Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Denominator:
Ποια αποθεματικά;
Του ταμείου που χρωστάει σε όλο τον κόσμο;
GirousisN:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠοια αποθεματικά;
--- Τέλος παράθεσης ---
Άλλο πράγμα το τι διαθέσιμα εχει και άλλο το τι πληρώνει ο ΕΟΠΠΥ στους παρόχους του. Οι εισφορές αυξήθηκαν 6% πέρυσι ,αλλα να ναι καλά οι συντάξεις οι κουτσουρεμένες και αργοπορημένος πληρωμές παρέμειναν.
Denominator:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
--- Τέλος παράθεσης ---
Άλλο πράγμα το τι διαθέσιμα εχει και άλλο το τι πληρώνει ο ΕΟΠΠΥ στους παρόχους του. Οι εισφορές αυξήθηκαν 6% πέρυσι ,αλλα να ναι καλά οι συντάξεις οι κουτσουρεμένες και αργοπορημένος πληρωμές παρέμειναν.
--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά... ;)
Κι εγώ μπορεί είμαι μια επιχείρηση με λεφτά στη τσέπη, άσχετα αν με κυνηγάνε χίλιοι να τους πληρώσω...
Ορθοπαιδικός:
--- Τέλος παράθεσης ---
--- Τέλος παράθεσης ---
Φυσικά... ;)
Κι εγώ μπορεί είμαι μια επιχείρηση με λεφτά στη τσέπη, άσχετα αν με κυνηγάνε χίλιοι να τους πληρώσω...
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγώ μόνο υπενθυμίζω την ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ (προ 20ημέρου) που τα εξηγεί όλα:
Ανακοίνωση Προς το σύνολο των συμβεβλημένων Παρόχων Υπηρεσιών Υγείας
""Ο ΕΟΠΥΥ από σήμερα γυρίζει σελίδα και εισέρχεται σε μια νέα εποχή, επιχειρώντας να αφήσει πίσω τον πρόχειρο λογιστικό έλεγχο και ξεκινώντας οριστική εκκαθάριση και πληρωμή στο 100% των υποβολών του έτους 2016. Όλες οι υποβολές, από τον Ιανουάριο του 2016, με βάση και το νέο νομικό πλαίσιο (Ν.4368-2016, άρθρο 90, παρ.7) θα πληρώνονται στο 100% των παραστατικών τους.""
ΥΓ: Είναι ωραίο να κάνεις πλακίτσες με λεφτά που χρωστάς....
GirousisN:
Και να μη ξεχάσουμε, ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες πέραν των 2 μηνών πληρώνονται εντόκως.
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση