Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (162/493) > >>

anastasios theodoridis:
Από τη σημερινή συνεδρίαση στη Βουλή
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης):

Οι παιδίατροι και οι παθολόγοι λένε το εξής: Αφού συνταγογραφώ, γιατί να πηγαίνω να με επισκέπτεται ασφαλισμένος και να παίρνω εγώ τα χρήματά μου καιρό μετά; Αφού έχω την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ας μείνω απ’ έξω, ας μη συμβληθώ, ούτως ώστε να με πληρώνει ο ασθενής. Έτσι, έχουμε προβλήματα με τους παθολόγους και με τους παιδιάτρους.
Σκεφθήκαμε και αποφασίσαμε όλες αυτές οι ειδικότητες να βγουν εκτός ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, εάν δεν υπάρξει αναδίπλωση εκ μέρους των ειδικοτήτων αυτών από τις επόμενες μέρες.

Σελίδα 147
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑφού έχω την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ας μείνω απ’ έξω, ας μη συμβληθώ, ούτως ώστε να με πληρώνει ο ασθενής.

--- Τέλος παράθεσης ---

Τώωωωωωρα το κατάλαβε ο μαθητευόμενος μάγος;

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣκεφθήκαμε και αποφασίσαμε όλες αυτές οι ειδικότητες να βγουν εκτός ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, εάν δεν υπάρξει αναδίπλωση εκ μέρους των ειδικοτήτων αυτών από τις επόμενες μέρες.
--- Τέλος παράθεσης ---

Δουλειές τύπου ράβε-ξήλωνε, που δείχνουν πόσο "σοβαρό" κατασκεύασμα είναι ο ΕΟΡΥΥ.

Αδαμάντιος Σκούφαλος:

--- Παράθεση ---Οι παιδίατροι και οι παθολόγοι λένε το εξής: Αφού συνταγογραφώ, γιατί να πηγαίνω να με επισκέπτεται ασφαλισμένος και να παίρνω εγώ τα χρήματά μου καιρό μετά; Αφού έχω την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, ας μείνω απ’ έξω, ας μη συμβληθώ, ούτως ώστε να με πληρώνει ο ασθενής. Έτσι, έχουμε προβλήματα με τους παθολόγους και με τους παιδιάτρους.
Σκεφθήκαμε και αποφασίσαμε όλες αυτές οι ειδικότητες να βγουν εκτός ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, εάν δεν υπάρξει αναδίπλωση εκ μέρους των ειδικοτήτων αυτών από τις επόμενες μέρες.
--- Τέλος παράθεσης ---

Τουλάχιστον με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση υποχρεώνονται να κόβουν απόδειξη επίσκεψης μαζί με τη συνταγή.
Αν τους βγάλει έξω δεν θα κόβουν τίποτα και θα στέλνουν συνταγές για ξέπλυμα.
Βέβαια οι "λεκέδες" δεν βγαίνουν πλέον εύκολα με το "ξέπλυμα". Τα πράγματα ζορίζουν!

--- Παράθεση ---Σκεφθήκαμε και αποφασίσαμε όλες αυτές οι ειδικότητες να βγουν εκτός ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, εάν δεν υπάρξει αναδίπλωση εκ μέρους των ειδικοτήτων αυτών από τις επόμενες μέρες.

--- Τέλος παράθεσης ---
Διαίρει και βασίλευε!

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒέβαια οι "λεκέδες" δεν βγαίνουν πλέον εύκολα με το "ξέπλυμα". Τα πράγματα ζορίζουν!

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή; Σε τί διαφέρει το ηλεκτρονικό ξέπλυμα από το ξέπλυμα στο χέρι;

anastasios theodoridis:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό τη σημερινή συνεδρίαση στη Βουλή
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης):

Οι παιδίατροι και οι παθολόγοι λένε το εξής: Αφού συνταγογραφώ, γιατί να πηγαίνω να με επισκέπτεται ασφαλισμένος και να παίρνω εγώ τα χρήματά μου καιρό μετά;

--- Τέλος παράθεσης ---
Αναπληρωτής Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δικηγόρος παρ` Αρείω Πάγω (με εξειδίκευση σε θέματα Δημοσίου Δικαίου)
Διακρίνω μία μικρή δυσκολία στη σύνταξη από τον αναπληρωτή καθηγητή ;D

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση