Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (123/179) > >>

valkeh:
και θα συμφωνησω οτι οι κυριες του Υπουργειου ειναι απαραδεκτες! εμενα μου ειχαν πει αρχικα οτι ανηκα στους 681 μετα ειπαν οχι... Λενε οτι τους κατεβει στο κεφαλι τους νομιζω μα δυστυχως ειναι η εικονα της χωρας μας. Ελαχιστοι δειχνουν την  που χρειαζεται παρ'ολο που κατεχουν υπευθυνες θεσεις..

beenthere:
Εγω συναδελφοι σας ειπα την γνωμη μου ,με το να κανουμε γιουρουσια και να φτιαχνουμε λιστες μονοι μας δεν κανουμε τιποτα μονο το χρονο μας χανουμε .απο την αλλη αν περιμενουμε να μαζευτουμε ολοι και να φτιαξουμε λιστα να παμε σε δικηγορο να μας φτιαξει δικογραφια για την καθε περιπτωση που ειμαστε τοσα ατομα με διαφορετικη περιπτωση ο καθενας θα παλευουμε μεχρι το 2025 να συνενοηθουμε...αυτο εκμεταλευονται και οι χαζες στο υπουργειο οτι καθενας απο εμας παει καθε μερα και ρωταει για την περιπτωση του αλλα παμε ξεχωριστα και αυτες απαντουν προφορικα οχι με χαρτια ,δεν καταγραφεται πουθενα επισημα η απαντηση που δινουν! και ετσι και αυτες λενε οτι μπουρδα τους κατεβασει να μας ξεφορτωθουν..
εγω προσωπικα εχω προσφυγει σε δικηγορο και μεσω του δικηγορου στον εισαγγελεα..και οχι μονο για τις 681 ,αλλα και για τους διορισμους που εγιναν τον δεκεμβρη,γιατι δεν γινεται να διοριζοντε το γεναρη γιατροι με πρωτοκολλα του δεκεμβρη ,και κατοπιν τον απριλη να βγαινουν διορισμοι με πρωτοκολλα του νοεμβρη κατι δεν παει καλα..και καποιυς τους προωθησαν τοτε για να ξεφυγουν απο περιοριστικα μετρα..και δεν μιλαμε για ενα και 2 ατομα μιλαμε για αρκετους που μας βγηκαν με κοκκινο και διοριστηκαν...
και μην ακουτε τις μπουρδες που λενε για αναγκες και ειδικοτητες  κρισημες γιατι δεν ισχυει αυτο αλλιως εγω θα ειχα διοριστει πολυ καιρο πισω αν ακολουθουσαν τα κριτηρια που λενε.
Σας συμβουλευω να στραφειτε εναντια στο υπουργειο νομικα ακομα και ο καθενας μονος του ,με δικηγορο και μεσω του δικηγορου  με εισαγγελεα για να καταλαβουν οτι δεν κοιμομαστε και η εποχη του μεσοπολεμου περασε και η μεταπολεμικη.ειμαστε με πανεπιστημιακη εκπαιδευση δεν μπορουν να μας κοροιδευουν ο καθε ασχετος που διοριστηκε με μεσον για να χτυπαει την γραφομηχανη!
ελεος !δεν μπορουν να διοριζουν η καθε πολιτικη κατασταση τους δικους τους και οσοι ειμαστε κριμενοι με αντικειμενικα κριτηρια να περιμενουμε να δικαιωθουμε απο νομους που ευνοουν παντα τους ιδιους ανεξαρτητα κομματικης παραταξης ευνοουνται τα λαμογια μια ζωη με ολους τους νομους και ολα τα συνταγματα!
Αμεσα ολοι τωρα προσφυγη σε εισαγγελεα για διερευνηση της καταστασης

DrG:
Ο υπουργός και τα τσιράκια του σήμερα είναι, αυριο δεν είναι. Εντεταλμένη υπηρεσία εκτελεί για να εξασφαλίσει το μπόνους για το μέλον. Ο ελεεινός και τρισάθλιος τρόπος που μας αντιμετωπίζει καθώς και η δουλική συμπεριφορά του στο καθηγητικό κατεστημένο αλλά και οι επιλεγμένες εξυπηρετήσεις που κάνει μέχρι και με ειδικές διατάξεις στους νόμους που κατασκευάζει είναι ενδεικτικά του που μας έχει γραμμένους

Είμαστε σε μειονεκτική θέση και για να πετύχουμε το οποιοδήποτε όφελος πρέπει να κάνουμε οργανωμένες και συστηματικές κινήσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν καταρχήν την δημιουργία ομάδας  και διάυλου επικοινωνίας. Προσωπικά θα προσπαθήσω το σαβατοκύριακο να αρχίσω κάτι σε συνεργασία με όποιον όποια συναδελφο το επιθυμεί. Εν τω μεταξύ σκεφτείτε όλοι ποιους συναδέλφους γνωρίζετε που έχουν κρίση ή περιμένουν.

Gatekeeper:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ υπουργός και τα τσιράκια του σήμερα είναι, αυριο δεν είναι. Εντεταλμένη υπηρεσία εκτελεί για να εξασφαλίσει το μπόνους για το μέλον.

--- Τέλος παράθεσης ---
Τώρα μη σου πω τι θα εξασφαλίσει γιατί θα στενοχωρήσω τον διαχειριστη.
Ένα μόνο έχω να πω , οποίος ωθεί τα skilled μυαλά στην μετανάστευση είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ.

DrK:
Προσωπικά μετανάστευσα 8 μήνες μετά την απόφαση ότι είμαι διοριστέος, διαβλέποντας ότι η τοποθέτηση μου θα καθυστερήσειι πολύ.
Το πήρα απόφαση ότι η πατρίδα μου έχει πρόβλημα και διάλεξα αυτόν τον τρόπο διαχείρισης της καριέρας μου προς το παρόν.
Γνωρίζω όμως ότι αρκετοί διορίστηκαν παρακάμπτοντας την σειρά που επικαλούνται οι γραμματείς στο Υπ.Υγ. Σειρά η οποία φυσικά επί μήνες παρέμενε και παραμένει αθέατη.
Νομίζω ότι πρέπει να γίνει ΕΓΓΡΑΦΩΣ ερώτηση με αρ. πρωτ. προς την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου και το γραφείο του υπουργού με την οποία να ζητούνται διευκρινίσεις ΕΓΓΡΑΦΩΣ σχετικά με το αν θα διοριστούν και πότε οι επιτυχόντες στις κρίσεις. H ερώτηση μπορεί να γίνει είτε ατομικά είτε ομαδικά.
Επίσης εδώ που φτάσαμε πρέπει να ζητηθεί να αποκαλυφθεί άμεσα ποια ήταν τα 681 άτομα των οποίων οι διορισμοί είχαν εγκριθεί για να δούμε τι είδους σειρά τηρήθηκε και ποια ήταν τα κριτήρια.
Μπορεί να μη διοριστούμε ποτέ αλλά θέλω να δω αν θα το δω εγγράφως και ποιός θα υπογράψει.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση