Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (30/493) > >>

Harper:
Σωστα!Αλλά η εναλλακτικη ειναι να κρατησεις μονος,το ιδωτικο σου ιατρειο όπου και τα 1000 ευρω ειναι αμφιβολο αν θα τα βγαλεις.Σε περιοδο ισχνων αγελάδων και χωρις τα μαγικα χαρτακια του βιβλιαριου του δημοσιου πόσοι πιστευεις πως θα εχουν τη διαθεση ή πολυτελεια να πληρωνουν επίσκεψη σε ιδιωτη?Και ειδικα αν εισαι νεος και σχετικα άγνωστος ιατρος?Τελευταια-αν δεις εκθεσεις-εχει αυξηθει αρκετα η επισκεψιμοτητα σε μοναδες του ΕΣΥ.Φαντασου τι εχει να γινει μελλοντικα.Και επίσης ποιος εγγυάται αν "αυτός με το βλέμμα που γυαλίζει " θα επιτρεψει στους ιδιωτες να συνταγογραφουν σε βιβλιάρια ΕΟΠΥΥ?Το αποκλειεις?Εχουν να διευκρινιστουν ακομη πολλά που έντεχνα παραμενουν "κρυφα" και αδιευκρινιστα ,κατα τη γνωμη μου,μονο και μονο για να επιτεινουν την ανασφαλεια και τη σταδιακη διαπραγματευση κάθε ιδιωτη με την ιδεα να συμβληθει τελικα με τον ΕΟΠΥΥ

D-Michalis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος...
 Γιατί δεν βάζουν DRGs με βάση τα χρόνια νοσήματα όπως
...

--- Τέλος παράθεσης ---
Για αρχή έχουν 50 έτοιμα και θα τα βάλουν (έτσι πήραν τα αυτιά μου. Πότε? Πώς? Μη με ρωτάτε. Είχε θόρυβο και δεν κατάλαβα ...)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕγω για να μην συμβληθω με τον ΕΟΠΥ θα απαιτησω να παραιτηθουν ολοι οι γιατροι απο το ΙΚΑ ωστε να παιζουμε με ισους ορους.

--- Τέλος παράθεσης ---
Λοιπόν οι μόνιμοι και οι επ΄αορίστω του ΙΚΑ λένε τα εξής:
- Είμαστε 4.000 και μόνο με μας δε γίνεται ΕΟΠΥΥ.
- Τουλάχιστον οι μόνιμοι δε θα πρέπει να εξωθηθούν σε παραίτηση διότι είναι όλοι κοντά στη σύνταξη και μία τέτοια κίνηση προσβάλλει τα συνταξιοδοτικά τους δικαιώματα.
- Ο Λοβέρδος δε μας δίνει το δικαίωμα να βλέπουμε ασθενείς του ΕΟΠΥΥ στο ιατρείο μας,

Λοιπόν, δεν κινδυνεύετε από εμάς.

Τι μπορούμε να απαντήσουμε;

dimipap73:
για το 1.....η κυρια μαζα των ασφαλισμενων του ΕΟΠΥ ειναι το ΙΚΑ,στους λειτουργουντες ιατρους του ΕΟΠΥ απο χερι προστιθενται οι γιατροι των κεντρων υγειας οποτε δημιουργειται μια κρισιμη μαζα γιατρων για να τον λειτουργησουν ,μαλιστα οι των κεντρων υγειας δεν θα εχουν και ιδιωτικο ιατρειο οποτε δεν θα δημιουργουν και ανταγωνισμο.Αν οι μηΙΚΑ ιδιωτες δε συμμετασχουν στον ΕΟΠΥ τοτε ολοι οι ασθενεις θα εξυπηρετουνται δωρεαν στο ικα και στα κεντρα υγειας ,θα δημιουργουνται ουρες στα ραντεβου και εκει θα ξαναδημιουργηθουν οι συνθηκες για μονοπωλιακη στο ιδιωτικο ιατρειο εξυπηρετηση των ασθενων ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΟΙΒΗ.Η μη παραιτηση των ιατρων του ΙΚΑ τους βαζει αμεσα να εργαζονται για τον ΕΟΠΥ με ολα τα συνταγογραφικα δικαιωματα και την επεκταση  αυτων στο ιατρειο. Εγω λοιπον με την οποια δεδομενη θεση μου στην αγορα θα θεωρουσα μαλακα τον εαυτο μου να απεμπολησω την ικανοτητα για ΠΛΗΡΗ και ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ συνταγογραφικα δικαιωματα με αντιτιμο τετραωρη απασχοληση (ακομα και τζαμπα)
για το 2.......αν το προβλημα ειναι αυτο (που εγω λεω οτι δεν ειναι ) ας βγουν στη συνταξη απο το ΙΚΑ και ας κρατησουν το ιατρειο τους χωρις αυτο να ειναι προεκταση του ΙΚΑ =ΕΟΠΥ
για το 3......ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ δινει το δικαιωμα σημερα στην κατηγορια αυτην του ΙΚΑ να βλεπουν ιδιωτικα στα ιατρεια τους και στην πλειοψηφια τους δεν το ασκουν ,και γιατι να το ασκησουν αφου μπορουν να δουν σαν ελευθερους ταμειου τους ασθενεις αυτους και να τους βολεψουν εξετασεις και φαρμακα και αδειες ως επειγον.Το παραπανω και αν ειναι νοθεια της αγορας!!!.
εχω ομως την εντυπωση οτι τις παραπανω απαντησεις τις γνωριζεις αλλα δεν ηθελες να τα πεις εσυ.Για την οικονομια της κουβεντας θα πω οτι σαν πρωην γιατρος του ΙΚΑ γνωριζω λιγο καλυτερα τοπως λειτουργουν τα πραγματα εκει και μαλλον επρεπε να τα πω εγω.Τελειωνοντας θα ηθελα να σου πω να μεταφερεις στον φωστηρα που εθεσε τα παραπανω ερωτηματα οτι αν το δουμε συνδικαλιστικα ειναι το λιγοτερο προσβλητικα για τους μη ΙΚΑ συναδελφους,αυτο γιατι ζητανε απο τους ιατρους εκτος ΙΚΑ να μη συμμετασχουν στον ΕΟΠΥ , ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ εχοντας στο πισω μερος του μυαλου τους την αποκλειστικη και μονοπωλιακη επεκταση του ΕΟΠΥ με ιδιωτικους ορους στο ιατρειο τους. Ως παλαιος συνδικαλιστης (αρκετα παλια) κρινω τα επιχειρηματα φαιδρα και πεστα στον φωστηρα που λεγαμε

dimipap73:
για τον συναδελφο που μιλησε για το διαιρει και βασιλευε του λοβερδου.Κατα πρωτον θα ημουν ο τελευταιος που θα ειχε τη διαθεση να υπερασπιστει την κυβερνητικη (μαλλον τροικανη)πολιτικηβλεποντας ολα αυτα που γινονται για μας και τα παιδια μας, θα σου πω ομως οτι ειναιι πολυ πιο εντιμο αυτο που κανει ο λοβερδος ,που λεει εχω 10 δραχμες δουλεψτε με αυτα και στηστε πρωτοβαθμια υγεια απο αυτο που λενε οι συναδελφοι μας του ΙΚΑ ,οι οποιοι σε μια ελευθερη μεταφραση μας λενε ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥ , ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΚΑ,ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΥΡΕΣ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ο κοσμος δεν θα εξυπηρετειται στην ωρα του,αλλα το φωτακι εξω απο το ιατρειο μας το απογευμα θα ειναι ανοιχτο και η διαδρομη οπως παλια(ΠΡΟ φλεβαρη). Πριν το φλεβαρη ομως ο κοσμος φοβοταν λιγοτερο το μελλον ,ειχε στην τσεπη του δεκα δραχμες παραπανω και πηγαινε πιο ευκολα στα ιατρεια με αμιγως ιδιωτικους ορους(φαρμακα και εξετασεις),τωρα ψαχνει την δωρεαν εξεταση η στην καλυτερη περιπτωση αυτον που θα του προσφερει δωρεαν τα παρελκομενα της εξετασης ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΤΟΣ ΕΟΠΥ ΙΔΙΩΤΗΣ

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση