Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (122/179) > >>

stathis:
Στην ερωτηση των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ δεν δοθηκε ακομα απαντηση. Κυριε Νικολοπουλε εχετε καποιες πληροφοριες? ξερετε κατι καινουργιο?για το θεμα του δικηγορου ειμαι μεσα.πρωτα ομως να οργανωθουμε σαν πρωτοβουλια, να εγγραψουμε μελη και να απευθυνθουμε σε δικηγορο μετα να μας εκπροσωπησει. Δεν ξερω πως να το οργανωσουμε.Προσωπικα ειμαι στην επαρχια.Οποιος ενδιαφερεται ας ξεκινησει κατι στο διαδικτυο.Να ανοιξει ας πουμε ενα blog ή κατι σχετικο. Δυστυχως δεν εχω γνωσεις διαδικτυου για να κανω κατι τετοιο.Τελοσπαντων οποιος θελει να συμμετασχει ας μου στειλει καποιο προσωπικο μηνυμα για να ανταλλαξουμε προσωπικα στοιχεια επικοινωνιας.

beenthere:
 συναδελφοι σοβαρευτειτε και μην λετε οτι ακουτε στην γειτονια! παρα αν εχει κανενας καποια αξιοπιστη πληροφορια απο αυτες τις δειθεν καλες κυριες του υπουργειου που μονο καλες δεν ειναι παρα εντελλως αποπροσανατολιστικες και λενε οτι τους κατεβασει απλα για να μας αποφυγουν,ξαναλεω αν εχει καποιος εγκυρη πληροφορηση ας την πει!
σταθειτε σε αυτο που γραφτηκε πιο πανω ,ενας συναδελφος γραφει οτι εκκρεμει θεση απο το 2009 και δεν ειναι στους 681,και ενας αλλος συναδελφος λεει οτι ξερει κριση απο τον απριλη του 2011 που διοριζετε.αν ισχυει κατι τετοιο αυτο ειναι στοιχειο να παμε σε δικηγορο και να τους τιναξουμε τα πεταλα οτι διοριζουν οπως ναναι ,γιατι χωρις κριτηρια διοριζουν αυτο ειναι σιγουρο και μην σας παραμυθιαζουν αυτες οι ακατανομαστες στο υπουργειο για ΜΕΘ,ΜΕΝ,ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ,ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ,ΑΝΑΓΚΕΣ και οτι αλλη βλακεια τους ερθει γιατι εγω ειμαι ενας απο αυτους ενοω σε τετοια θεση και δεν εχω διοριστει!
οποτε αν θελετε να κινηθουμε νομικα και εχετε στοιχεια και οχι κουτσομπολια ας κινηθουμε οσο υπαρχει χρονος ηδη εχουμε χασει χρονια απο την ζωη μας περιμενοντας με κριμενη θεση τους 681,τους 682,τους 200,τους 300 του λεωνιδα και δεν ξερω τι αλλη μαλακια θας σκεφτουν να μας πουν απο τις χαζες γραμματειεες του υπουργειου.
οσο για την οργανωση εταιρειας συλλογου ομαδας που λεει καποιος συναδελφος θα αναλλωθουμε σε λιστες του σιντλερ και διαδικτυακες βλακειες σαν τους αγανακτισμενους που γελανε ολοι μαζι τους!και εχει 100.000 κοσμο εξω απο την βουλη, και εχει 300 μεσα στην βουλη που τους γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι... που ξεπερασαν τους σπαρτιατες του λεωνιδα ...
Ξαναλεω αν εχετε εγκυρη πληροφορια πεστετην να δουμε πως θα δρασουμε

stathis:
Συμφωνω με οσα λες.Παρεθεσα μια πληροφορια κα τονισα οτι δεν ειναι διασταυρωμενη.Αυτο που με ανησυχει κυριως ειναι το παραληρημα του υπουργου οτι δεν θα διορισει κανενα γιατρο κτλ κατι που το τονισε και σε σημερινη συνεντευξη.Αυτο που πραγματικα πρεπει να γινει ειναι να μας δωσουν μια λιστα με βαση το ποτε πρωτοκολληθηκε καθε θεση που εχει κριθει ωστε να γνωριζουμε ποιος και ποτε και  να μην μπορει ο καθενας να βαλει τον δικο του μπροστα.Αυτο καταφερε η πρωτοβουλια των υπο διορισμο λεκτορων και νομιζω οτι στη φαση αυτη ειναι το καλυτερο που εχουμε να κανουμε.

beenthere:
Συναδελφοι καταρχας δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικα και δεν κατηγορω καποιον απλα αναφερω οτι οποιος γραφει κατι να ειναι εγκυρο και να μην πιστευει κανενας τις δηθεν καλοπροαιρετες 'κυριες' για να μην τις κατονομασω αλλιως.
ο καθενας απο εμας ξερει τι πρωτοκολλο εχει και ποτε φτασανε τα χαρτια του.να μην πω για την βλακεια που γραφτηκε πιο πανω οτι δεν πρωτοκολλουνται τα χαρτια πια...με αυτα που μας λενε καθε μερα υποτημουν την νοημοσυνη μας και μας περνανε εντελλως για ηληθιους σαν αυτους...
Δεν κανουμε τιποτα με λιστα γιατι την λιστα θα την φτιαξουν και θα την κοψουν -ραψουν οπως θελουν..
εισαγγελικη παρεμβαση χρειαζεται να ψαξει εντεταλμενος του εισαγγελεα τα πρωτοκολλα απο τον δεκεμβρη που ξεκινησαν να διοριζουν μεχρι τους μεταγενεστερους διορισμους των δηθεν 681 που δεν ξερουμε ουτε ποσες θεσεις διοριστηκαν μεχρι τωρα ουτε με ποια κριτηρια ουτε σε πιο νουμερο βρισκονται ουτε ποσο παλιες ειναι οι θεσεις ουτε με πια σειρα εφτασαν .
Μηπως και βρουμε κανεναν εισαγγελεα και δεν υπακουει στις εντολες τους .γιατι ουτε η τροικα τους πιεζει ουτε κανενας απλα βρηκαν ευκαιρια να διορισουν τους δικους  τους απο το παραθυρο ...και οσο αναλλωνομαστε εδω γελανε μαζι μας .
Γιαυτο ξαναλεω οποιος εχει στοιχεια να τεκμηριωσουμε επιχειρημα ας τα πει να τους καταγγειλουμε στον εισαγγελεα ,αλλιως κανουμε ψυχοθεραπεια και κοροιδευομαστε μονοι μας

valkeh:
Ακριβως αυτο χρειαζεται! Λιστα ολων των ονοματων και με τους αριθμους πρωτοκολλων. Χρειαζεται να πιεσουμε.Δυστυχως μενω εξωτερικο αλλα θα στηριξω οποιαδηποτε κινηση οσο μπορω! το email μου ειναι: valkeh@yahoo.com. Οσοι θελετε στειλτε μου τα στοιχεια σας ονομα, ημερομηνια αιτησης, ημερομηνια κρισης και θα αρχισω ενα αρχειο. Θα ζητησω βοηθεια απο εναν φιλο για δημιουργια ιστοσελιδας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση