Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Σύμφωνα με αποκλειστικές και ασφαλείς πληροφορίες, νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ θα είναι ο καθηγητής πανεπιστημίου Ιωαννίνων κύριος Μιχαήλ Χλέτσος.
Ο κ. Χλέτσος είναι οικονομολόγος. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Έχει εργαστεί ως ερευνητής στο ΚΕΠΕ, στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και ήταν διευθυντής στη διεύθυνση Ερευνών και Μελετών του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης Ερευνητική Πληροφορική (Π.Α.Ε.Π.) Α.Ε. Σήμερα διδάσκει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Είναι Διευθυντής του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Οικονομικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στο χώρο των οικονομικών της κοινωνικής προστασίας, των οικονομικών της εργασίας και της δημόσιας οικονομικής. Έχει δημοσιεύσει άρθρα σε ελληνικά και ξένα περιοδικά. Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα.
Ο κος Χλέτσος έχει εργαστεί ως επιστημονικός ερευνητής στο Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και ως Διευθυντής στη Διεύθυνση Ερευνών και Μελετών του Παρατηρητηρίου Απασχόλησης Ερευνητική Πληροφορική Α.Ε. Έχει διδάξει στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Από το Σεπτέμβριο του 2003 διδάσκει στο...
... Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Έχει συμμετάσχει σε πολλά ερευνητικά προγράμματα (ελληνικά και διεθνή) που αφορούν την αγορά εργασίας και την κοινωνική προστασία.
Οι τρέχουσες μελέτες του εξετάζουν τους προσδιοριστικούς παράγοντες της απασχόλησης και της δομής της αγοράς εργασίας, την αποτελεσματικότητα των πολιτικών απασχόλησης και γενικότερα της κοινωνικής πολιτικής και το μετασχηματισμό του συστήματος κοινωνικής προστασίας υπό το νέο πλαίσιο της ευρωπαϊκής ενοποίησης.
Η έρευνά του επικεντρώνεται τόσο σε ζητήματα θεωρίας όσο και σε ζητήματα εφαρμοσμένης ανάλυσης - πολιτικής. Έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων - συναντήσεων εργασίας σε θέματα αγοράς εργασίας και κοινωνικής προστασίας. Είναι συγγραφέας βιβλίων για την κοινωνική πολιτική και για το κράτος - πρόνοιας. Έχει παρουσιάσει άρθρα του σε διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει σε συλλογικούς τόμους και σε διεθνή περιοδικά.
EzeΤΡΟΛ:
Ελπίζουμε ότι πρόκειται περί τρολιάς.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Αλλαγές της τελευταίας στιγμής, φέρνουν τελικά νέο πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας την κ. Πετρούλα Σαρτζετάκη.
Η Πετρούλα Σαρτζετάκη ή αλλιώς Πάτυ, είναι κόρη του τέως προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη.
update Το αλλάξανε εκεί στο farmakopoioi. Πρόκειται για τη νέα πρόεδρο της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ) !
Μάλλον κάποιος δεν άκουσε καλά, και αντί για ΕΠΥ κατάλαβε ΕΟΠΥΥ!
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Το Ελεγκτικό Συνέδριο με απόφασή του βάζει “πάγο” στις δαπάνες νοσηλείων για τους στρατιωτικούς.
Επέστρεψε αθεώρητο χρηματικό ένταλμα πληρωμής που αφορούσε στην εξόφληση δαπάνης παροχής υγειονομικής περίθαλψης στρατιωτικού προσωπικού λογω μη συμμόρφωσης της κοστολόγησης και αποζημίωσης των ιατρικών επισκέψεων και ιατρικών πράξεων “στρατιωτικών και των οικογενειών τους, με τα προβλεπόμενα στον ισχύοντα κανονισμό του ΕΟΠΥΥ”.
Το πρόβλημα που δημιουργείται στους στρατιωτικούς και στις οικογένειές τους είναι τεράστιο παρόμοιο με όλων των πολιτών.
EzeΤΡΟΛ:
Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τα ποσοστά συμμετοχής ή άλλες παρόμοιες ανοησίες οι οποίες περιπλέκουν τη συνταγογράφηση, μπορούμε να επικοινωνούμε με τελέφωνα, σφαξ, e-mail ή snail-mail με την αρμόδια διεύθυνση του ΕΟΠΥΥΥΥΥ, στις ακόλουθες αριθμούς/διευθύνσεις. Τις κρεμάω στα μανταλάκια, επειδή μου έσπασαν τα νεύρα μέχρι να τις βρω. Βεβαίως, δεν απαντούν παρά μόνο αν τους στείλουμε ταχυδρομική επιστολή (snail-mail), και πάλι μετά από κάνα δίμηνο.
ΕΟΠΥΥ- Διεύθυνση Φαρμάκου
210 8110667
210 8110663
fax: 210 8110694
e-mail: d6@eopyy.gov.gr
Αποστόλου Παύλου 12, Αμαρούσιον, ΤΚ 15123
Αρχίατρος:
Προσπαθώ να καταλάβω, ΓΙΑΤΙ έβγαλαν την Ιστολογική Γενική-Βασική απ' τους ΑΝΕΥ ;
Δλδ ένας Ειδικεύομενος Χειρουργικής δεν μπορεί να βγάλει έναν σπίλο και να τον στείλει για ιστολογική ;
Επέμβαση πρώτων μηνών σε Χειρουργική Κλινική είναι.
Πόσο τραγικοί είναι πια ;
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση