Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ

<< < (163/493) > >>

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό τη σημερινή συνεδρίαση στη Βουλή
ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ (Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης):

Οι παιδίατροι και οι παθολόγοι λένε το εξής: Αφού συνταγογραφώ, γιατί να πηγαίνω να με επισκέπτεται ασφαλισμένος και να παίρνω εγώ τα χρήματά μου καιρό μετά;

--- Τέλος παράθεσης ---
Αναπληρωτής Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Δικηγόρος παρ` Αρείω Πάγω (με εξειδίκευση σε θέματα Δημοσίου Δικαίου)
Διακρίνω μία μικρή δυσκολία στη σύνταξη από τον αναπληρωτή καθηγητή ;D

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα μπορούσε και χειρότερα:

Γιατί να πηγαίνω ασφαλισμένος να παίρνω εγώ να με επισκέπτεται καιρό μετά τα χρήματά μου;

Γιατί να με επισκέπτεται εγώ να πηγαίνω τα χρήματά μου καιρό μετά ασφαλισμένος να παίρνω;

κ.λπ.

Denominator:
Α.Λ.: "Επειδή σε κάποιες περιπτώσεις που κατά τα υπάρχοντα συγγράμματα χρήζουν θεραπείας παρατηρείται το φαινόμενο της πρωτογενούς εκφοράς της σκέψης, θα πρέπει να δείχνετε, ως ιατροί, κατανόηση στα λεγόμενά μου."  :P

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΒέβαια οι "λεκέδες" δεν βγαίνουν πλέον εύκολα με το "ξέπλυμα". Τα πράγματα ζορίζουν!

--- Τέλος παράθεσης ---

Δηλαδή; Σε τί διαφέρει το ηλεκτρονικό ξέπλυμα από το ξέπλυμα στο χέρι;

--- Τέλος παράθεσης ---

Αν θέλεις να ξεπλύνεις ηλεκτρονικά μια συνταγή, βάζεις στα τελικά σχόλια "Βάσει γνωμάτευσης/συνταγής του κύριου τάδε", κρατάς και τη συνταγή ή ένα αντίγραφό της κι από εκεί και πέρα μπορεί να βρει η υπηρεσία τα δέοντα.
Τώρα ο έλεγχος μπορεί να είναι ολοκληρωτικός όχι δειγματοληπτικός όπως με τις χειρόγραφες.

EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκρατάς και τη συνταγή

--- Τέλος παράθεσης ---

Τις πιο πολλές φορές, η συνταγή:
- δεν αναφέρει διάγνωση (σε αφήνει να αυτοσχεδιάσεις)
- δεν έχει πάνω ημερομηνία
- μερικές φορές δεν ΄χει ...ούτε το ονοματεπώνυμο του θεράποντος ιατρού!

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςκρατάς και τη συνταγή

--- Τέλος παράθεσης ---

Τις πιο πολλές φορές, η συνταγή:
- δεν αναφέρει διάγνωση (σε αφήνει να αυτοσχεδιάσεις)
- δεν έχει πάνω ημερομηνία
- μερικές φορές δεν ΄χει ...ούτε το ονοματεπώνυμο του θεράποντος ιατρού!

--- Τέλος παράθεσης ---
Και φυσικά ούτε του αρρώστου.
Αυτού του είδους οι συνταγές είναι ευέλικτες, εύπλαστες και ευμετάβλητες.
Τα τελευταία με πρώτο συνθετικό το ευ- για να μη λέμε συνέχεια κακές κουβέντες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση