Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (130/179) > >>

stathis:
Φιλε tired εχεις φυσικα απολυτο δικιο καθοτι αυτη η ομηρια δεν μπορει να συνεχιζεται επ απειρον και ειδικα η αβεβαιοτητα της εφεδρειας ή της απολυσης. Εχω κατι να ρωτησω:ο αριθμος που ανεφερες ,δηλαδη 1000 θεσεις, ειναι θεσεις που εχουν κριθει και ειναι ηδη στο υπουργειο παγωμενες ή ειναι το συνολο των θεσεων που εκκρεμουν σε διαφορα σταδια δηλαδη προκηρυξη, αναμονη εισηγησης, κριση κτλ.Αν καποιος γνωριζει εγκυρα καλα θα ηταν να μας διαφωτισει.Προσωπικα μου φαινεται μεγαλος ο αριθμος 1000 για θεσεις που απλα παραμενουν παγωμενες στο υπουργειο υγειας. Επισης γνωριζει κανεις τι ανεφερε ο Λοβερδος σημερα στη συνεντευξη που εδωσε; Ακουσα κατι τερατωδη οτι οι ειδικευομενοι θα ειναι αμισθοι...

DrG:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Τα σέβη μας στον Ιατροκτόνο

Υ.Γ. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός των κρίσεων που σκονίζονται στα ραφια του Υπ. Υγ. Κατα προσέγγιση και με βαση διασταυρούμενες αλλά αντικειμενικές εκτιμήσεις είναι περίπου 1000

DrK:
Το άρθρο όπου παραπέμπει ο DrG αναφέρεται στο  πλήθος των νεοδιορισθέντων συμβούλων του Υπ.Υγ.
Προφανώς οι προσλήψεις έγιναν υπό τη σκέπη του άγραφου νόμου του οικογενειοκρατικού (από τη σοσιαλιστική κάστα) νεποτισμού. Αν πραγματικά τους λαμβάνει υπ' όψιν η ηγεσία του υπουργείου ίσως έτσι εξηγείται η ποιότητα της ασκούμενης πολιτικής. Αντίθετα, οι ισχύοντες γραπτοί νόμοι που αφορούσαν την ταχύτητα των κρίσεων, τον αριθμό των νέων γιατρών που θα εισέρχονταν στο ΕΣΥ και την ενέργεια που προβλέπεται να ακολουθεί την απόφαση συμβουλίων κρίσης (πράξη διορισμού σε λογικό χρονικό ορίζοντα) ήταν και είναι δύσκολο να εφαρμοστούν.

Απάντηση στο Διακοσμητή:
Συνάδελφε, έχω απόλυτη επίγνωση του ότι τη χρονική στιγμή που θα έρθει ο διορισμός (αν έρθει) μπορεί το ΕΣΥ (αν υποθέσουμε ότι ακόμα θα υπάρχει) να μην αποτελεί καλή επαγγελματική επιλογή για μένα. Άλλωστε σε προηγούμενη ανάρτηση το έχω αναφέρει. Ποτέ δεν αποτελούσε εξάλλου το ΕΣΥ τη μόνη μου επιλογή. Ιατρείο δεν άνοιξα γιατί δεν είναι καλή περίοδος και το επενδυτικό περιβάλλον δε με ενθουσίαζε. Έφυγα λοιπόν στο εξωτερικό για 2η φορά μετά την ειδικότητα για να μην λιμνάσω επ' αόριστον επαγγελματικά και διαλυθώ οικονομικά. Έχω πολλούς λόγους να γυρίσω κάποια στιγμή, όπως και οι άλλοι συνάδελφοι που δουλεύουν στο εξωτερικό.
Δεν θα κάνω τη χάρη όμως σε κανένα από όσους έπαιξαν και παίζουν με τη ζωή μας και μας κοροιδεύουν με τόσο θράσος να ξεχάσω, να τους αφήσω ήσυχους και να μην κινηθώ νομικά.
Και όσο περισσότεροι το κάνουν αυτό τόσο το καλύτερο. Γιατί σίγουρα ότι έχει γίνει με μας  το πολύ να έχει σαθρά νομικά ερείσματα. Το πιθανότερο να αποδειχτεί  απλώς παράνομο, εκτός από ανήθικο.
Αυτή είναι η δική μου οπτική γωνία.
Κατά τ' άλλα συγχαρητήρια για το χιούμορ.  :laugh:

tired:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΦιλε tired εχεις φυσικα απολυτο δικιο καθοτι αυτη η ομηρια δεν μπορει να συνεχιζεται επ απειρον και ειδικα η αβεβαιοτητα της εφεδρειας ή της απολυσης. Εχω κατι να ρωτησω:ο αριθμος που ανεφερες ,δηλαδη 1000 θεσεις, ειναι θεσεις που εχουν κριθει και ειναι ηδη στο υπουργειο παγωμενες ή ειναι το συνολο των θεσεων που εκκρεμουν σε διαφορα σταδια δηλαδη προκηρυξη, αναμονη εισηγησης, κριση κτλ.Αν καποιος γνωριζει εγκυρα καλα θα ηταν να μας διαφωτισει.Προσωπικα μου φαινεται μεγαλος ο αριθμος 1000 για θεσεις που απλα παραμενουν παγωμενες στο υπουργειο υγειας. Επισης γνωριζει κανεις τι ανεφερε ο Λοβερδος σημερα στη συνεντευξη που εδωσε; Ακουσα κατι τερατωδη οτι οι ειδικευομενοι θα ειναι αμισθοι...

--- Τέλος παράθεσης ---

Συναδελφε, αυτος ειναι κατα προσεγγιση παντα ο αριθμος που αναφερεται απο τις κυριες του Υπουργειου. Περιπου λενε κι αυτες (σαμπως τις μετρησαν??) Και ο δικος μου υπολογισμος ειναι οτι απο τους 681 του 2011 ζητημα αν βγηκαν ΦΕΚ για τους 350. Αν βαλεις λοιπον και αυτους μιλαμε για 1350 ή μηπως κανω λαθος;

tired:
και για να προσθεσω κατι ακομη πρεπει ολοι να συμμετεχουμε σε μια νομικη πια αντιμετωπιση του θεματος, μια και ολοι οι νομοι εχουν καταπατηθει. Και οτι βγει. Στο κατω κατω ας υπαρχει μια κινητοποιηση να δειξουμε οτι υπαρχουμε και οτι τελικα μας ενδιαφερειι. Αν δεν νοιαστουμε εμεις ποιος θα νοιαστει?? Ο καθενας μονος του δε λεει. Και φυσικα γρηγορα. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ για τη ζωη μας και τη ζωη των παιδιων μας μιλαμε οχι για της γειτονισσας.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση