Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥΓ: Καταλαβαίνουν πιστεύω πόσο δυσεφάρμοστο είναι (και για τον ασθενή) και πόσο κουραστικό. Αλλά μάλλον σίγουρα θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα. Τις καταχωρεί τελικά κανείς τις επισκέψεις έτσι;
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα καταχωρώ και δεν με αφήνει να τους βάλω και τα ραντεβού του Μαϊου & του Ιουνίου....Απλά το κάνει αυτοματοποιημένα με λογισμικό που έχω φτιάξει η γραμματέας μου...
Πετράκης Νϊκος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΥΓ: Καταλαβαίνουν πιστεύω πόσο δυσεφάρμοστο είναι (και για τον ασθενή) και πόσο κουραστικό. Αλλά μάλλον σίγουρα θέλουν να μας σπάσουν τα νεύρα. Τις καταχωρεί τελικά κανείς τις επισκέψεις έτσι;
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα καταχωρώ και δεν με αφήνει να τους βάλω και τα ραντεβού του Μαϊου & του Ιουνίου....Απλά το κάνει αυτοματοποιημένα με λογισμικό που έχω φτιάξει η γραμματέας μου...
--- Τέλος παράθεσης ---
Διάβασα ότι πρέπει να κάνεις άνοιγμα περιόδου για τους μήνες που θες και στους μήνες αυτούς να καταχωρείς τα ραντεβού. Πιθανόν οι μήνας Μάιος είναι πολύ μακρινός; Μήπως έχουν συγκεκριμένο διάστημα που επιτρέπει να καταχωρείς?
md:
γελάω γιατί έχω ένα πρόγραμμα με τη βοήθεια του οποίου έκανα όλο το dapy επισκέψεων του Μαρτίου σε 10 λεπτά (382 επισκέψεις μέχρι τώρα)....
Το οποιο,αν δεν απατωμαι το αγορασατε,πραγμα που αρνουμαι πεισματικα να κανω.Επισης δεν εχω γραμματεα...
bpikou:
Αφού οι συμβάσεις λήγουν επίσημα στις 31/3 με ποια λογική περνάτε τα ραντεβού των επομένων μηνών;
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή Είσοδος Αφού οι συμβάσεις λήγουν επίσημα στις 31/3 με ποια λογική περνάτε τα ραντεβού των επομένων μηνών;
--- Τέλος παράθεσης ---
Για να έχουν μια ιδέα τι πολιτικό κόστος θα έχει η μη ανανέωση τους....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση