Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (14/179) > >>

DrG:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος681 οι θέσεις τελικά.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν και γνωρίζω ότι το ερώτημά μου θα αγνοηθεί ερωτω το εξής.
Μπορεί κάποιος από το υπουργείο να ενημερώσει υπευθυνα τους ενδιαφερόμενους ιατρούς για το ποιοι ακριβώς και με ποια κριτηρια θα συμπεριληφθούν στις 681 προσλήψεις ειδικευμένων που ανακοινώθηκαν. Οι θέσεις που έχουν προκυρηχθεί και κριθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία κρίσης είναι συγκεκριμένες, συνεπώς οφείλει το υπουργείο να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση ώστε να προγραμματίσουμε στοιχειωδώς και εμείς την ζωή μας.

ianak:
Τελικά κανείς δε ξέρει πως θα κατανεμηθούν αυτές οι θέσεις μου φαίνεται. Ξέρει κανείς αν μέσα σε αυτές τις θέσεις είναι και αυτές που αναμένεται η κρίση? Συνάδελφοι εισηγητές μου δήλωσαν ότι είχαν και άλλες δουλειέςνα κάνουν και έχουν την εισήγηση 7 μήνες. Συναδελφική αλληλεγγύη σου λέει μετά. Α ρε σκουπόξυλο που θέλουμε..... και τώρα περιμένω κρίσεις ακόμα από το φεβρουάριο του 2010. 
Θα μου πείτε ότι οι εισηγήσεις γίνονται τώρα μέσα από το νοσοκομείο,ευτυχώς αλλά πόσες θέσεις εκκρεμούν? Πόσες είναι παγωμένες στο Υπουργείο? Καλό κουράγιο σε όλους μας αν και τελικά πάλι τα καημένα τα ανθρωπάκια θα την πληρώσουν που θα ψάχνουν για γιατρό.

trois:
Συνάδελφοι οι θέσεις είναι πολύ λίγες. 681 και αν αφαιρέσετε και καμιά 100 Γενικούς που θα πάρουν Περιφερειακά ιατρεία μέσα στο 2011, πάμε στις 580. Δεν ξέρω πόσες έχουν κριθεί και εκκρεμούν απλά τα ΦΕΚ αλλά νομίζω πως η κατάσταση θα είναι για γέλια τελικά. Οι θέσεις που βγαίνουν φέτος πάντως, δεν πρόκειται να οδηγήσουν σε ΦΕΚ φέτος, αποκλείεται.

psycho-action:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος681 οι θέσεις τελικά.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν και γνωρίζω ότι το ερώτημά μου θα αγνοηθεί ερωτω το εξής.
Μπορεί κάποιος από το υπουργείο να ενημερώσει υπευθυνα τους ενδιαφερόμενους ιατρούς για το ποιοι ακριβώς και με ποια κριτηρια θα συμπεριληφθούν στις 681 προσλήψεις ειδικευμένων που ανακοινώθηκαν. Οι θέσεις που έχουν προκυρηχθεί και κριθεί ή βρίσκονται σε διαδικασία κρίσης είναι συγκεκριμένες, συνεπώς οφείλει το υπουργείο να δώσει μια συγκεκριμένη απάντηση ώστε να προγραμματίσουμε στοιχειωδώς και εμείς την ζωή μας.

--- Τέλος παράθεσης ---
προσπαθω απο τισ 12 να επικοινωνησω με το υπουργειο .δεν εχω προσβαση ,δυστυχως.αβεβαιοτητα!!!!!!

trois:
Ti περιμένεις γιατρέ μου να σου πουν στο τηλέφωνο; Η λογική λέει οτι ξεκινάμε με όσες θέσεις έχουν κριθεί οριστικά και βρισκόταν σε διαδικασία υπογραφής και δημοσιεύσης ΦΕΚ, συν τους ΓΙ(βάλε 4 προκηρύξεις αγροτικών Χ 30ΓΙ τουλάχιστον ανά προκήρυξη=120)

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση