Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (119/179) > >>

ianak:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑυτη την πληροφορηση εχω και εγω 
(περίπου 1000 επιπλέον των 680)

αλλά είναι απορίας άξιο ... αφού όλοι αυτοί (εμεις) εχουμε αριθμό πρωτοκόλου γιατί δεν μπορέι το υπουργείο να τα βαλει σε μια σειρά και γιατί όχι να τα αναρτησει στο διαδίκτυο με κάποιο πολύπλοκο λογισμικό όπως το office excel  ας πουμε για να μην κουραζουμε κι εμεις ασκοπα τις συμπαθεις γραμματεις

--- Τέλος παράθεσης ---

Είναι απλή η απάντηση . Δεν θα μπορούν να διορίσουν τους δικούς τους αν υπάρχουν κανόνες....... Πόσες φορές θα το πούμε?
Παιδιά υπομονή .........

v.e:
Συνάδελφοι ανήκω σε αυτούς που διορίστηκαν με τη φουρνια των 681. Αντιλαμβάνομαι την αγωνία σας γιατί πέρασα ακριβώς τα ίδια και διορίστηκα μετα από μεγάλη αναμονη και ανεργία . Όσοι διορίστηκαν βρίσκονται στο πλευρό σας( ή τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι) διότι αν δεν διοριστείτε η κατάσταση για τους ήδη διορισμένους θα γίνει αφόρητη. Για να προωθηθούν οι διορισμοί σας θα έπρεπε να οργανωθεί ένας φορέας πίεσης και να δημιουργηθεί μια επιτροπή που θα διεκδικήσει τα ακόλουθα: Α) ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ στην ιστοσελίδα του υπουργείου των διορισμών που εκκρεμούν με τη μορφή λίστας με βάση τον αριθμό πρωτοκόλου Β) διορισμό ΟΛΩΝ των ιατρών που έχουν εκλεγεί και ολοκλήρωση των διαδικασιών για τις προκυρήξεις που εκκρεμούν Γ) τη συμπαράσταση της ΟΕΝΓΕ στα διαβήματά σας ή σε μία ενδεχόμενη συνάντησή σας με φορείς του υπουργείου.
Αν δεν αγωνιστείτε και αν δεν κάνετε ορατή την παρουσία σας σε αυτούς τους  χαλεπούς καιρούς , δεν θα διοριστείτε και αν δεν διοριστείτε το ΕΣΥ με το κυμα συνταξιοδοτήσεων που αναμένεται θα καταρρεύσει...

tired:
Εγω παντως, ρωτησα την Καρατζα τι αριθμο πρωτοκολλου εχου και ποιο τελως παντων ειναι το χρονοδιαγραμμα μετα τους 680. Η απαντηση που πηρα ηταν οτι δεν τα πρωτοκολλουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

v.e:
ΚΑΘΕ εισερχόμενο έγγραφο στο υπουργειο υγειας παίρνει αριθμό πρωτοκόλου! Αν δεν σας το δίνουν μπορείτε να τηλ στο κέντρο και να πείτε να σας συνδεσουν με το πρωτόκολο. Εκει πείτε στον υπάλληλο το όνομα σας και περίπου πότε υπολογίζετε ίτι έφτασαν στο υπουργειο τα χαρτιά της κρίσης σας!! Εγώ ήξερα τον αριθμό πρωτοκόλου μου και μάλιστα αβ προσεξετε στα ΦΕΚ διορισμού αυτός ο αριθμός αναγράφεται.... Αν δεν οργανωθείτε και δεν κανετε συντονισμένες προσπάθειες  δεν θα δοθούν θέσεις για το 2012 από το υπουργειο εσωτερικών...για το 2011 δεν πιστευω να δώσουν αλλες θέσεις γιατί με το 1 προς 10 έχουν εξαντλήσει κάθε διορισμό αλλά το 2012 υπάρχει ελπίδα...Ευχομαι σε όλους καλή επιτυχία...

stathis:
Παιδια εμαθα σημερα κατι αρκετα δυσαρεστο.Μετα τις νεες δηλωσεις Λοβερδου οτι δεν θα διοριστει κανενας γιατρος εμαθα απο πηγη,οχι διασταυρωμενη, οτι ακομα και οι θεσεις που εχουν κριθει περα των 681,δεν θα προχωρησουν πριν το 2017!!!Εχει καποιος ακουσει κατι?Εσυ συναδελφε Νικολοπουλε εχεις καποια σχετικη πληροφορηση?Σε παλιοτερο post σου εγραψες οτι οι θεσεις που κριθηκαν θα προχωρησουν απλα δεν θα γινουν νεες προκυρηξεις.ερεις κατι νεοτερο.Αν ισχυει κατι τετοιο μιλαμε για την απολυτε κοροιδια!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση