κατι πηρε το αυτι μου, εψαξα στο διαδικτυο δεν υπαρχει τιποτα μαλλον το διατυπωνω λαθος
εχετε ακουσει κατι σχετικα με : ``εντελεστο διαταγη`` διευθυντου ή/και διοικητου για επιπλεον εφημερειες ;
thanks
Μεταφορά πρόσφατου μηνύματος του kdiwaννou:αν υποθετεσουμε πως ενας συναδελφος τσιγκλαει την διοικηση :
με βαση την διατυπωση του νομου : οι μηνιαιες αποδοχες δεν πρεπει να ξεπερνουν το ποσο ταδε, αρα αντι για 15 ενεργεις τον βαζει 15 on call η΄ μπορει να μην του βσλει καθολου εφημερειες σωστα ;
αν δε του βαλει καθολου εφημερειες θα διαμαρτυρηθουν οι υπολοιποι συναδελφοι οι οποιοι θα πρεπει να καμουν παραπανω
αμα τον ``χωσει`` με τις απο το σπιτι του με 40% της ενεργους βαποδοχες, οι υπολοιποι θα καθησουν φρονιμα, στεκει ;
λεει ο συλογισμος : δεν θελω κυριοι να μου βσλετε πανω απο 6 εφημερειες επειδη πληρωνομαι τις 5,8
οκ φιλαρακο, παρε 15 να χεις , ναι ?
μπορει να πει ο ιατρος γιατι μου κοβεις τις ενεργεις ? αφου μεχρι τωρα το προγραμμα το βγαζανε οι ιατροι του τμηματος μεταξυ τους ......
στις μη ενεργεις, αμα κατσει διακομιδη την κανεις αυτος που ειναι σε ενεργη, ετσι δεν ειναι ; καμω λαθος ;
τι θα γινει αν ολοι οι ιατροι ενος ΚΥ η΄ ολων των ΚΥ ενος Νομου η' ολοι οι ιατροι ενος νοσοκομειου η΄ ολοι οι ιατροι κεντρων υγειας της επικρατειας ζητησουν απο τη διοικηση γραπτη εντολη για καθε επιπλεον εφημερεια μετα τις 6 πρωτες ;
λεει πληρωνω τις 5,8
λεει ομως ποσες ειναι οι υποχρεωτικες ; ποσες ειναι οι μαξιμουμ που μπορει να αντεξει ο ανθρωπινος οργανισμος ;
μπορω να πω οκ βαλε μου μονο ετοιμοτητας αλλα κανω μεχρι τοσες ; και ποσες ειναι αυτες οι τοσες ; και τι επικαλουμαι ;