Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Δημήτρης Μακρέας:
Θα ήθελα πολύ να ξέρω πόσοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι αυτό το χειρίστης ποιότητας και οργάνωσης μπουρδέλο (και δεν το παίρνω πίσω) που λέγετε ΕΟΠΠΥ, αποτελεί σύστημα ΠΦΥ.
Νιώθω στην κανόνικότατα σαν πόρνη που όλοι ασελγούν στο πτώμα μου. Γιατί όταν καταφέρω να τελειώσω το ιατρείο, μόνο με πτώμα μοιάζω.
Οι νταβατζήδες του υπουργείου και του ΕΟΠΥΥ, οι "συναδελφοι" που απαιτούν εικοσαρικάκι για να συνταγογραφήσουν και κατά τα άλλα κάνουν υψηλή ιατρική, οι συνδικαλιστικοί φορείς που νοιάζονται μόνο για να διατηρηθεί η αγορά, εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι άνθρωποι που τρώνε στη μούρη τη μία πόρτα μετάτην άλλη...
Και όλο αυτό το απερίγραπτο χάλι σκάει πάνω μου και όχι μόνο.
Τι θα πρέπει να κάνω? Να τους κλείσω κι εγώ την πόρτα κατάμουτρα?
Να διώχνω τους "ακριβούς" και τους δύστροπους, όσους δε γουστάρω και δε μου κάνουν τα κέφια?
Να το παίξω Πόντιος Πιλάτος?
Να κοιτάξω να προστατέψω το μικρόκοσμό μου?
Και δεν έχω πρόβλημα να δουλέψω περισσότερο και από όσο αντέχω.Στο τέλος θα βρεθώ και κατηγορούμενος.
Από τα ανθρωπάκια που αρνούνται να πάρουν τις στοιχειώδεις αποφάσεις, μεταβιβάζουν τις ευθύνες τους και απειλούν με κυρώσεις και πρόστιμα.
Που είναι διάολε τα περίφημα διαγνωστικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα?
Που είναι οι κεντρικές προμήθειες γεννόσημων για αποκλειστική χρήση από τα ταμεία?
Έστω μια απόλυτα σαφής και καθαρή νομοθετική ρύθμιση που να απαγορεύει ρητώς τη συνταγογράφηση προτώτυπων ,όπου υπάρχουν γεννόσημα.
Ας πάρουν επιτέλους την πολιτική και ενδεχομένως ποινική ευθύνη!
Και με την παράλληλη απαίτηση εφαρμογής ενός γελοίου συστήματος συνταγογράφησης, το οποίο μία ώρα δουλεύει και μια κάνει διάλλειμα.
Και χρόνος μου είναι ασφυκτικός.
Πραγματικά ελπίζω κάποια στιγμή το μπουρδέλο οργανωθεί , γιατί για σύστημα ιατρικών υπηρεσιών...
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠου είναι διάολε τα περίφημα διαγνωστικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα?
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
Αξιοσημείωτο είναι το "ΝΕΦΡΑ" έναντι του ορθού "Νεφροί". Πάλι καλά που ο συντάκτης δεν έγραψε "νεφραμιές, συκωταριές, πλεμόνια, σπάλα" κ.λπ.
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠου είναι διάολε τα περίφημα διαγνωστικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα?
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτά είναι καινούρια? Πάντως όσον σφορά την οστεοπόρωση και την οστεοαρθρίτιδα (που αίφνης είναι ρευματικό νόσημα δλδ αυτοάνοσο...) ή και την ουρική αρθρίτιδα δεν βρίσκω κάτι που να διαφωνώ και αυτά που προτείνονται είναι η συνιθισμένη πρακτική. Παρεκλιση απο αυτές τις οδηγίες (για τα ορθοπαιδικά που είδα) είναι μάλλον πειραματισμός...
Βέβαια οι πανεπιστημιακοί ξέρουν καλύτερα πχ ενδοφλέβιο διφωσφωνικό (ένα είναι για οστεοπόρωση) με ένα χαμηλό Τ-score σε γυναίκα < 45 ετών. Τι να πούμε εμείς οι φτωχοι υπόλοιποι γιατροί...
timex:
Εγγραφή ή Είσοδος
Αξιοσημείωτο είναι το "ΝΕΦΡΑ" έναντι του ορθού "Νεφροί". Πάλι καλά που ο συντάκτης δεν έγραψε "νεφραμιές, συκωταριές, πλεμόνια, σπάλα" κ.λπ.
--- Τέλος παράθεσης ---
χαχαχαχ
αχ βρε διακομιαστη
να 'σαι καλα!!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση