Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
ianak:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Μάλλον ξεπαγώνουν οι διορισμοί και κάνουν πρόγραμμα ,αλλά τι πρόγραμμα να κάνουν που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
Διαβάστε το ανωτέρω άρθρο και ας κάνουμε όλοι υπομονή.
stathis:
Μιλησα σημερα με υπουργειο υγειας και μου ειπαν οτι η διαδικασια διορισμου ειναι παγωμενη και οχι οτι αναστελλεται λογω οικονομικης στενοτητας και λοιπα. Απλα οτι περιμενουν την διυπουργικη αποφαση για να ξεπαγωσουν τις προσληψεις των γιατρων που οι φακελοι τους ειναι στο υπουργειο. Δεν ξερουν ακομα τον αριθμο.
Το θεμα ειναι με ποια κριτηρια θα προχωρησουν τους διορισμους. Θα ειναι μονο ποσο νωρις εφτασε καποιος φακελος στο υπουργειο ή με βαση τις αναγκες καθε νοσοκομειου το οποιο ειναι και πολυ δυσκολοτερο να καθοριστει συγκριτικα με τα αλλα, οπου και θα υπησελθουν και πιεσεις απο τοπικους παραγοντες ,υπουργους κτλ? Προκυρηξεις συνεχιζονται ακαθεκτες ανα την Ελλαδα και δεν καταλαβαινω γιατι οι εκαστοτε ΔΥΠΕ και τα νοσοκομεια μας βαζουν στη διαδικασια υποβολης αιτησεων για θεσεις που δεν ειναι καθολου βεβαιο οτι θα προχωρησουν...
beenthere:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
αυτο δεν βγηκε τυχαια προσφατα.
Αναφερει αριθμους που πολυ πιθανον να εχουν σχεση με την εγκυκλιο που ...ηταν (???) να βγει σημερα. Btw που ειναι; στο διαυγεια του υπ. εσωτερικων παντως οχι. Κουραστηκα με το ραδιο αρβυλα. Ας βγει κατι να δουμε τι θα κανουμε με τη ζωη μας επιτελους...!
dralex:
Και συνεχίζω μετά τις τελευταίες "εξελίξεις". Είναι δυνατόν να μαθαίνουμε από το Έθνος και το κάθε σάιτ και φόρουμ τόσο σημαντικά θέματα? Σε μια χώρα όπου θα σεβόντουσαν τους πολίτες και συνανθρώπους τους, όχι μόνο θα τους ενημέρωναν σε περίπτωση που παίρναν τηλέφωνο οι ενδιαφερόμενοι, αλλά θα έπαιρναν αυτές οι κυριούλες εκεί μέσα τηλέφωνο τους ενδιαφερόμενους! Δυστυχώς έχω ζήσει έξω και τα έχω δει. Μακάρι να μη χρειαστεί να ζήσουμε έξω και πάλι! Δε θα αφήσω κανένα κοπρίτη να με κάνει μετανάστη με το έτσι θέλω. Πού θα πάει..
stathis:
Φιλε Alex εχεις απολυτο δικιο και το καταλαβαινεις οταν ζεις στο εξωτερικο. Προσπαθω ματαια να κανω ενα προγραμματισμο της ζωης μου και να ξερω ποτε θα παραιτηθω απο το νοσοκομειο που δουλευω στη Γερμανια και αυτη η κατασταση με εχει τρελανει. Περιεγραφα σε ενα φιλο μου Γερμανο την κατασταση και εμεινε με το στομα ανοιχτο οταν του εξηγουσα το συστημα διορισμων. Στο τελος αφου με οικτηρε που φευγω, κατι που γινεται για οικογενειακους λογους δυστυχως, μου ειπε οτι αρχιζει να καταλαβαινει γιατι φτασαμε σαυτα τα χαλια και γιατι η Γερμανια εχει γεμισει με Ελληνες γιατρους. Κανεις δεν θα μας διωξει απο τη χωρα μας με το ετσι θελω. Παντως τα θελει και εμας ο κωλος μας.Αγωνιουμε και τρεχουμε να μπουμε στο ΕΣΥ και μολις μπουμε θα μουτζωνουμε τον εαυτο μας που εκανε αυτο το λαθος και καταδικαστηκε στη μιζερια.Τελοσπαντων ελπιζω να μαθουμε ολοι καλα νεα τις επομενες μερες...
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση