Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
GirousisN:
Τεράστια νίκη του ΕΟΠΥΥ. Ιδ. Κλινικές εναντίον ασθενών.
Καταβολή του 25% των εξετάσεων από τους ασθενείς, χρέωση τόκων στον ΕΟΠΥΥ για καθυστερήσεις εξοφλήσεων, παραπομπή ασθενών στις δημόσιες δομές όταν υπάρχει υπέρβαση κλειστού προϋπολογισμού προτείνουν οι κλινικές ενόψει διαπραγμάτευσης για τις νέες συμβάσεις του ΕΟΠΥΥ.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
pzogr:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαι να μη ξεχάσουμε, ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς ιδιώτες πέραν των 2 μηνών πληρώνονται εντόκως.
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Τώρα σώθηκες!
Την τελευταία φορά που πληρώθηκαν ληξιπρόθεσμα πάντως το επιτόκιο ήταν -10 ή -15 (δεν θυμάμαι). Το γεγονός ότι η ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ αναφέρεται στο 2016 μπορεί να υποκρύπτει σχέδιο "ρύθμισης" παλαιών οφειλών... Το βλέπω το 10% να γίνεται κοινωνική πολιτική. :laugh:
Argirios Argiriou:
04/05/2016
Διευκρινίσεις σχετικά με την μεταφορά διαθεσίμων του ΕΟΠΥΥ στην Τράπεζα της Ελλάδας.
Εγγραφή ή Είσοδος
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή Είσοδος.....ΑΚΡΙΒΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
Η καταχώρηση διαγνωστικών εξετάσεων υψηλού κόστους (άνω των 90€) θα γίνεται αποκλειστικά ύστερα από ενδελεχή τεκμηρίωση στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης. (τι σημαίνει τελικά ενδελεχής και ποιος θα το κρίνει; Ασάφεια που δίνει στον ΕΟΠΥΥΥ ευκαιρία για περισσότερες περικοπές)...
--- Τέλος παράθεσης ---
Βέβαια μίλησα τότε ειρωνικά για την ενδελεχή τεκμηρίωση αλλά συναντώ (χωρίς να θέλω να το παίξω Άγιος αλλά προσπαθώ λίγο περισσότερο) παραπεμπτικά με την πιο κάτω διάγνωση (σε ασθενή με ψωρίαση-αρθρίτιδα):
ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ : ca
ΔΙΑΓΝΩΣΗ : Z10.8 Γενικός προσυμπτωματικός έλεγχος ρουτίνας άλλων καθορισμένων υποπληθυσμών /
Απο κάτω ένα "κάρο" εργαστηριακά...
Θυμάμαι (έχω κρατήσει) άλλα 2 μαργαριτάρια σε συνταγές που πρέπει να αποφεύγουμε γιατί εκτιθέμεθα:
ΔΙΑΓΝΩΣΗ : G30 Νόσος του Alzheimer / P10.8 Άλλοι ενδοκρανιακοί τραυματισμοί και αιμορραγίες κατά τον τοκετό / για βαλπροϊκό, EXELON και αντιβίωση
P12 Τραυματισμός του τριχωτού της κεφαλής κατά τον τοκετό / ΤΡΑΥΜΑ / σε ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : 1961 για αντιβίωση και αντιτετανικό
Και βέβαια έχω δει αρκετές διπλές μαγνητικές με την διάγνωση OSFYALGIA (θα τολμήσω να γίνω ξανά ειρωνικός και θα πω ότι ο συνάδερφος ήταν της Αγγλικής σχολής...)
Φαντάζομαι κάποιοι άλλοι θα σχολιάζουν τα δικά μου παραπεμπτικά....
Αρχίατρος:
Μην είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ιατρό, μπορεί κάλλιστα να είναι καμμιά γραμματέας που δεν ήξερε τι να βάλει, φυσικά ο ιατρός που υπογράφει το παραπεμπτικό έχει την ευθύνη.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση