Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Harper:
Συμφωνω απόλυτα με τις τοποθεησεις των 2 παθολόγων.Οφείλω όμως να δώσω συγχαρητηρια στο Γιωργάκη και το γκουβέρνο του γιατί με πολύ μαεστρία στρεφει ομάδες εναντίων άλλων (ακόμη και ενδοοικογενειακες διαμάχες) και έχει ανάγει το ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ σε τέχνη...Οσο θα εντεινεται η ανασφαλεια και ο εργασιακος μεσαιωνας αντι να έχουμε κοινο μετωπο εναντιον του ο τυπος συνεχιζει την δολια τακτικη μοιράσματος κοκάλων και πανηγυριζει χαζευοντας τις κυνομαχίες
(παρακαλω μη ληφθει το μηνυμα σα σπόντα προς τους δυο παθολογους που μέσα από τις αναρτησεις του χαιρουν εκτιμησης μου απλά κάνω μια διαπιστωση σχετικά με με την κυβερνητικη πολιτικη η οποια αν και εχει στη βαση της ουσια την χάνει πανηγυρικά με τον απρόσωπο-στυγνό τροπο που την εφαρμοζει)
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςδεν ειναι καθολου λαθος αυτο που σκεφτεσαι και θα σου φερω ενα παραδειγμα στην πολη μου.Εγω για να μην συμβληθω με τον ΕΟΠΥ θα απαιτησω να παραιτηθουν ολοι οι γιατροι απο το ΙΚΑ ωστε να παιζουμε με ισους ορους..τΙ ΕΝΝΟΩ? ας υποθεσουμε οτι δε συμβαλεται κανεις με τον ΕΟΠΥ,ΤΟΤΕ για να εξετασθει ενας ασθενης απο μενα θα εχει τα παρακατω κοστη 1)την επισκεψη σε μενα 2)τα φαρμακα αν χρειαστει 3)το κοστος των εξετασεων αν χρειαστουν....Απο την αλλη αν εξετασθει ιδιωτικα στο ιατρειο καποιου παθολογου που ειναι στο ικα θα πληρωσει μονο την επισκεψη γιατι τα υπολοιπα θα τακτοποιηθουν μεσω του ιατρειου του ΙΚΑ που ειναι στον ΕΟΠΥ ειτε αυτο ανηκει στον ιδιο η στη γυναικα του η στον κολητο του.Το παραπανω γινεται ακομα πιο εμφανες αν μιλαμε για χρονιο περιστατικο οπου χρειαζονται διαρκως φαρμακα .
Θελω να σημειωσω επισης γιαυτους που φωναζουν οτι ειναι μικρη η αμοιβη που προτεινεται για τον ΕΟΠΥ.
Ο εοπυ ΘΑ ΔΩΣΕΙ (ΑΝ ΔΕ ΦΑΛΗΡΗΣΟΥΜΕ) αυτα που ειναι να δωσει για μια τετραωρη απασχοληση στο ιατρειο.Οι ιδιες φωνες που λενε οχι στη συμβαση με τον ΕΟΠΥ συμβαινει να δουλευουν για 25 ραντεβου, για 4,5 ωρες και για μερικα εκτακτα ακομα ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΜΟΙΒΗ.Και επειδη δεν ειναι λαθος αυτο που σκεφτεσαι πονταρουν στον ΕΟΠΥ και στη μη συμετοχη των γιατρων σε αυτον ωστε να ξανακλειδωσουν στο μαντρι τους πελατες που χασανε με το μερικο ανοιγμα του κλειστου επαγγελματος του ιατρου του ΙΚΑ τον φλεβαρη και να κανουν το ιατρειο τους ξανα ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ επεκταση του ΙΚΑ(ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΤΟΝ ΦΛΕΒΑΡΗ)
ΕΝ κατακλειδη αν καποιοι μαγκες θελουν να μη συμμετασχουμε στον ΕΟΠΥ πρωτα να παραιτηθουν απο το ΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ.Σου θυμιζω επισης ΒΑΣΙΛΗ οτι αν το πραγμα παει προς τακει ΦΘΑΝΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ (οχι οτι δεν θα συμμετασχουν αλλοι ) για να παραμεινει ανοιχτο το συστημα και να μη γυρισουμε στα παλια.
ΥΓ ειναι συνειδητο οτι αυτο αναρτηθηκε δημοσια και δε στο εστειλα σαν προσωπικο μυνημα
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν έχεις καθόλου άδικο. Αλλά σκέφτομαι ότι αν και είναι μία μοναδική ευκαιρία να κρατήσουμε την ιατρική εκεί που πρέπει, θα πρέπει να τσαλαβουτήξουμε πάλι μαζί με κάποιους αμετανόητους του παρελθόντος.
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
ΔΗΛ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΜΕ 1000 ΕΥΡΩ???????????????
Harper:
Στον εργασιακο μεσαιωνα που έρχεται θα δεις πολλες αντιλήψεις να αλλάζουν και πολλά κάστρα να καταρρεουν.Προσωπικά πιστευω πως η κυβέρνηση πονταρει στην ανασφάλεια που καθημερινα καλλιεργει η ιδια.Οπότε ναι,πιστευω πως εν τελει πολλοι θα υποκυψουν στις συμβασεις ντροπης.Βεβαια το ολο σκηνικο χτιζόταν εδω και χρόνοα-το εχω ξαναγραψει σε παλιοτερη ενότητα-όπου το ελληνικο κράτος άφησε να υπερπαραχθει ικανος αριθμος ιατρων (εγχωριοι και εξωτερικου)ωστε μελλοντικα να μπορει να τους επιβληθει και να τους απαξιωσει στο σημειο μηδεν.Και το σημειο μηδεν μόλις εφτασε.Φανταστειτε πόση πυγμη και πειθω θα ειχε το κρατος αν ειμαστε το 1/3 από όσους ειμαστε σημερα....Ποιος θα έκανε παιχνιδι τοτε?Δε νομιζω λοιπόν κανεις να μπει με χαμογελο στη συμβαση ΕΟΠΥΥ αλλα στην αναβροχια,καλο και το χαλάζι και η ελπιδα πεθαινει πάντα τελευταια(ολο και κανα εξτραδάκι θα τσιμπησουμε αλλα ας έχουμε την βαση-αφετηρια-σιγουρια στο τσεπάκι μας)
Από την άλλη νομιζω πως ο κοσμος ακομη δεν εχει καταλάβει τι ερχεται και να μου το θυμηθειτε μετα το πρωτο φλας με τους γιατρους η κυβερνηση συντομα θα εχει να αντιμετωπίσει και τους αγανακτισμενους ασθενεις.
ΔΟΥΒΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ:
ΜΑ 1000 ευρω δεν ειναι ουτε τα εξοδα ιατρειου,οσοι μπουνε την πατησανε
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση