Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (120/493) > >>

Argirios Argiriou:
Κάποια πράγματα που συγκράτησα από την συνέντευξη του κ. Τιμοσίδη στην ΝΕΤ, στις 02/01/2011:

Το ΤΑΥΤΕΚΟ, το ΕΤΑΑ και ο Οίκος Ναύτου δεν θα μπουν στον ΕΟΠΥΥ για την ώρα τουλάχιστον.

Επίσης, ότι υπάρχουν περίπου 5.500 Ιατροί του ΙΚΑ, ότι οι Ιατροί που επικοινωνήσανε με τον ΕΟΠΥΥ για να κάνουν σύμβαση ήταν περίπου 4.000 και όχι 2.450 όπως δόθηκε αρχικά στην δημοσιότητα, ότι ο ΕΟΠΥΥ θα προσπαθήσει να κάνει σύμβαση με άλλους περίπου 5.000 (κατά προτίμηση νέους Ιατρούς), και ότι συνολικά ο ΕΟΠΥΥ θα ήθελε να λειτουργήσει με 22.000 Ιατρούς.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςο ΕΟΠΥΥ θα προσπαθήσει να κάνει σύμβαση με άλλους περίπου 5.000 (κατά προτίμηση νέους Ιατρούς),
--- Τέλος παράθεσης ---
Aν δεν κάνω λάθος ήδη έχει ξεκινήσει η προσπάθεια πρόσληψης νεων γιατρών (βλέπε στο Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος    δηλαδή ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΟΠΥΥ. ΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ) που δεν νομίζω με τίποτα να ξεπερεσουν τους 1000 (δηλαδή όσους θα έκαναν έναρξη επαγγελματος απο τον Σεπτεμβριο και μετά και δεν μπόρεσαν να συμβληθούν με τον ΟΠΑΔ...). Δεν αναφέρει πουθενά για 5000 βέβαια. Στην προσπάθεια να γεμίσουν κόσμο κάνουν ότι μπορούν.
    Ο υπουργός είναι μάλλον πάλι ανημερωτος  :) (έτσι δεν το είπε ο Βλασταράκος? - μάλλον εννοεί ότι δεν είναι ενημερωμένος...) και οι προκύρηξη νέων (και ωραίων?) γιατρών έχει ξεκινήσει...

Fellini:
@Ορθοπαιδικός
συμφωνώ και επαυξάνω - έχουμε και λέμε:
- 2450 δηλωμένοι στον ΕΟΠΥΥ μέχρι τις 30/12/11 το μεσημέρι. Ο υφυπουργός διατείνεται οτι την παραμονή και ανήμερα την Πρωτοχρονιά(!) δήλωσαν όσοι περίπου είχαν δηλώσει τις προηγούμενες 10 μέρες... Τα σχόλια δικά σας.
- 6500 χιλιάδες γιατροί του ΙΚΑ που δεν είναι πλέον 6500 (τόσοι ήταν πέρυσι τέτοιο καιρό), γιατί υπήρξαν αθρόες  εθελούσιες και πρόωρες συνταξιοδοτήσεις το τελευταίο 4μηνο του 2011 - το παραδέχεται και ο υπουργός που είπε οτι είναι 5500 φέτος.... Του ΙΚΑ, που ενός αριθμού μεγαλύτερου των χιλίων η σύμβαση έργου λήγει τον 3ο ή 4ο του 2012. (Δείτε την προκήρυξη στο site του ΙΚΑ στο ίδιο διάστημα του 2011). Σύμβαση η οποία δεν θα ανανεωθεί, αφού το ΙΚΑ δεν θα προσλαμβάνει πλέον γιατρούς.
- 5000 νέες προσλήψεις - το καλύτερο ανέκδοτο όλων!! Να μας εξηγήσουν πώς γίνεται να έχουν πάρει άδεια από τον Σεπτέμβριο και μετά 5000 νέοι συνάδελφοι. Με αυτή τη λογική το δυναμικό της χώρας σε γιατρούς αυξάνεται κατά...20000 το χρόνο!! (Καλά, καλά, θα αφαιρέσω αυτούς που συνταξιοδοτούνται γιατί πάλι θα κατηγορηθώ για τα μαθηματικά μου)
- Να μην ξεχάσω: όπως πολύ εύστοχα αναφέρει και ο Ορθοπαιδικός, οι νέοι συνάδελφοι (όσοι και να είναι) έχουν συμπεριληφθεί από τον πολυμήχανο υπουργό μας ΔΥΟ φορές στο μέτρημα, αφού στέλνουν στα ίδια φαξ τις αιτήσεις τους, που δεν νομίζω οτι κανένας τις διαχωρίζει από τις υπόλοιπες ;)

Συμπέρασμα δικό μου; δεν θα το βγάλω γιατί μάλλον είναι πρόωρο... Αλλά σίγουρα ούτε ο ΕΟΠΥΥ ούτε ο πρόεδρός του πρέπει να αισθάνονται πολύ καλά, με τόσους γιατρούς και 9500000 "χαρούμενους" ασφαλισμένους...

papila:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

--- Τέλος παράθεσης ---
Δηλ τί;; Αν ασθενής μου χρήζει υπερήχογραφικού ελέγχου θα μπώ στο site της παραπεμπτικογραφίας και θα του
συμπληρώσω αντίστοιχω παραπεμπτικό; Και μετά; Θα του κάνω τον υπέρηχο και θα πάρω το παραπεμπτικό που του εξέδωσα;
Και τί να το κάνω το παραπεμπτικό ;; Δεν ξέρω κουφό μου φαίνεται.

--- Τέλος παράθεσης ---

Έτσι δεν γινόταν και ως τώρα ??? ???

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕδω στην ξανθη και παρα την απειλη απο βηματος συλογου ελευθεροεπαγγελματιων περι πειθαρχικων εχουμε ηδη ιατρεια που δεχονται με τον εοπυυ.Μιλώντας με πληθως συνααδελφων καταλαβα οτι περισσοτερο ειναι ενοχλημενοι με την συμπεριφορα των φωστηρων του συλογου επαγγελματιων παρα με τον ΕΟΠΥΥ και τις αλλαγες που δρομολογηθηκαν.

--- Τέλος παράθεσης ---
O Σύλλογος Ελευθεροεπαγγελματιών Ιατρών Ξάνθης είναι συντεταγμένος μαζί με τους άλλους συλλόγους ελευθεροεπαγγελματιών ιατρών σε όλη την Ελλάδα, τις εταιρείες κατά ειδικότητα, τους Ιατρικούς Συλλόγους και όλοι μαζί εκφράζουν και εκφράζονται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Το ότι ο ΠΙΣ στα κείμενά του έθεσε υπόψη όλων μας τα περί πειθαρχίας στις αποφάσεις αντιλαμβάνομαι ότι μπορεί να ενόχλησε ορισμένους, αλλά στηρίζονται σε εν ισχύει νόμους του κράτους.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση