Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (114/493) > >>

Δ. Κουναλάκης:
Τα πράγματα περιπλέκουν....
Δείτε την λίστα από την ομάδα του ΟΑΕΕ... έχει ένα tab εκκρεμότητες και μέσα εκεί υπάρχουν γιατροί με την ένδειξη πιστοποιημένοι, αλλά που κάποιοι είναι γνωστοί από το ΚΙΝΙ.
Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν και γιατροί με σύμβαση στον ΟΠΑΔ.

anastasios theodoridis:
Κύριε Κουναλάκη για το "γνωστοί του ΚιΝΙ" θα μπορούσα να απαντήσω αφού είχα μία ώρα συνομιλία με τον κύριο Τσέρκη αλλά πιστεύω πως είναι καλύτερα να απαντήσει ο ίδιος, πράγμα που θα κάνει σύντομα αν και δε το θεωρώ αναγκαίο.

Καλή Χρονιά!!!!!!!

Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤα πράγματα περιπλέκουν....
Δείτε την λίστα από την ομάδα του ΟΑΕΕ... έχει ένα tab εκκρεμότητες και μέσα εκεί υπάρχουν γιατροί με την ένδειξη πιστοποιημένοι, αλλά που κάποιοι είναι γνωστοί από το ΚΙΝΙ.
Το θέμα είναι όμως ότι υπάρχουν και γιατροί με σύμβαση στον ΟΠΑΔ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Από το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης η συγκεκριμένη δήλωση αφορά μόνο ιατρούς που δεν έχουν πιστοποιηθεί στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης.
Νομίζω ότι ξεκαθαρίζει και αυτό.

Facts μόνο:
Η ώρα τροποποίησης του αρχείου με την λίστα συμβεβλημένων ιατρών στον ΕΟΠΥΥ είναι  30/12/2011 14:08  και περιέχει άτομα στις εκκρεμότητες που συμπλήρωσαν αίτηση που δημιουργήθηκε στις 30/12/11 15:25 (ΟΠΑΔ) και 30/12/11 14:17 (e-syntagografisi.gr)
Αυτό βλέπω. Δεν κάνω κανένα σχόλιο και δεν σηκώνω και κριτική για σχόλιο που δεν έκανα. Τα σχόλια δικά σας.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος υπάρχουν γιατροί με την ένδειξη πιστοποιημένοι, αλλά που κάποιοι είναι γνωστοί από το ΚΙΝΙ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚύριε Κουναλάκη για το "γνωστοί του ΚιΝΙ" θα μπορούσα να απαντήσω αφού είχα μία ώρα συνομιλία με τον κύριο Τσέρκη αλλά πιστεύω πως είναι καλύτερα να απαντήσει ο ίδιος, πράγμα που θα κάνει σύντομα αν και δε το θεωρώ αναγκαίο.

Καλή Χρονιά!!!!!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Μιλάω ελληνικά, και καταλαβαίνω ελληνικά. Εσείς σε τι "θα μπορούσατε να μου απαντήσετε";

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Μιλάω ελληνικά, και καταλαβαίνω ελληνικά. Εσείς σε τι "θα μπορούσατε να μου απαντήσετε";

--- Τέλος παράθεσης ---
Αναφερθήκατε σε γνωστά μέλη του ΚιΝΙ. Μπορείτε να αναφέρετε σε ποια μέλη αναφέρεστε επώνυμα;
Κι εγώ ελληνικά μιλάω, αν δεν τα καταλαβαίνετε δεν με απασχολεί.
Πρώτα μάθετε τρόπους και μετά γράψτε.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο νούμερο αυτό (2450) απέχει πολύ από τους στόχους του υπουργείου!

--- Τέλος παράθεσης ---
Μήπως όχι;
Δανείζομαι (χωρίς να μπορώ να αξιολογήσω) τη σκέψη από τον κ. Ελευθερίου, μέλος του Δ.Σ. του Π.Ι.Σ.:
2450 + 7000 του πρώην ΙΚΑ + 1000 εργαστηριακοί + 5000 προκηρύξεις = 15450 > 15000 που είχαν υποσχεθεί στην τρόικα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση