Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (129/179) > >>

γιαννης παιδιατρος:
 Όσοι έχουν διορισθεί μέχρι 31-12-2010 λογικά επειδή εξαιρούνταν από το 1:5 δεν περιλαμβάνονται λογικά στους "αμνούς". Επίσης  δείτε και τις οδηγίες προς ναυτιλλομένους που δεν περιλαμβάνουν γιατρούς: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.
Πάντως υπάρχει μία ρευστότητα άνευ προηγουμένου και δεν είναι καθόλου ευχάριστο το περιβάλλον κρεαταγοράς που δημιουργείται.
Συνάδελφοι , υπομονή ...

EzeΤΡΟΛ:
Νομίζω ότι η τελευταία είδηση με την περικοπή του κονδυλίου εφημέρευσης από την Τρόικα, αποτελεί το καλύτερο αντίδοτο για τη γκρεκολιγούρα όσων θέλουν να γυρίσουν και να εργαστούν στην Ελλάδα.

Ειλικρινά, τον διακαή πόθο των αξιοσέβαστων συναδέλφων @ DrG, DrK, stathis et al, να επαναπατριστούν ( ! ) και να εργαστούν στο ΕΣΥ ( !! ), τον αντιλαμβάνομαι ως εμπαιγμό μου και ας με συγχωρήσουν γι' αυτό που λέω.

Πιθανώς εκεί έξω να υπάρχουν κάποιοι χειρουργοί (ΟΧΙ οι ανωτέρω ειρημένοι χρήστες του Φόρουμ)  που να υπολογίζουν ότι εκτός από τις τακτικές αποδοχές, θα απολαμβάνουν και τα εξτράκια τους.  Little do they know... Την ίδια αδυναμία προσαρμογής και κατανόησης της πραγματικότητας, είχαν παρουσιάσει το 1989 τα μέλη του πληρώματος ενός σοβιετικού διαστημοπλοίου, που όταν προσγειώθηκαν (και αφού είχαν προηγηθεί τα γνωστά γεγονότα στην πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ), δεν υπήρχε πια ούτε Σοβιετική Ένωση, ούτε Κόμμα.

Το πάρτι με τις προμήθειες και τα υλικά στα δημόσια Νοσοκομεία έχει τελειώσει για τα καλά (ειδικά αν είσαι Βητάς = η τελευταία οπή του ζουρνά), και επιπλέον άμα τολμήσεις και ζητήσεις fuck-e-laki από κάποιον ασφαλισμένο ενώ είσαι ΕΣΥτζής, τα πράγματα έχουν αγριέψει τόσο πολύ, που αν δεν βρεθείς στη μπουζού μαζί με τον Μάκη Ψωμιάδη, σίγουρα θα ακολουθήσεις την μοίρα της Παιδιάτρου με το φαρδύ σουτιέν (=διαπόμπευση και έξοδος).

Νομίζω ότι η συνεισφορά των ανωτέρω χρηστών θα ήταν ανεκτίμητη αν μας περιέγραφαν για τις συνθήκες εργασίας τους, μαζί με πληροφορίες για το πώς μπορεί κάποιος να εργαστεί στο εξωτερικό ( = Εσπερία.)

Αν πάλι δεν με πιστεύετε, σεβαστοί συνάδελφοι του εξωτερικού, συνεχίστε την προσπάθειά σας και μπείτε κι εσείς μες στο καμπριολέ...

DrG:
Φίλε διακοσμητή

Είμαστε όλοι πιστεύω σε ώριμη ηλικία για να κρίνουμε και να αποφασίζουμε πως θα διαχειριστούμε την ζωή μας αναλαμβάνοντας την ευθύνη για αυτό.
Σου διαφεύγει και το έχω ξαναθέσει στο φόρουμ ,το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοι και διαφορετικοί λόγοι -από αυτούς που περιγράφεις- για τον καθένα που επιλέγει να γυρίσει στην Ελλάδα ή να το επιδιώκει.

Αν έχεις δε την εντύπωση ότι ο δρόμος εδώ στο εξωτερικό, είναι ο εύκολος δρόμος, ο στρωμένος με δάφνες είσαι επίσης βαθιά νυκτωμένος. Εδώ κρίνεσαι καθημερινά για κάθε τι που κανεις ή παραλέιπεις και φυσικά είσαι και αλοδαπός. Αν έχεις αξία όμως θα αποκτήσει και αντίκρυσμα.

Αυτό που διεκδικούμε μαζί με τα αυτονόητα κεκτημένα εφόσον έχουμε κριθεί, είναι το διακαίωμα να αποφασίζουμε εμείς για την τύχη μας το οποίο έχουμε απωλέσει.
Αντί λοιπόν να χαριτολογούμε μάζεψε κι εσύ όσα φιλαράκια συναδέλφους έχεις που περιμένουν κρίση και διορισμό και πρότρεψε τους να συμμετάσχουν σε μια συλλογική κίνηση που αφορά όλο τον κλάδο μας. Ας στείλουν τα στοιχεία τους στο adioristoi_iatroi@hotmail.gr

valkeh:
Συνάδελφε διακοσμητή, εχεις σίγουρα γλαφυρή και καυστική πένα! Πραγματικά με έκανες να γελάσω με την γκρεκολιγκούρα μου, μας. Βλέπεις είμαι και εγω αλλη μια απο τους εργαζομενους στην αλλοδαπή...  Θα μου επιτρέψεις να πω οτι το κειμενο σου ειναι λιγο πατροναρίστικο. Ο καθένας κανει τις επιλογές του για το που θελει να ζει, να δουλευει κλπ συμφωνα με τις αναγκες του και τις επιθυμιες του.
Το θεμα των φακελακίων ειναι προσβλητικό για ολους εμας και πραγματικα ευχομαι και ελπίζω εμείς οι νεότεροι να σταματήσουμε αυτη την ηθική κατρακύλα. Αν ο ασθενής θέλει να μας πει ευχαριστώ ενα κουτι σοκολατάκια είνα αρκετο!
Εχω κανει αιτηση για να εργαστω αρα και να ζησω στην ελλαδα απο ρο 2009 και ακομα περιμένω τον διορισμο παρ'ολο την θετικη κριση... Αυτο πως σου φαινεται? γιατι εμενα μου φαινεται αδικο... Θελω να επιστρέψω και να δουλέψω για ιδανικά και αρχές που με έκαναν να γίνω γιατρός. Η γνωση και η εμπειρια της δουλειας μου εδω στην Αγγλία τα τελευταία 8 χρονια νομιζω οτι θα είναι χρησιμη για τους ασθενεις που θα περιθαλψω στην Ελλαδα.

Αν θες να ερθεις στην Αγγλία το πρώτο που χρειάζεσαι να κάνεις είναι να γραφτει στον ιατρικό σύλλογο εδω GMC. Στη συνέχεια παρακολουθεις τις ανακοινωσεις για θεσεις μεασω του  BMJ είτε για μόνιμη training post or locum. Ισως ενα clinical attachment να σε βοηθησει να καταλάβεις το συστημα για αρχή. Αν  αληθινα θες περισσοτερες πληροφορίες και δεν ηθελες μονο να σατιρισεις τους της αλλοδαπης, επικοινωνησε απ'ευθειας μαζί μου για πιο πολλές λεπτομέρειες @  valkeh@yahoo.com
Ελπίζω να μαζευομαστε ολοι οι αναμενοντες για να κινηθουμε σιγα σιγα προς υπουργειο!

tired:
ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ντροπή!! Να εκκρεμουν 1000 και μονο 1000 κρισεις γιατρων στο υπουργειο, οι οποιοι εφαγαν τη ζωη τους διαβαζοντας, θεραπευοντας αρρωστους και ανεχομενοι τα βιτσια πολλων σ ολη τους την εκπαιδευτικη πορεια, να μην μπαινουν στον κοπο να τους πουν τι τους ξημερωνει, ενω η κα Λοβερδου- Παπαιωαννου (ΔΥ)   απο την Ολυμπιακη οπου βερισκοταν, και αφου εκλεισε αυτη (η Ολυμπιακη) μεταφερθηκε ετσι απλα στο Υπουργειο εσωτερικων. ΝΤΡΟΠΗ!!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση