Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (211/493) > >>

bpikou:
Εμφανίστηκε και η περιβόητη eΔΑΠΥ. Βρίσκεται στο site του ΕΟΠΥΥ, στη λίστα με τις εφαρμογές. Κάνεις εγγραφή στο σύστημα και στη συνέχεια άνοιγμα της εφαρμογής για καταχώρηση των ιατρικών επισκέψεων. Το κακό είναι ότι πρόκειται για μια χρονοβόρο διαδικασία, γιατί πρέπει από την αρχή να καταχωρήσεις μία-μία τις επισκέψεις. Λογικά αυτό αφορά και στους 2 μήνες που έχουμε καταθέσει ήδη τις καταστάσεις.  >:(

ΦΙΛΙΩ ΤΟΠΚΑΡΙΔΟΥ:
 >:( >:( :o :o ??? :'( :'( :'( και μονο που το σκεφτομαι .......μπηκα μεσα στις οδηγιες και ζαλιστηκα

ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
πολυ διεστραμμενο μυαλο αυτος που το εκανε

ακρη δεν βγαζω

Denominator:
Συνάδελφοι που έχετε αποδεχθεί τη συνεργασία με τον ΕΟΠΥΥ, σας το λένε ολοένα και πιο απερίφραστα ότι είστε ανεπιθύμητοι. Ειλικρινά και χωρίς να ειρωνεύομαι κανένα, σας θαυμάζω για την υπομονή και το κουράγιο σας. Εγώ αν ήμουν σε αυτήν τη θέση θα το σκεφτόμουν σοβαρά να κάνω μία ακτιβιστική ενέργεια που θα εξέθετε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτό το αποτέλεσμα, όπως π.χ. να στείλω έγγραφο στον ΕΟΠΥΥ - με κοινοποίηση στον αρμόδιο ΔΟΥάρχη - ότι αποποιούμαι της αποζημίωσής μου για όσο διάστημα ταλαιπωρεί τους ασφαλισμένους, δημιουργεί γραφειοκρατικά προσκόμματα και δεν πληρώνει τους συναδέλφους μου.

GAD2:
και η πλάκα είναι ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το help desk,μας είπαν ότι είναι εύκολο....με λίγα λόγια δεν θα κάνουμε τίποτε άλλο από το να είμαστε στην οθόνη 16 ώρες την ημέρα...
ποιά κλινική εξέταση, ποιός ασθενής ,ποιά ιατρική.....
θα περνάμε πρωτα στο e-diagnosis και μετά στο eΔΑΠΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΘΑ ΚΆΝΟΥΜΕ 4 ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ 15 ΠΟΥΣ ΑΠΣ,ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 45 ΦΟΡΕΣ
κύριοι δεν αξίζει για δέκα ευρώ (=6,41) να υποβάλλουμε τον εαυτό μας σε αυτό τον εξευτελισμό

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση