Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα

Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..

<< < (7/46) > >>

kdiwavvou:
νοεμβρης 2012   -  546 πληρωτεα [ ολοι τα πηραν, στο ηλεκτρονικο λεει η μισθοδοσια φαινεται οτι  μπηκαν 28/12/2012  η ταπεζα εδω στο υποκαταστημα λεει δεν μπηκαν, ουτε μου ηρθε μηνυμα, που μου κραταει ενα ευρο μηνιαιως η τραπεζα ]
το πλαφον ηταν : 867  -  το ποσο αν τις πληρωνομουν ολες θα ηταν :  1654
υποψην ορκωμοσια στα μεσα του μηνα και ολες [ 11 στο συνολο τους ] απο 17/11 εως 30/11---------------------------------------------------------------------------------------
δεκεμβρης  9 εφημερειες  -  γεναρης     11 εγημερειες  -  το προγραμμα απο οτι καταλαβα το βγαζουν οι ιατροι, τον νοεμβρη τις πηρα στο πιατο, για τον δεκεμβρη ειπα επιθυμιες, για το γεναρη βαλανε οι υπολοιποι πρωτοι και εμεινα με το παγωγο,  για γεναρη με χωσανε να καμω  8 μεσα στο τελευτσιο 13ημερο του μηνα με 4 αργιες, οι υπολοιπες εως τις 11 ειναι πιο αραια στο 1ο 15ημερο εκ των οποιων η μια και παλι αργια--------------------------------------------------------------------------------------
απο το 1ο τριημερο του γεναρη εδωσα στην αναπληρωτρια διευθυντρια, εντυπο ανεπισημο με επιθυμιες για εφημερειες και ρεπο για τον μηνα φλεβαρη, οπου εβαλα 7 εφημερειες, τις ημερομηνιες που επιθυμω ρεπο και εγραψα πως αν γινεται να καμω 6 και οχι 7 κα μου ειπανε πως δεν γινεται και να το ξεχασω-----------------------------------------------------------------------------
τα λεφτα; να πανε να καουν !  και τα τραπεζογραματια και τα αργυρια τα 30
πως γινεται  να πρεπει να βρισκομαι στον χωρο εργασιας  και τις 22 εργασιμες για 8 ωρες και επιπλεον πανω απο τις μισες αργιες για 24 ωρες και αλλες 7 εργασιμες για 24 ωρες και επιπλεον να μην εχω τη δυνατοτητα να εκμεταλευτω καποιες απο τις εργασιμες ημερες να να διεκπεραιωσω υποχρεωσεις με δημοσιες υπηρεσιες στις πρωινες εργασιμες ωρες
ειναι ανθρωπινως δυνατο θα μου πειτε και κακως το σχολιαζω και το παραθετω εδω
ας πουμε οτι ειμναι παραλογος  και  καλοπερασακιας και διαφωνω πως ειναι ανθρωπινως δυνατο  -  εγω φυτρωσα; οικογενεια και φιλους δεν εχω;
αντε να κατανοησω πως επελεξα να διεκδικησω θεση σε υποστελεχομενο κυ οπως επισης, αντε να κατανοησω και τη δυσκολη θεση του διευθυντη που πρεπει να καμει μαγικα ωστε και το κονο να εχει  ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη και ο υγειονομικος σχηματισμος να καλυπτει τη δυνατοτητα προνοσοκομειακης παροχης  πρωτων βοηθειων και ασφαλους διακομιδης 365 ημερες το χρονο  -  εγω ομως βασει λογικης κοινης τι πρεπει να καμω; τουμπεκα;

ΑΡΗΣ:
Τουμπέκα μια χαρά κάνει η αναπληρώτρια διευθύντρια.

Μας έλεγες για διοικητή και διευθυντή και ξαφνικά μας ξεφουρνίζεις και μια αναπληρώτρια. Τι κέντρο υγείας με ένα σωρό πληβίους και είλωτες είναι αυτό?

Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδοςνοεμβρης 2012

546 πληρωτεα [ ολοι τα πηραν, στο ηλεκτρονικο λεει η μισθοδοσια φαινεται οτι  μπηκαν 28/12/2012  η ταπεζα εδω στο υποκαταστημα λεει δεν μπηκαν, ουτε μου ηρθε μηνυμα, που μου κραταει ενα ευρο μηνιαιως η τραπεζα ]

το πλαφον ηταν : 867
το ποσο αν τις πληρωνομουν ολες θα ηταν :  1654

υποψην ορκωμοσια στα μεσα του μηνα και ολες [ 11 στο συνολο τους ] απο 17/11 εως 30/11

---------------------------------------------------------------------------------------
δεκεμβρης  9 εφημερειες
γεναρης     11 εγημερειες

το προγραμμα απο οτι καταλαβα το βγαζουν οι ιατροι, τον νοεμβρη τις πηρα στο πιατο, για τον δεκεμβρη ειπα επιθυμιες, για το γεναρη βαλανε οι υπολοιποι πρωτοι και εμεινα με το παγωγο,  για γεναρη με χωσανε να καμω  8 μεσα στο τελευτσιο 13ημερο του μηνα με 4 αργιες, οι υπολοιπες εως τις 11 ειναι πιο αραια στο 1ο 15ημερο εκ των οποιων η μια και παλι αργια

--------------------------------------------------------------------------------------

--- Τέλος παράθεσης ---

Συνάδελφε,
απ' ό,τι βλέπω με την άφιξή σου έφαγες τρελό χώσιμο. 11 εφημερίες σε 13 μέρες!!! Ισχύει ακόμη οι εφημερίες να μην υπερβαίνουν τις τακτικές αποδοχές; Γιατί να δούλεψες 15 μέρες (άρα μισθός 15 ημερών) κι έκανες 11 εφημερίες μπορεί να εμπίπτεις και σ' αυτή την περίπτωση.
Πάντως απορώ γιατί δέχεστε να κάνετε τόσες πολλές εφημερίες, πάνω από το νομοθετημένο όριο, που ξέρετε ότι δεν θα τις πληρωθείτε!

ΑΡΗΣ:
Για να στηρίξουμε το ΕΣΥ.

kdiwavvou:
εισαστε, ..... μου ταραξατε τα αντερα 1 εβδομαδα τωρα  -  επανερχομαι στα αρχικα ερωτηματα [ τι ηθελα και το εβαλα εκεινο το αναθεματισμενο ερωτημα με το φοριοφορο [ μην απαντησετε επι τουτου ελεος ] ]
Συνάδελφε,
απ' ό,τι βλέπω με την άφιξή σου έφαγες τρελό χώσιμο. 11 εφημερίες σε 13 μέρες!!!

--- Παράθεση ---Ισχύει ακόμη οι εφημερίες να μην υπερβαίνουν τις τακτικές αποδοχές; Γιατί να δούλεψες 15 μέρες (άρα μισθός 15 ημερών) κι έκανες 11 εφημερίες μπορεί να εμπίπτεις και σ' αυτή την περίπτωση.
--- Τέλος παράθεσης ---
Πάντως απορώ γιατί δέχεστε να κάνετε τόσες πολλές εφημερίες, πάνω από το νομοθετημένο όριο, που ξέρετε ότι δεν θα τις πληρωθείτε!
------------------------------------------------------------------------------------
μαλλον, αν οχι σιγουρα  οι υπολοιποι συναδελφποι δεν θελουν επιφυλακης, το ειχει προτεινει ο διοικητης στο παρελθον και το αρνηθηκανε, ουτε  και μικτες θελουνε παρα μονο ενεργεις επειδη μενουν βολο, και μπορει να εκρεμει και αποφαση για δικαστικη κινηση που κανανε
επειδη αυριο το πρωι θα γινεται πανυγηρι απο εξω απο το ιατρειο για συνταγογραφηση :
αρα αν ειναι να καμω εγγραφο πρεπει 7.45 το πολυ το πρωι να εχι φυγει φαξ
ερωτω :
1.  για το μηνα γεναρη που εχει κατατεθει προγραμμα εφημερειων και παλι εχω 8 μεσα σε 13 ημερες, μπορω να το προσφαλλω ;
2.  γα τον μηνα φλεβαρη αν πω κυριοι ελεος  22 εργασιμες + μισες και  ανω αργιες + μη προσφαση σε δημοσιες υπηρεσιες ...... οτι δηλαδη θελω 3 ρεπο οπωσδηποτε, 5 ως 6 ενεργεις εκ των οποιων μονο 2 αργιες και αν θελετε και 2 επιφυλακης και αν θελετε παραπανω επιφυλακης, μονο καθημερινες  και οπωσδηποτε οχι 2 συνεχομενες ημερες μεσα στο κυ  :  ποιον ζοριζω τον διοικητη;  η' τον εχω με το μερος μου τον διοικητη σε αυτο;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση