Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..

<< < (8/46) > >>

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
1.  για το μηνα γεναρη που εχει κατατεθει προγραμμα εφημερειων και παλι εχω 8 μεσα σε 13 ημερες, μπορω να το προσφαλλω ;
2.  γα τον μηνα φλεβαρη αν πω κυριοι ελεος  22 εργασιμες + μισες και  ανω αργιες + μη προσφαση σε δημοσιες υπηρεσιες ...... οτι δηλαδη θελω 3 ρεπο οπωσδηποτε, 5 ως 6 ενεργεις εκ των οποιων μονο 2 αργιες και αν θελετε και 2 επιφυλακης και αν θελετε παραπανω επιφυλακης, μονο καθημερινες  και οπωσδηποτε οχι 2 συνεχομενες ημερες μεσα στο κυ  : 
ποιον ζοριζω τον διοικητη;  η' τον εχω με το μερος μου τον διοικητη σε αυτο;

--- Τέλος παράθεσης ---

Συμπάθαμε, αλλά, αδυνατώ να παρακολουθήσω το συλλογισμό σου...!  ::) ;)

Το "ρεπό", δεν δίνεται "χαριστικά"...κάτι σαν "προνόμιο" τύπου ΔΕΚΟ...!

Είναι, και νομοθετικά κατοχυρωμένο, αλλά και βάσει λογικής προβλεπόμενο...

Επίσης, αυτή η Παράμετρος : "Δυσαρέσκειας" ή μη του Διοικητή...?
Κάνε τα νεύρα σου εσύ, "ρετάλια", και νιώσε τις "Κατασπάσεις του ST" στο πετσί σου (χτύπα ξύλο -τρόπος του λέγειν),
για να σου χαμογελάσει "φιλικά" ο Διοικητής... :o

kdiwavvou:
αλλου ειναι το θεμα :  η διευθυνση αποφευγει τα υπηρεσιακα εγγραφα, δε στελνει ρεπο τα οποια θα πρεπει να τα παιρνουμε στο μιλητο και το αναρτημενο προγραμμα εφημεριων εδω ειναι μια εκτυπωση word χωρις υπογραφη και σφραγιδα του εγγραφου που πηγε στο νοσοκομειο
αρα :   αν εγω απαιτησω εγγραφως ποιες ημερες δικαιουμαι ρεπο, εχει δεν εχει αγροτικο για να ειναι 2 ιατροι στο κυ πρωινα [ ενα θεμα ]
και πω κυριοι διαμενω εντος 7 χλ. απο το κυ, βαλτε μου 5 + 2   'η  4+4  η' 3+9 και οπως δηποτε μοιρασμενες στο 30ημερο, σιγουρα χαλαει την εδω διευθυνση και τους συναδελφους που καμανε ΠΣΚ / ΣΚ αλλα τον διοικητη δεν τον χαλαει λογικα, αρα με αυτη τη λογικη τι μπορει να καμει τον διοικητη στην χειροτερη να πει, οχι φιλε θα καμεις και εσυ ενεργεις, αν η διατυπωση ηταν λαθος, συγνωμη

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Αν κατάλαβα καλά, οι περισσότεροι στο ΚΥ μένουν σε αρκετή απόσταση επομένως δεν είναι εφικτό να κάνουν μεικτές ή ετοιμότητας γιατί πάλι -λόγω απόστασης- θα μένουν μέσα. Οπότε προτιμούν να κάνουν 10-11 ενεργές (και με παραπάνω αργίες) κι ας πληρώνονται λιγότερες.
Βέβαια το ότι κάνετε 10-11 "μέσα" δεν σημαίνει ότι στα επίσημα προγράμματα είναι περασμένες αντίστοιχες ενεργές. Αμφιβάλλω αν ο διοικητής υπογράφει προγράμματά σας με τόσες ενεργές που στο κάτω κάτω μπορείτε κάποια στιγμή να τις διεκδικήσετε δικαστικά. Αν παίρνεις ανάλυση αποδοχών στις εφημερίες εκεί θα δεις τελικά πόσες σου "γράφουν". Μπορείς επίσης να ζητήσεις το επίσημο πρόγραμμα από το νοσοκομείο με αίτησή σου.
Αν εσύ μένεις κοντά στο Κ.Υ. μπορείς να απαιτήσεις τις προβλεπόμενες ετοιμότητας. Π.χ. 7 ενεργές (2 αργίες) και 4 ετοιμότητας. Δε μπορεί να σε υποχρεώνουν να μένεις 11 μέρες μέσα επειδή οι υπόλοιποι -λόγω απόστασης- μένουν μέσα.

Στις ημέρες των ρεπό μη είσαι απόλυτος και ζητάς εγγράφως σχετικό πρόγραμμα. Μπορείτε να το κανονίζεται "στο μιλητό" ανάλογα με τις ανάγκες. Άλλωστε νομίζω ο νόμος δεν προβλέπει ανακοίνωση προγράμματος ρεπό από την υπηρεσία.

Και κάτι που θέλω να το ρωτήσω εδώ και καιρό:
Με ποια κριτήρια "διάλεξες" το συγκεκριμένο Κ.Υ.; Με όσα μας αναφέρεις: "Δεν ήξερες. Δεν ρώταγες;"

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑπό το πρωτοσέλιδο του ygeianet:

"...Ήδη οι ΔΥΠΕ κατένειμαν το κονδύλια στα Νοσοκομεία κι ο Ιανουάριος θα βγει με περικοπή 8% σε σχέση με τα κονδύλια που δαπανήθηκαν τον Δεκέμβριο, δηλαδή το πρόγραμμα πρέπει να περιλαμβάνει 8% λιγότερους εφημερεύοντες."

(Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος)

--- Τέλος παράθεσης ---

Θα τρελαθούμε τελείως μ' αυτά που γράφει το άρθρο;
Έχει γίνει μείωση των αποδοχών από εφημερίες  20-30% μέσω μείωσης συντελεστή και βασικού μισθού και λέει ότι απαιτείται επιπλέον περικοπή 8%; Έχει βγει η κατανομή κονδυλίων εφημεριών για το 2013; Κάτι τέτοιο αντιστοιχεί με μείωση των κονδυλίων για 30-40%.

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςαλλου ειναι το θεμα :
η διευθυνση αποφευγει τα υπηρεσιακα εγγραφα, δε στελνει ρεπο τα οποια θα πρεπει να τα παιρνουμε στο μιλητο και το αναρτημενο προγραμμα εφημεριων εδω ειναι μια εκτυπωση word χωρις υπογραφη και σφραγιδα του εγγραφου που πηγε στο νοσοκομειο

αρα :
αν εγω απαιτησω εγγραφως ποιες ημερες δικαιουμαι ρεπο, εχει δεν εχει αγροτικο για να ειναι 2 ιατροι στο κυ πρωινα [ ενα θεμα ]
και πω κυριοι διαμενω εντος 7 χλ. απο το κυ, βαλτε μου 5 + 2   'η  4+4  η' 3+9 και οποως δηποτε μοιρασμενες στο 30ημερο, σιγουρα χαλαει την εδω διευθυνση και τους συναδελφους που καμανε ΠΣΚ / ΣΚ αλλα τον διοικητη δεν τον χαλαει λογικα, αρα με αυτη τη λογικη τι μπορει να καμει τον διοικητη στην χειροτερη να πει, οχι φιλε θα καμεις και εσυ ενεργεις, αν η διατυπωση ηταν λαθος, συγνωμη

--- Τέλος παράθεσης ---

Τί να πώ βρε φιλαράκι...  :( -και, ειλικρινά συγνώμη για την οικειότητα και τον ενικό...

Τί σημαίνει : η Διεύθυνση "αποφεύγει τα υπηρεσιακά Έγγραφα"......??
Δεν υπάρχει κανένα επίσημο Έγγραφο...οι Εφημερίες είναι ένα χαρτί -τύπου "σαϊτα"...

Πραγματικά, ακόμα και σε Εποχές "Τουρκοκρατίας", τέτοιες απολυταρχικού τύπου Εξουσίες, αμφιβάλλω αν ο Αγάς της κάθε Περιφέρειας είχε...!  ::)
Μήπως ο Διοικητής σας,
βλέπει πολλά "Τούρκικα", και την έχει δεί Suleiman the Great...?  ;)

kdiwavvou:
γιατι εχω την εντυπωση οτι το χαρτι με τις εφημεριες και τα ρεπο υπογραφεται και σφραγιζεται οταν φευγει απο την κλινικη / κυ για να παει στην διοικηση ;
τουλαχιστο στη μαδυτο ετσι γινοταν  -  επισης αυτο καμει και η νοσηλευτικη υπηρεσια, τεχνικη υπηρεσια οπου υπαρχει κοκ  -  επισης το ιδιο γινεται στα εργοστασια της ελβο, στην εφορεια και πολλες λοιπες υπηρεσιες  -  ειμαι λαθος ;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση