Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (406/493) > >>

Gatekeeper:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με τη με αριθμ. 206/164/27.02.2014 απόφαση του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ
(ΑΔΑ:ΒΙΚΤΟΞ7Μ-23Α), αποφασίσθηκε η διεκπεραίωση του ελέγχου των
εντύπων παραστατικών και της εκκαθάρισης των λογαριασμών του 2013 των:
 Ιδιωτικών Διαγνωστικών Εργαστηρίων (Ιδιώτες και εταιρίες)
 Γιατρών αμειβόμενων κατά πράξη και περίπτωση
 Φυσικοθεραπευτηρίων (Ιδιώτες και εταιρίες)
να πραγματοποιηθεί από τις αρμόδιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ και
όχι από τις Ιδιωτικές Ελεγκτικές Εταιρίες (ΙΕΕ), όπως αρχικά προβλέπονταν.
Οι ιατρικοί – κλινικοί έλεγχοι των περιστατικών, που κατέθεσαν προς αποζημίωση
οι εν λόγω Πάροχοι Υπηρεσιών Υγείας (ΠΥΥ) στον ΕΟΠΥΥ, θα
πραγματοποιηθούν από τις ΙΕΕ, όπως ακριβώς προβλέπεται στην απόφαση
634/2013 του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ.
Με βάση τα ανωτέρω, καλούμε τους Παρόχους Υπηρεσιών Υγείας, που ανήκουν
σε μια από τις άνω κατηγορίες, να προχωρήσουν άμεσα σε σύναψη σύμβασης με
μία ΙΕΕ της επιλογής τους ή και μόνο με μια από τις εταιρίες που παρέχουν
υπηρεσίες ιατρικού – κλινικού ελέγχου και συγκεκριμένα:

 TOTAL CARE NETWORK A.E (τηλ: 210 6288000)
 ACCURATE HEALTH AUDITING & CONSULTING ΑΕ ( τηλ: 210
6425866)
 MEDNET HELLAS A.E (τηλ: 210 9307900)
για την υλοποίηση μόνο των ιατρικών – κλινικών ελέγχων των περιστατικών που
κατέθεσαν το 2013.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕχει προσπαθησει κανεις να το κανει για να μας πει πως ειναι?Ακομα και να ηθελα(λεμε τωρα) εχω καποια κλεισμενα των οποιων δεν ξερω τα ΑΜΚΑ-βλεπετε δεν ξεραμε οτι επρεπε να τα ζητησουμε!
Και για να προλαβω σχολια περι ραντεβου,ας μου πει καποιος πως θα δεις χωρις ραντεβου,αρα με αναμονη,αυτιστικους και σχιζοφρενεις!

--- Τέλος παράθεσης ---
   Εγώ προσωπικά δεν έκανα τπτ (ακομα καταχωρώ τις επισκέψεις του ...Φεβρουαρίου) αλλά ο ΕΟΠΥΥΥΥς συνεχίζει τις ανακοινώσεις:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
   Στα πλαίσια της καταχώρησης των επισκέψεων ασφαλισμένων μέσω eΔΑΠΥ, προκειμένου να αποδίδονται οι αντίστοιχες δαπάνες, όλοι οι ιδιώτες συμβεβλημένοι γιατροί έχουν υποχρέωση να καταχωρούν στο ίδιο σύστημα και τις προγραμματισμένες επισκέψεις τους.
   Η καταχώρηση των επισκέψεων (εκτελεσμένων και προγραμματισμένων) πραγματοποιείται καθημερινά, προκειμένου να ανακοινώνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΕΟΠΥΥ, οι διαθέσιμες επισκέψεις στους ασφαλισμένους, ανά γιατρό και μήνα.
   Παρακαλούνται οι ασφαλισμένοι, όπως κατά την επικοινωνία με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ (και τηλεφωνικά για προγραμματισμό επίσκεψης) να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, δηλαδή Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Αριθμό Μητρώου Ασφάλισης και τηλέφωνο επικοινωνίας (και να χτυπάνε και καμιά προσοχή), προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟς

ΥΓ: Καταλαβαίνουν πιστεύω πόσο δυσεφάρμοστο είναι (και για τον ασθενή) και πόσο κουραστικό. Αλλά μάλλον σίγουρα θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα. Τις καταχωρεί τελικά κανείς τις επισκέψεις έτσι;

md:

Παρακαλούνται οι ασφαλισμένοι, όπως κατά την επικοινωνία με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ (και τηλεφωνικά για προγραμματισμό επίσκεψης) να δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία τους, δηλαδή Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, Αριθμό Μητρώου Ασφάλισης και τηλέφωνο επικοινωνίας (και να χτυπάνε και καμιά προσοχή), προκειμένου να εξυπηρετούνται άμεσα.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΟΠΥΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΟΝΤΟς

ΥΓ: Καταλαβαίνουν πιστεύω πόσο δυσεφάρμοστο είναι (και για τον ασθενή) και πόσο κουραστικό. Αλλά μάλλον σίγουρα θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα. Τις καταχωρεί τελικά κανείς τις επισκέψεις έτσι;

Εκανα μια μερα την προσπαθεια.Στο τριτο τηλ.που ο ασθενης ειπε''συγνωμη ειμαι καθοδον,δεν ηξερα οτι επρεπε να δωσω αυτες τις πληροφοριες'' εγκατελειψα

Zachariadis:
«Βλέπουμε εδώ στο σύστημα eΔΑΠΥ  κύριε Ορθοπεδικέ.ότι στις 12 Μαρτίου εσείς ατύπος και παρανόμος καταχωρούσατε τις
επισκέψεις της 18ης Φεβρουαρίου!!! :o...λυπάμε αλλά δεν μπορώ να παραλάβω τα δικαιολογητικά ....άν δεν γίνει κάποια ειδική ρύθμιση για
εσάς που καταστρατηγήσατε τόσο βάναυσα τις σαφείς οδηγίες του Führer προέδρου ΕΟΠΥΥ ,απλά δεν θα αποζημιωθείτε για αυτόν τον μήνα !»

GAD2:
γελάω γιατί έχω ένα πρόγραμμα με τη βοήθεια του οποίου έκανα όλο το dapy επισκέψεων του Μαρτίου σε 10 λεπτά (382 επισκέψεις μέχρι τώρα)....
επίσης μέχρι τώρα η γραμματέας πέρναγε καθημερινά το E-DAPY για τις επισκέψεις των μηνών Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου....
λέτε εγώ να τους καλόμαθα?
εννοείται ότι ραντεβού απλά ΔΕΝ κλείνω και ούτε πρόκειται στους πρώτους 400, και φυσικά ούτε λόγος για να περάσω ανύπαρκτα πράγματα στο προγραμματισμένες επισκέψεις section
μοιράζω νούμερα προτεραιότητας και όστις πρόλαβε καλώς.....

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση