Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (386/493) > >>

Πετράκης Νϊκος:
Μετά από επικοινωνία με το τοπικό ΕΟΠΥΥ μου είπανε ότι πιθανόν αφορά συμβάσεις που θα πρέπει να υπογραφτούν με τις ιδιωτικές εταιρείες που θα κάνουν έλεγχο για το περίφημο κούρεμα του 10% που υπήρξε. Σύμβαση του ιατρού με την εταιρεία που πιθανόν να περιλαμβάνει και αμοιβή της εταιρείας από τον γιατρό.

Απλά δεν υπάρχει πουθενά η σύμβαση ακόμα. Επομένως αναμένουμε! Τι να πω! Υπομονή να δούμε τι θα γίνει!

fanisgp:
μα μονο για τους εργαστηριακους δεν ειναι αυτο?

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμα μονο για τους εργαστηριακους δεν ειναι αυτο?

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ξέρω να σου πώ. Πάντως το μήνυμα έχει σταλεί και σε αρκετούς γιατρούς απ' οτι μου είπανε και απο τον ΕΟΠΥΥ. Και οι γιατροί ειχανε -10%.

GAD2:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςμα μονο για τους εργαστηριακους δεν ειναι αυτο?

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ξέρω να σου πώ. Πάντως το μήνυμα έχει σταλεί και σε αρκετούς γιατρούς απ' οτι μου είπανε και απο τον ΕΟΠΥΥ. Και οι γιατροί ειχανε -10%.

--- Τέλος παράθεσης ---
Επικοινώνησα με ΕΟΠΥΥ και μου είπαν ότι θα πρέπει να ΒΡΩ ΕΓΩ μια από τις εταιρείες ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΟΠΥΥ και να ρωτήσω πως θα κάνω τη σύμβαση συνεννοούμενος μαζί τους ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ.θα επικοινωνήσω με ιατρικό σύλλογο τώρα και θα σας πω

Denominator:
Ακούω πολλούς που συσχετίζουν το 10% της παρακράτησης προ της εκκαθάρισης με τη δαπάνη του 10% που καλείται να αναλάβει ο πάροχος όσον αφορά τη διαδικασία του ελέγχου των παραστατικών.
Από πού ακριβώς προκύπτει ότι αλληλοαναιρούνται;
Η σύμβαση των παρόχων με τις ελεγκτικές εταιρείες δημιουργεί υποχρέωση των πρώτων για εξόφληση των δεύτερων, στο δε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών της ελεγκτικής εταιρείας προς τον πάροχο δεν εμπλέκεται ο ΕΟΠΥΥ.
Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορεί να γίνει η απόδοση του υπολοίπου 10% από τον ΕΟΠΥΥ είναι να έχει ολοκληρωθεί η διαδιασία του ελέγχου (που προφανώς θα συμπεριλαμβάνει και την εξώφληση της ελεγκτικής εταιρείας).
Κάτι μου λέει ότι θα δημιουργηθεί ένα καινούργιο shunt εισροής ζεστού χρήματος σε άτομα που θα έπρεπε να πληρώσει ο ΕΟΠΥΥ (και αδυνατεί) εις βάρος των παρόχων επιπρόσθετα της διαφοράς της τάξης του 10% στις απολαβές με βάση τα όσα είχαν αρχικά προϋπολογιστεί.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση