Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα

Ανθολόγιο σημειωμάτων γιατρών

<< < (3/10) > >>

timex:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚτίζω σπίτι αυτή την εποχή και έχω ακούσει πολλά μαργαριτάρια..............

Θα υπομείνω τον λιθοβολισμό σας (εάν το επιθυμείτε) για αυτή την αιρετική μου θέση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Κύριε Κουναλάκη,
είναι εμφανές το τέχνασμα υμών να προβείτε εις οικονομίας,  χρησιμοποιώντας τα υλικά του λιθοβολισμού εις την οικοδομήν υμών.
Δεν θα σας δώσουμε τοιαύτην ευχαρίστησην!
(Σε λίγον καιρόν θα μας καλέσετε να σας ρίψουμε κουφώματα; )

--- Τέλος παράθεσης ---

Πολύ καλό!!
:D :D :D

EzeΤΡΟΛ:
Η κάρτα; αγγελία; ρεκλάμα; μανιφέστο; (δεν ξέρω πώς ακριβώς να το περιγράψω) του συναδέλφου Δρος, περιέχει περισσότερο σουρρεαλισμό από ότι 10 πίνακες του Νταλί. Ιδιαίτερα αξίζει να σταθεί κανείς στο "μέσω των Ιατρείων του", με το Ι κεφαλαίο (βεβαίως βεβαίως), ενώ και ο πληθυντικός αριθμός αφήνει υπαινιγμό για franchising σε όποιον βλέπει μακριά, κάτι που δεν αποκλείεται να καταστεί και ελκυστική προοπτική όσο καθυστερεί (αναίτια) η καταβολή των δεδουλευμένων εφημερειών (3 μηνών, για να μη ξεχνιόμαστε). Επίσης, μετά την "πιστοποίηση" από τον Δρα, ο αθλητής μαρκάρεται με ένα τατουάζ CE στο μπράτσο, και αυτό του εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συμμετοχή σε όλους τους αγώνες. Ωχ, θυμήθηκα ότι δεν έχω βγάλει κάρτα καυσαερίων!

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Ξετρύπωσα νέο κελεπούρι! Δρ. κι αυτός. Αγγειοχειρουργός  (σκέτος. Όχι αθλητίατρος)
Επισημαίνω ότι το FICA FACA δεν είναι το όνομα του συναδέλφου. Αν προερχόταν από την Παπούα – Νέα Γουινέα ή τη Μπουργκίνα Φάσο ίσως να ήταν. Όμως είναι Έλ-λην.
Αναρωτιέμαι τι τίτλος είναι το FICA FACA . Η αλήθεια είναι ότι τα έχω δει και σε άλλους συναδέλφους, όμως ή το ένα ή το άλλο πάλι χωρίς να ξέρω ή να μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει το καθένα. Στο συγκεκριμένο Δρ συνυπάρχουν και οι δύο τίτλοι κι αυτό μου δίνει την εντύπωση ότι θα είναι κάτι σπουδαίο. (όπως λέμε super πολυδύναμα πολυιατρεία…) Την ίδια εντύπωση υποθέτω δίνει και σε όσους διαβάζουν την αγγελία.
Παραθέτω μερικούς προβληματισμούς:
1)   Μήπως ήθελε να γράψει FICI FICI ;
2)   Το FACA έχει την έννοια της φάκας; Άντε μήπως πέσει κανένα πελατάκι στη φάκα; Αν όμως σημαίνει FICA στη φάκα τότε αλλάζει το πράγμα! (Δες Νο 3...)
3)   Οι γνωρίζοντες ιταλικά μπορούν να σας διαβεβαιώσουν ότι το FICA έχει μια «ιδιάζουσα» έννοια στην ιταλική γλώσσα. Δεν μπορώ να το γράψω γιατί δεν ξέρω πως μπαίνει ο κόκκινος κύκλος με το Χ στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης. Αν συνεχίζετε να είστε περίεργοι, κοιτάξτε εδώ:  Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος Αν υποθέσουμε ότι το FACA έχει την ίδια έννοια με το ομόηχο αγγλικό ρήμα, τότε ο συνδυασμός γίνεται άκρως ακατάλληλος για ανηλίκους! (Δες και Νο 1….)

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Έχω αρχίσει να ρίχνω τα στάνταρ μου.
Ο σημερινός δεν είναι Dr.
Ελπίζω όμως να με συγχωρήσετε, γιατί όπως βλέπετε ο συνάδελφος αντί να τρώει το χρόνο του για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής αποφάσισε να επεκτείνει το εύρος των δραστηριοτήτων του.
Παρατηρείστε ότι ενώ όλες οι παθήσεις χωρίζονται μεταξύ τους με κόμμα (,) στην περίπτωση της «έλλειψης επιθυμίας» και «μικροφαλλίας» υπάρχει παύλα (-). «Έλλειψη επιθυμίας – μικροφαλλία». Σαν να θεωρεί ο συνάδελφος τις δύο περιπτώσεις σχεδόν ταυτόσημες. Γιατί άραγε;
Επίσης αναρωτιέμαι τι πρωτοποριακή τεχνική εφαρμόζει στην περίπτωση της μικροφαλλίας; Λέτε να κάνει κανένα κόλπο με το Laser; Λέτε να συνεργάζεται με τον ανωτέρω FICA FACA συνάδελφο επί του θέματος;

ARCTORIUS:
einai sa na  leme  DR  M.......  KAPELO    XAXAXAXAXA

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση