Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Χαλαρή κουβέντα
Ανθολόγιο σημειωμάτων γιατρών
timex:
Σε άλλες χώρες υπάρχει τέτοια ειδικότητα.
Στη δική μας όχι ακόμη.
Δ. Κουναλάκης:
Μπορούμε να κατηγορήσουμε τον "συνάδελφο" για πολλά εκτός από ότι στοχεύει (για δικό του πάντα όφελος) να "πουλήσει" τον εαυτό του στη γλώσσα που καταλαβαίνει και νιώθει ο μέσος μη ιατρομαθής ασθενής.
Κτίζω σπίτι αυτή την εποχή και έχω ακούσει πολλά μαργαριτάρια, που πιστεύω ότι για κάποιους ανθρώπους αυτός μιλάει στη γλώσσα τους.
Εδώ πρέπει να δούμε και το δικό μας κενό και την έλλειψη της "αγωγής" και "προαγωγής" της υγείας στην Ελλάδα, που είναι τελικά λόγοι για τους οποίους τέτοιοι "συνάδελφοι" επιβιώνουν και επιτυγχάνουν.
Θα υπομείνω τον λιθοβολισμό σας (εάν το επιθυμείτε) για αυτή την αιρετική μου θέση.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚτίζω σπίτι αυτή την εποχή και έχω ακούσει πολλά μαργαριτάρια..............
Θα υπομείνω τον λιθοβολισμό σας (εάν το επιθυμείτε) για αυτή την αιρετική μου θέση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Κύριε Κουναλάκη,
είναι εμφανές το τέχνασμα υμών να προβείτε εις οικονομίας, χρησιμοποιώντας τα υλικά του λιθοβολισμού εις την οικοδομήν υμών.
Δεν θα σας δώσουμε τοιαύτην ευχαρίστησην!
(Σε λίγον καιρόν θα μας καλέσετε να σας ρίψουμε κουφώματα; )
D-Michalis:
Συμφωνώ με τις "ανάγκες" που υπαγορεύουν οι υφιστάμενες συνθήκες (βλέπε καταναλωτές) που οδηγούν κάποιους να διαλαλούν το εμπόρευμά τους έτσι.
Γι' αυτό είπα ότι "Όχι δεν τον θεωρώ αθλ-ιο-ιατρό. Μάγκας είναι"
Α, και άμα αποφασίσει κανείς να λιθοβολήσει, ρίξτε και κατά 'δω τίποτα. Και 'γω κτίζω ::)
(τα κουφώματα στον κ. Κουναλάκη. Εγώ προμηθεύτηκα από δαύτα)
Δ. Κουναλάκης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚύριε Κουναλάκη,
είναι εμφανές το τέχνασμα υμών να προβείτε εις οικονομίας, χρησιμοποιώντας τα υλικά του λιθοβολισμού εις την οικοδομήν υμών.
Δεν θα σας δώσουμε τοιαύτην ευχαρίστησην!
(Σε λίγον καιρόν θα μας καλέσετε να σας ρίψουμε κουφώματα; )
--- Τέλος παράθεσης ---
Σε αυτή τη φάση δέχομαι μόνο πλακάκια, κουφώματα, ντουλάπια, και ζεστό χρήμα ισόποσο με τις δόσεις του δανείου. Βέβαια, λίθοι πολύτιμοι ή λίθοι κατάλληλοι για επένδυση δεν θα με χάλαγαν.... ;D ;D ;D
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση