Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (421/493) > >>

Πετράκης Νϊκος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ανακοίνωση για τις συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ!

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ανακοίνωση για τις συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ!
.......Έτσι, το δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών του ΕΟΠΥΥ διευρύνεται και αγγίζει πλέον τις 7.500 και σε συνδυασμό με τους ιατρούς του Π.Ε.Δ.Υ., που ανέρχονται σε περίπου 5.000,

--- Τέλος παράθεσης ---
   Φυσικά οι 7500 είναι αν συμβληθούν οι πρώην ΙΚΑτζήδες με τον ΕΟΠΥΥυυυ (ξέρω σίγουρα παιδίατρους στη Λάρισα που δεν θα συμβληθούν).
   Να υποθέσω ότι στις 5000 του ΠΕΔΥ υπολογίζει και τους ιατρούς των  ΚΥ; Αλλιώς δεν βγαίνουν τα νούμερα (6-6500 δεν ήταν οι ΙΚΑτζήδες μαζί με μπόλικους οδοντίατρους; )

Πετράκης Νϊκος:
Δεν μπορώ να καταλάβω όμως αν μέσα στο δελτίο τύπου, έχει και τους ιδιώτες γιατρούς που είναι ήδη συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ. Ειδικά αφού οι ΕΝ.Ι ΕΟΠΥΥ δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση με τους νέους όρους των συμβάσεων. Στο ΔΤ αναφέρει 200 άτομα. Και οι ανανέωση της υπάρχουσας σύμβασης, κρατάει μέχρι και τέλη Ιουνίου!

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν μπορώ να καταλάβω όμως αν μέσα στο δελτίο τύπου, έχει και τους ιδιώτες γιατρούς που είναι ήδη συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ. Ειδικά αφού οι ΕΝ.Ι ΕΟΠΥΥ δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση με τους νέους όρους των συμβάσεων. Στο ΔΤ αναφέρει 200 άτομα. Και οι ανανέωση της υπάρχουσας σύμβασης, κρατάει μέχρι και τέλη Ιουνίου!

--- Τέλος παράθεσης ---
  Όχι το ξαναδιάβασα και είμαι σίγουρος ότι δεν αφορά τους νυν συμβεβλημένους. Τώρα γιατί αναφέρει 200 επισκέψεις και γιατί θα κάνουν σύμβαση για 6 μήνες (μέχρι 23 Νοεμβρίου; !!! ) δεν μπορώ να καταλάβω (θα μου πείτε: τι δεν καταλαβαίνεις, έτσι θέλουμε - έτσι κάνουμε...). Την ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥΥΥΥ την εμπιστεύεστε; (εγώ προσωπικά όχι).
    Τι θα γίνει με μας μετά τον Ιούνιο, τώρα που το ΠΕΔΙιιιι λειτουργεί ως ελβετικό (με κουρδιστίρι; ) ρολόι, δεν ξέρω. Οψόμεθα

DrGar:
'Οσον αφορά τους  νέους  ιατρούς  , που είμαστε  εκτός ΕΟΠΥΥ,  απολύτως  τίποτα?  Σαν να  είμαστε  παιδιά  ενός κατώτερου θεού, σαν να μην υπάρχουμε  καν. Ούτε έχει ακουστεί  το παραμικρό για τον περίφημο  θεσμό του οικογενειακού ιατρού που εξαγγέλθηκε   ως  η πανάκεια  όλων των προβλημάτων  της πρωτοβάθμιας περίθαλψης ( και συνεπακόλουθα   κ της δευτεροβάθμιας).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση