Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
εγω τους καταχωρω ολους και γραφω και τον κωδικο της επιτυχιας!!!!!!!!!!!! ;D εχω δωσει απειρες 3 μηνες με λαθος ποσοστα μεχρι τωρα.και αν δεν ειχα προσβαση στο φορουμ δεν θα μαθαινα τις αλλαγες.ο ιατρικος συλλογος εδω ακομα δεν εχει στειλει ενημερωση.πως μπορω να βρω το φεκ και να το κατεβασω????
Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςεγω τους καταχωρω ολους και γραφω και τον κωδικο της επιτυχιας!!!!!!!!!!!! ;D εχω δωσει απειρες 3 μηνες με λαθος ποσοστα μεχρι τωρα.και αν δεν ειχα προσβαση στο φορουμ δεν θα μαθαινα τις αλλαγες.ο ιατρικος συλλογος εδω ακομα δεν εχει στειλει ενημερωση.πως μπορω να βρω το φεκ και να το κατεβασω????
--- Τέλος παράθεσης ---
Μπες εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος επέλεξε το κουτάκι με το "Β" και απλά βάλε στα κουτάκια 497. PDF αρχείο, 2 σελίδες μόνο.
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή Είσοδος.και αν δεν ειχα προσβαση στο φορουμ δεν θα μαθαινα τις αλλαγες.ο ιατρικος συλλογος εδω ακομα δεν εχει στειλει ενημερωση.πως μπορω να βρω το φεκ και να το κατεβασω????
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
Κατέβασε το επισυναπτομενο document(13).pdf
Tο έβαλα και στις ειδήσεις στην πρώτη σελίδα του φορουμ
Zachariadis:
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Παράθεση ---1. Μεχρι τώρα καταχωρούσα (εμμέσως με το "ΝΑΙ" πληρωτέο) την επίσκεψη ΜΟΝΟ στην περίπτωση που έδινα παραπεμπτικό.Πρέπει να περνάω την κάθε επίσκεψη στο
e-diagnosis ανεξάρτητα απο το εάν αφορά απλή εξέταση,συνταγογραφία ή/και παραπεμπτικογραφία ; Άν ναί ,πώς το κάνω αυτό ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Προσωπικά καταχωρώ όλες τις επισκέψεις ασθενών στο e-diagnosis, είτε τους έγραψα παραπεμπτικό εξετάσεων είτε όχι. Απλά περνάς τα στοιχεία τους στο e-diagnosis, δεν συμπληρώνεις εξετάσεις (αν πχ έχουν έρθει μόνο για φάρμακα) και όταν το σύστημα ρωτήσει αν είναι πληρωτέα επίσκεψη για τον ΕΟΠΥΥ, απαντάς ναι. Όσες φορές το έχω κάνει, μου βγάζει ότι αποθηκεύτηκε σαν παραπεμπτικό (έστω και αν δεν τυπώνεται).
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Παράθεση ---εγω τους καταχωρω ολους και γραφω και τον κωδικο της επιτυχιας!!!!!!
--- Τέλος παράθεσης ---
Καλά βρε παιδιά, πού το είδατε αυτο γραμμένο να καταχωρείτε όλες της επισκέψεις ασθενών ΕΟΠΥΥ στο e-diagnosis ;;
Δεν θυμάμαι πουθενά να υπάρχει τέτοια οδηγία.Καταρχήν μέχρι πριν απο 2 εβδομάδες το e-diagnosis δεν λειτουργούσε πρακτικά ποτέ.
Η επιλογή «πληρωτέο ναι/οχι» δεν υπήρχε πριν απο 2 εβδομάδες.
Ακόμα και τώρα που η υπηρεσία λειτουργεί ικανοποιητικά δεν βλέπω καμία λογική στο να καταχωρώ ασθενή αν
δεν προτίθεμαι να του εκδόσω παραπεμπτικό εξετάσεων.Επίσεις ,σε αντίθεση με το e-syntagografisi,στο e-diagnosis
στα στοιχεία των ασθενών ΔΕΝ υπάρχει διεύθυνση/τηλέφωνο παρά μόνο Αρ.μητρώου/ΑΜΚΑ/ποσοστό συμμετοχής.
Γ Παπαγεωργίου:
Oταν τηλεφώνησα στο 1135 μου είπαν ότι για να πληρωθούμε την επίσκεψη από ασφαλισμένο του ΕΟΠΥΥ κρατάμε εμείς σε απλό χαρτί τα στοιχεία του ασθενή το οποίο και υπογράφει ο ασθενής αλλά ταυτόχρονα καταχωρούμε την επίσκεψη στο e diagnosis. Αν δεν ανταποκρίνεται μου πρότειναν να δοκιμάσω αργότερα την ιδία πάντα μέρα. Αν δεν καταφέρω τελικά να καταχωρήσω κάποια επίσκεψη μπορώ να στείλω e mail στο dsxed@eopyy.gov.gr ως το τέλος της εβδομάδος με τον συνολικό αριθμό των επισκέψεων που δεν καταχωρηθήκαν ηλεκτρονικά.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση