Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
ΕΟΠΥΥ
Ιορδάνης Καπάνταης:
Σήμερα το πρωί μου τηλεφωνεί στο ιατρείο ασφαλισμένη του (πρώην) ΤΥΔΚΥ (εργαζόμενη στο ΚΕΠ της περιοχής) και με ρωτάει αν έχω σύμβαση με το ταμείο της.Αφού της εξηγώ εν ολίγοις για την νέα κατάσταση πραγμάτων μετά τη σύσταση του ΕΟΠΥΥ και φυσικά το γεγονός ότι δεν ειμαι συμβεβλημένος με τον εν λόγω οργανισμό,μου απαντά ότι εστάλει στο ΚΕΠ λίστα των συμβεβλημένων ιατρών ΤΥΔΚΥ=ΕΟΠΥΥ,στην οποία αναγράφεται και το όνομά μου :o
Αφού επισκέφθηκα την ιστοσελίδα του ΤΥΔΚΥ και διαπίστωσα ότι δε βρίσκομαι (όπως ήταν αναμενόμενο) στη λίστα των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρών, τηλεφωνώ στα γραφεία του ΤΥΔΚΥ Ηρακλείου.Η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι οι λίστες καταρτίζονται & αποστέλλονται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ και ότι θα πρέπει να απευθυνθώ στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι.Με πληροφόρησε επίσης ότι κατι τέτοιο ειχε συμβεί και σε κάποιον άλλο συνάδελφο ο οποίος εξυπηρετούσε ασθενείς του ΙΚΑ μέσω της συμβασης με τον ΟΠΑΔ τον προηγούμενο χρόνο και προφανώς η παράνομη καταχώρησή μου στις χειρόγραφες λίστες του ΕΟΠΥΥ που εστάλθησαν στο εν λόγω ΚΕΠ,να οφείλεται στο γεγονός ότι και εγώ εξέταζα ασθενείς του ΙΚΑ το 2011 λόγω παράλληλης σύμβασής μου με ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ...
Η πρόχειρότητα στο μεγαλείο της.....
Hail Caesar!!Those who are about to die salute you...
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣήμερα το πρωί μου τηλεφωνεί στο ιατρείο ασφαλισμένη του (πρώην) ΤΥΔΚΥ (εργαζόμενη στο ΚΕΠ της περιοχής) και με ρωτάει αν έχω σύμβαση με το ταμείο της.Αφού της εξηγώ εν ολίγοις για την νέα κατάσταση πραγμάτων μετά τη σύσταση του ΕΟΠΥΥ και φυσικά το γεγονός ότι δεν ειμαι συμβεβλημένος με τον εν λόγω οργανισμό,μου απαντά ότι εστάλει στο ΚΕΠ λίστα των συμβεβλημένων ιατρών ΤΥΔΚΥ=ΕΟΠΥΥ,στην οποία αναγράφεται και το όνομά μου :o
Αφού επισκέφθηκα την ιστοσελίδα του ΤΥΔΚΥ και διαπίστωσα ότι δε βρίσκομαι (όπως ήταν αναμενόμενο) στη λίστα των συμβεβλημένων με τον ΕΟΠΥΥ ιατρών, τηλεφωνώ στα γραφεία του ΤΥΔΚΥ Ηρακλείου.Η απάντηση της υπαλλήλου ήταν ότι οι λίστες καταρτίζονται & αποστέλλονται πλέον από τον ΕΟΠΥΥ και ότι θα πρέπει να απευθυνθώ στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ στο Μαρούσι.Με πληροφόρησε επίσης ότι κατι τέτοιο ειχε συμβεί και σε κάποιον άλλο συνάδελφο ο οποίος εξυπηρετούσε ασθενείς του ΙΚΑ μέσω της συμβασης με τον ΟΠΑΔ τον προηγούμενο χρόνο και προφανώς η παράνομη καταχώρησή μου στις χειρόγραφες λίστες του ΕΟΠΥΥ που εστάλθησαν στο εν λόγω ΚΕΠ,να οφείλεται στο γεγονός ότι και εγώ εξέταζα ασθενείς του ΙΚΑ το 2011 λόγω παράλληλης σύμβασής μου με ΟΠΑΔ & ΟΑΕΕ...
Η πρόχειρότητα στο μεγαλείο της.....
Hail Caesar!!Those who are about to die salute you...
--- Τέλος παράθεσης ---
Aκριβώς το ίδιο ανέφερε και ένας συνάδελφος στην Ξάνθη. Όλα βέβαια κατά λάθος γίνονται...
Argirios Argiriou:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜέχρι πρότινες οι ιδιώτες Ιατροί που έιμασταν εξωτερικοί συνεργάτες του ΙΚΑ (μπορούσαμε να δούμε μέχρι και 80 ασθενείς του ΙΚΑ/μήνα στα Ιατρεία μας), δεν επιτρεπόταν να γράψουμε φάρμακα σε ασφαλισμένους του εξωτερικού με Ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης. Αυτοί μπορούσαν να πάρουν επαναλαμβανόμενες συνταγές μόνο από τα οικεία καταστήματα του ΙΚΑ.
Τι θα γίνει άραγε με αυτούς τους ασθενείς στα πλαίσια του νέου ασφαλιστικού Ταμείου, του ΕΟΠΥΥ;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή Είσοδος
Δ. Κουναλάκης:
Οι μικροβιολόγοι και ακτινολόγοι έχουν πραγματικούς λόγους να ανησυχούν.....
Εγγραφή ή Είσοδος
Εν τω μεταξύ παρακολουθώ στη διαύγεια τον ΕΟΠΥΥ και ένα σχόλιο μπορώ να κάνω:
Αν κρίνει κανείς από τις αποφάσεις στη διαύγεια, και με τις ανάγκες που υπάρχουν για ένα καινούργιο οργανισμό να οριοθετήσει καταστάσεις και δεδομένα, καταλαβαίνει ότι διοικητικά ο ΕΟΠΥΥ είναι στο απόλυτο μηδέν. Λειτουργεί ότι λειτουργεί παρασιτικά σε ήδη υπάρχοντες οργανισμούς. Και φοβάμαι ότι αυτό θα κρατήσει καιρό με βάση την υπάρχουσα κατάσταση....
Ορθοπαιδικός:
Είμαι σίγουρος ότι την περασμένη Παρασκευή (το είδα δις γραμμένο αλλα δεν θυμάμαι που) ο προσφιλής ημών υπουργός είπε ότι θα κάνει προσλήψεις 5000 ιατρών ΕΟΠΥΥΥΥΥ και θα τις κάνει ΕΔΩ και ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ (δηλαδή προχθές - είπε την ερχόμενη Τρίτη... - ...εντάξει δεν είπε μήνα ή έτος). Έφτασε Πέμπτη και στη Δαύγεια για τον ΕΟΠΥΥΥ ( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ) δεν κινείται τίποτα όπως λέει ο κ. Κουναλάκης άνω.
Μάλλον η ασάφεια εξυπηρετεί κάποιους....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση