά όλα αυτά και αν ναι πότε? Έχουν ιεραρχήσει το πώς θα γίνουν οι - έστω λίγες - προσλήψεις μέσα στο 2011? Αμφίβολο. Είναι γνωστός ο ελλιπής συντονισμός μεταξύ φορέων του δημοσίου, εξάλλου. Αυτό είναι που με φοβίζει. Προσωπικά πιστεύω οτι θα γίνουν κάποιες προσλήψεις ιατρών μέσα στο 2011 αλλά το πότε και που δεν το γνωρίζουν ούτε αυτοί ακόμα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση