Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος"Φορειοφόρο" συναντούμε στον Ε.Σ: είναι τα γνωστά τζιπάκια Ford με ένα φαντάρο για οδηγό και φορείο εκστρατείας πίσω (πτυσσόμενο, όπως η καρέκλα του σκηνοθέτη).
O E.Σ. όμως διαθέτει και ασθενοφόρα (μετασκευασμένα van με καμπίνα που φιλοξενεί φορείο) ενώ μεταφορές ασθενών γίνονται και με τις Καναδέζες (παίρνει 8 καθήμενους φαντάρους σε δύο στοίχους των 4) καθώς και με τα Steyr (18 φαντάροι, σε δυο σειρές των 9, ενώ μπορεί να στριμωχτεί και 19ος).
--- Τέλος παράθεσης ---
Εμείς είχαμε ένα παλιό Μ70 αμερικάνικο που είχε μετατραπεί (Θεός να δώσει) σε φοριοφόρο. Κάποτε κουβάλησα και το Συνταγματάρχη τάβλα σε αυτό (ευτυχώς επέζησε). Στο ΤΥΓ είχαμε Mercentes ασθενοφόρα (πάλι μάλλον μετατροπή).
Να ρωτήσω τον φίλτατο Κυριάκο, σε ποιον απευθύνει το άνω πόνημα -γράμμα (στην κ. Χρυσοβελώνη; Δεν είναι ούτε καν κυβερνητική...). Ή είναι γενική διαμαρτυρία για ευήκοα ώτα (εν εξαφανίσει);
kdiwavvou:
orθοπαιδικε, αγαπητοί συνάδελφοι, αναφέρομαι σε όποιον δύναται να με αγκαλιάσει κυριολεκτικά και μεταφορικά.
Η κ.Χρυσοβελώνη με εκπροσώπησε σε ΕΔΕ την οποία μεθοδεύτηκε και στην οποία κλήθηκα ως κύριος μάρτυρας. Αφορούσε στον θάνατο ασθενούς που ελάμβανε laba άλλωτε με διάγνωση άσθματος και άλλοτε ΧΑΠ και όπως προέκυψε : αδιάγνωστο ανεύρυσμα.. Προσήλθε τέλη οκτώβρη σε εφημερία μου χωρίς οδηγό προς παροχή νοσηλευτικής και όχι ιατρικής φροντίδας. Παρά την τάση μου να ξεψυρίζω τα περιστατικά αποχώρησε ενώ δεν ήθελα, επανήλθε κακήν κακώς και πάλι για νοσηλευτική φροντίδα, συνέστησα διακομιδή, στην οποία αρνήθηκε συνοδείας με όχημα ΕΚΑΒ ο αγροτικός επικαλούμενος αδυναμία δαπάνης για επιστροφή με αγοραίο όχημα και μάλιστα : Ενώ επεδίωξα να επικοινωνήσω με τον προϊστάμενο ώστε με φαξ ή δια φυσικής του παρουσίας να λάβω έγκριση να συνοδεύσω, ο προϊστάμενος εκτός από διοικητικά θέματα στα οποία προφορικά διεκπεραιωνει, έκαμε παρέμβαση δια αποστάσεως σε θέματα ιατρικής κρίσης και ενέκρινε την μη συνοδεία του ασθενούς. Μετά από εκτίμηση στον Βόλο κατέληξε στην χειρουργική τράπεζα Λαρίσης.
Σαφώς δεν έλαβε χώρα το επιθυμητό δηλαδή δεν εξελίχθηκε η εδε σε πειθαρχικό, για θέματα ιατρικής ανεπάρκειάς μου όπως υποστήριξε η οικογένεια του εκλειπόντος και όπως απαίτησε ο Δήμος Ζαγοράς να διενεργηθεί ΕΔΕ σχετικά με τα αίτια θανάτου.
Ο ασθενής σε περίοδο ενός έτους είχει προσέλθει στο τακτικό μου ιατρείο 2 φορές και είχα καταγράψει δυσανεξία ύπτοας θέσης, επιθυμούσε δε μόνο την αντιγραφή συνταγών. Το βιλιάριό του απουσία του προσήλθε άλλες 5 φορές στο ιατρείο μου και διεκπεραίωσα τι κατ επίκληση συγγενών ιατρικές πράξεις φθηνής πρόσβασης σε συνταγές και παραπεμτικά αλλά παράλληλα το κατέγραψα στο σχόλιο των συνταγών και στο βιλίο του ιατρείου.
Τα αυτιά στα οποία απευθύνομαι ανήκουν σε μέλη της οικογένειας της ΠΦΥ, των οργάνων της και επικαλούμαι το οριστικό κλείσςιμο του θέματος εξευτελισμού μου και συσφήμισής μου στο χώρο εργασίας μου απο συνάδελφο και προϊσταμενό μου άμεσα και έμμεσα. Τα ζητήματα για τα οποία του διαμαρτυρήθηκα αρκικά προφορικά αρνήθηκε να τα συζητήσει απειλώντας, αρνήθηκε να τα πρωτοκολοποιήσει μετέπειτα και τα προώθησα στο νοσοκομειο και παραπέρα.
Τα ζητήματα είναι ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ, δεν υπάρχει κάτι επί προσωπικού από πλευράς μου τουλάχιστο και δεν μπορώ να διανοηθώ να κινηθώ ατομικά με εξόδικα όταν υφίστανται αρμόδια όργανα.
δεν λέγω ότι με ευχέρεια θα συμετάσχω σε έκτακτ τοκετό, ούτε ότι έχω ευχέρεια σε ανατάξεις, αλλά χειρίζομαι με άνεση τους κανόνες οτάβα, μπορώ να πονηρευτώ αν πρόκειται για αρθρίτιδα φθοράς ή αν πρόκειται για συστηματικό νόσημα. Θεωρώ το λιγότερο εξευτελιστικό το ότι προσέρχοντα ασθενείς που κατέβηκαν στον Βόλο και ζητούν την ενδομυϊκή χορήγηση κοξιμπών κατόπιν παραγελλίας |Ειδικού που συχνά δεν συνταγογραφεί τα μΣΑΦ που συνέστησε. Ξέρρει ο κόσμος ότι το πρωτοβάθμιο κομμάτι γουστάρω να το παρέχω ασχέτως αν οι συνάδελφοί μου με οργανική θέση στην ίδια υπηρεσία με μένα είτε δεν θέλουν είτε δεν προφταίνουν;
Γιατί δεν μου επιτρέπει το ``αφεντικό`` να κάμω παρεμβάσεις στην κοινότητα και μάλιστα σε ώρες εκτός ωραρίου;
δεν μου επιτρεπεται να εξετασω ασθενεις επειδη προσερχονται ανα 5δα τα βιβλιαρια απουσια τους και δεν μου επιτρεπεται να επισκευθω προγραμματισμενα τους αποδεδειγμενα μη αυτοεξυπηρετουμενους κατ οικον
οστεοπενιες υπο αγωγη για οστεοπορωση, αγωγες που δεν ειναι αναλογες του καρδιαγγειακου κινδυνου,
ασθενεις με προ-γαγγραινα που πρεπει να ρωτησουν τον ιδωτη για χορηγηση αντιτετανικου εμβολιου και δεν βρισκονται υπο ινσουλινη
ελαβαν χωρα 2 εδε και αναγκαζομαι να ζητησω μετακινηση,
τραμπουκισμος απο τον προϊσταμενο παρουσια κοινου,
απειλες και ξεπλυμα συνταγων τακτικο ιατρειο απο αγροτικους για πιο ``στεγνο`` καθαρισμα συνταγων
αχιλοπουλειο και κυριος μακρης [= 5η υπε ] καμουν τον κινεζο παρα τις ανω των 80 αναφορων εως τωρα
Εγγραφή ή Είσοδος
το οτι ο κοσμος ``ειναι`` ευχαριστημενος απο αυτο που παρεχεται δε σημαινει οτι ξερρει τι πρεπει να παρεχεται
kdiwavvou:
δεν ξέρρω αν το παρών φόρουμ είναι επίσημο όργανο της ένωσης. Με προβληματίζει που συνάδεφοι κατανοούν το τι δεν μαρτυράω, που δυστυχώς το τραβά και η οικογένειά μου. Ίσως παίζει ρόλο το ότι είμαι πιο προσεκτικός στον τρόπο διατύπωσης συγκριτκά με παλαιότερες δημοσιεύσεις μου στ φόρουμ.
Επιθυμώ αν υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από πλευράς συναδελφων γενικών ιατρών , ιατρών λοιπών ειδικοτήτων και απλών πολιτών :
Να συνυπογράψουν έγγραφο το οποίο θα αποστείλω στον διοικητή 5ης ΥΠΕ που λόγω φορτωμένης ατζέντας αδυνατεί να με δεχθεί προσωπικά, να επικοινωνήσει μαζί μου τηλεφωνικά αλλά και να απαντήσει υπηρεσιακά σε άνω των 70 αναφορών στις οποίες έχω προβεί.
Ζητούμενο είναι να τοποθετηθούν τα όργανα γενικής ιατρικής, το εποπτεύον όργανο εκτ ης Αριστοτέλους 17 ώστε είτε να μετακινηθώ για λόγους διαφθοράς από τη δομή στην οποία υπάγομαι είτε να αποδοδθούν διοικητικές και ποινικές ευθύνες για σκόπιμο κακή διοίκηση είτε αδυναμία διοίκησης που συνεπάγεται λειτουργία κέντρου υγείας όχι προς όφελος ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΩΣ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ και παράλληλα διαφυγή δημοσίου χρήματος.
Φράση από έργο του Αριστοφάνη : ψωμάκι - τυράκι - κρασάκι - δουλειά
D-Michalis:
Εγγραφή ή Είσοδοςδεν ξέρρω αν το παρών φόρουμ είναι επίσημο όργανο της ένωσης.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ποτέ δεν ήταν. Ήταν πάντα το "επίσημο" βήμα κάθε φωνής στην ΠΦΥ -και ενίοτε όχι μόνο (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος)
EzeΤΡΟΛ:
Εγγραφή ή Είσοδοςνα απαντήσει υπηρεσιακά σε άνω των 70 αναφορών στις οποίες έχω προβεί.
--- Τέλος παράθεσης ---
Απλά να σημειώσω ότι ο αριθμός των αναφορών που έχετε υποβάλλει μου φαίνεται αρκετά μεγάλος και πως μόνο από το πλήθος τους κινδυνεύετε να χάσετε το (όποιο) δίκιο σας και να μεταβληθείτε σε ένα είδος γραφικού Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος που από ένα σημείο και μετά είχε γίνει τόσο ιδιόρρυθμος, ώστε συνήθιζε να υποβάλλει μήνυση σε όποιον τον χαιρετούσε "Γειά σου μπαρμπα-Γιάννη", με αποτέλεσμα κανείς στο Ειρηνοδικείο Χαλκίδας να μην ασχολείται μαζί του και με τις μηνύσεις του.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση