Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Προσλήψεις για θέσεις που κρίθηκαν ή προκηρύχθηκαν το 2010
arspi:
Πριν λίγο στο τηλέφωνο, η γραμματέας μου είπε ότι περιμένουν την επίσημη κοινοποίηση της ΚΥΑ............καμμία διάθεση να μου απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.........''του κουτρούλη ο γάμος'' ???
beenthere:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠριν λίγο στο τηλέφωνο, η γραμματέας μου είπε ότι περιμένουν την επίσημη κοινοποίηση της ΚΥΑ............καμμία διάθεση να μου απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις.........''του κουτρούλη ο γάμος'' ???
--- Τέλος παράθεσης ---
δεν καταλαβαινω γιατι δεν τη βγαζουν. Σιγουρα ειναι ετοιμη, το 681 του εσωτερικων δεν ειναι τυχαιο. πολυ φοβαμαι πως απλα καθυστερουμε για να κοψουμε τα εξοδα που θα φανουν το 11, και δεν θελω να σκεφτομαι καν πως μπορει να μας τραβηξουν εως τις αλλαγες του ετους.
arspi:
Υπάρχει τιποτε νεώτερο στον οριζοντα...... ;D
beenthere:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥπάρχει τιποτε νεώτερο στον οριζοντα...... ;D
--- Τέλος παράθεσης ---
οπως επισης, ξερει κανεις ποσες κρισεις εκκρεμουν ΤΩΡΑ στο υπουργειο; Επειδη εμενα δεν μου δινουν πληροφοριες.
DrG:
Νομιζω οτι επειδή ζούμε στην Ελλάδα τα πιθανα σεναρια ειναι το εξης ενα.
Θα γίνουν προσλήψεις 681 ιατρών με την γνωστή σειρά προτεραιότητας που προκύπτει από
1. Τις κομματικές διασυνδέσεις
2. Τις οικογενειακές διασυνδέσεις
3. Τα βύσματα κάθε είδους μέσα και έξω από τα υπουργεία
...που θα περιμένουν και θα σπρώχνουν φακέλους και θα καθυστερούν άλλους και γενικά θα εκτυλιχθεί όλο το γνωστό σενάριο που χαρακτηρίζει αυτή την χώρα της πλάκας.
Οπότε θα συμβούλευα όποιον έχει βύσμα να το χρησιμοποιήσει.
Αυτό που σίγουρα δεν θα γίνει είναι να καλυφθούν οι θέσεις
α) με βάση την σειρά που εστάλησαν οι κρίσεις στο υπουργείο.
β) με βάση τις πραγματικές ανάγκες του συστήματος υγείας. Επισημαίνω δε ότι έχουν προκυρηχθεί και θέσεις επιμελητών σε τμήματα χωρίς να έχει ζητηθεί από τα ίδια τα τμήματα.
Το μέλλον σας βρίσκετε στα χέρια των υπαλλήλων του υπουργείου.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση