Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010

<< < (15/179) > >>

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Στην άμεση πρόσληψη 1120 μόνιμων υπαλλήλων διαφόρων ειδικοτήτων για την κάλυψη αναγκών του Εθνικού Συστήματος Υγείας προχώρα το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Ειδικότερα:

681 ειδικευόμενους ιατρούς , των οποίων η κρίση έχει ολοκληρωθεί , για κάλυψη αναγκών του ΕΣΥ σε όλη την επικράτεια.

:o :o :o

giannisgeo:
trois μη βάζεις τους Γενικούς γιατρούς σε αυτά τα νούμερα, είσαι λάθος, και γενικά και στα νούμερα που λες. Οι διορισμοί Γενικών γιατρών θα γίνονται κανονικά μέσω των προκηρύξεων των αγροτικών και δεν θα υπολογιστούν στις 680. Πως σου ήρθε αυτό, εκτός αν ξέρεις κάτι υπερφυσικό που εγώ δεν ξέρω

kefalidisg:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςtrois μη βάζεις τους Γενικούς γιατρούς σε αυτά τα νούμερα, είσαι λάθος, και γενικά και στα νούμερα που λες. Οι διορισμοί Γενικών γιατρών θα γίνονται κανονικά μέσω των προκηρύξεων των αγροτικών και δεν θα υπολογιστούν στις 680. Πως σου ήρθε αυτό, εκτός αν ξέρεις κάτι υπερφυσικό που εγώ δεν ξέρω

--- Τέλος παράθεσης ---
Συμφωνώ με το συνάδελφο, άσε που μόνο με την τελευταία προκήρυξη διορίζονται 70 ΓΙ και όχι όπως υπολογίζει ο trois 30χ4. Εξάλλου όπως μας έχει διαφωτίσει και ο Τάσος στο παρελθόν οι θέσεις των ΓΙ δεν μπαίνουν στον κανόνα 5:1.

beenthere:
Τωρα περιμενουμε και το "τελευταιο" (?) του υυκα για τις θεσεις; Εχει κανενας καποια πληροφορια για το ποτε; Θα βαλουν προτεραιοτητες η θα γινουν διορισμοι με τη σειρα που βρισκονται οι κρισεις στο υπουργειο; Ποσες τον αριθμο εχουν φτασει τωρα που μιλαμε; Οι Κυριες ( ::) ) του υυκα τι λενε σε σας; Επειδη σε μενα "δεν γνωριζουν". Μπορει να μη τους αρεσει η φωνη μου τι να πω...

dralex:
Κανονικά θα πρέπει να πάει με αριθμό πρωτοκόλλου. Πήγα στο υπουργείο και αυτό μου είπαν, αλλά δεν είναι σίγουρες λένε. Πάντως το δίκαιο αυτό είναι, και μόνο έτσι θα μπορεί να ελεγχθεί το αδιάβλητο του πράγματος. Να δω τι θα πει ο υπουργός και ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ πού πήγαν οι 2000 προσλήψεις που μέχρι πριν λίγες μέρες διαβεβαίωνε ότι θα γινουν. Και επίσης αν αυτές οι προσλήψεις θα γίνουν σε εύλογο χρονικό διάστημα ή με το πάσο τους. Προσευχές και τίποτα άλλο από μέρους μου πια..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση