Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σε όσους γράφει 400/400 σημαίνει ότι δεν έχουν ενημερώσει σχετικά το σύστημα; Γιατί από την αρχή του μήνα μέχρι σήμερα 19 του μήνα είναι περίεργο να μην έχει πατήσει ασφαλισμένος!
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣε όσους γράφει 400/400 σημαίνει ότι δεν έχουν ενημερώσει σχετικά το σύστημα; Γιατί από την αρχή του μήνα μέχρι σήμερα 19 του μήνα είναι περίεργο να μην έχει πατήσει ασφαλισμένος!
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό πρέπει να είναι. Ότι δεν ενημερώνουν το σύστημα και περιμένουν να το ενημερώσουν μια και καλή στο τέλος του μήνα.
pzogr:
Λογικά το σύστημα αυτό δεν θα μακροημερεύσει... (λογικά λέω)
Αν δεν γίνεται real-time καταχώρηση δεν μπορεί να γίνει ουσιαστική παρακολούθηση. Εγώ πχ που είμαι λίγο πριν το κλείσιμο θα καταχωρήσω τις επισκέψεις το βράδυ ή αύριο το πρωί. Μέχρι τότε οι ασφαλισμένοι θα βλέπουν ότι έχω. Παράλληλα συνάδελφοι της ίδιας περιοχής με τη δική μου, που ξέρω ότι εξυπηρετούν μεγάλο όγκο ασφαλισμένων/ημέρα υπολείπονται κατά πολύ των δικών μου επισκέψεων, που με υποψιάζει ότι λόγω χρόνου ή σκόπιμα για άλλους λόγους δεν τις καταχώρησαν ενώ τις έχουν ήδη εκτελέσει.
Η μόνη αξιόπιστη real-time παρακολούθηση θα ήταν μέσω ΗΔΙΚΑ, αλλά για κάποιο λόγο, που δεν ξέρω, δεν γίνεται.
Απ'ό,τι άκουσα στον ΕΟΠΥΥ κυκλοφορούν ενδιαφέρουσες προτάσεις όπως αυτή της ποσόστοσης δηλαδή 70% επισκέψεις ΕΟΠΥΥ/30% ιδιωτικές ανά ημέρα (υποθέτω μέχρι τη συμπλήρωση των επισκέψεων κι όχι με συγκεκριμένο αριθμό επισκέψεων ανά ημέρα)
fanisgp:
ειναι αδύνατον, για μένα τουλαχιστον ,να ενημερώνω καθημερινά το σύστημα οπως και να κλείνω ραντεβού αφού δεν εχω γραμματέα.πληρώνω κοπέλλα στο τέλος του μήνα για να περνά τις επισκέψεις.ειναι δυνατον καθε παπάρα που λένε εμεις να χορεύουμαι?
Panos80s:
Εγώ δουλεύω ως γραμματέας σε παθολογικό ιατρείο από τότε που ξεκίνησε η ηλεκτρονική συνταγογράφηση και έχω βιώσει όλες τις αλλαγές -καλές ή κακές- που έχουν γίνει αυτά τα 3 περίπου χρόνια. Μπορώ πλέον να πω οτι οριακά προλαβαίνω με όλα αυτά (το ιατρείο δουλεύει 3 ώρες εβδομαδιαίως απογεύματα)
, βάλανε και τα θεραπευτικά πρωτόκολλα της δυσλιπιδαιμίας υποχρεωτικά πλέον και ήρθε το κερασάκι στην τούρτα.
Συμφωνήσαμε με τον γιατρό να μην εφαρμόσουμε το σύστημα με τα ραντεβού γιατί απλά δεν προλαβαίνουμε. Δηλαδή αν αύριο μεθαύριο μας πουν να περνάμε 800 επισκέψεις και άλλα τόσα ραντεβού πρέπει να το κάνουμε;
Κανονικά οι επισκέψεις έπρεπε να περνάνε αυτόματα στο e-δαπυ με το που εκτελείτε και εκτυπώνετε μια επίσκεψη.
Είμαι τεχνικός-προγραμματιστής Η/Υ και ξέρω οτι κάτι τέτοιο δεν θα τους έπαιρνε παραπάνω από 2 ώρες δουλειάς μέσω διασύνδεσης βάσεων δεδομένων, αλλά τι περιμένω με αυτούς που μπλέξαμε.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση