Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..
kdiwavvou:
ευχαριστω για την τοποθετηση - θα ηταν σιγουρα φρονιμο να περιμενω να τοποθετηθουν και αλλοι ομιλιτες, αλλα θετω 3 ερωτηματα :
γιατι δεν το επραξε κανενας συναδελφος ως τωρα; - σε αντιθεση με το στρατο, ο διευθυντης του κυ ναι μεν δε μπορει να μου ριξει ποινη στερησης εξοδου αλλα σιγουρα εχει πλεονεκτημα, που μπορει να πατησει τον ιατρο και να τον πονεσει; - με παιρνει να το καμω; [ οχι εμενα προσωπικα, καθε συναδελφο ] αν ναι τι εχω να χασω;
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςμε παιρνει να το καμω; [ οχι εμενα προσωπικα, καθε συναδελφο ] αν ναι τι εχω να χασω;
--- Τέλος παράθεσης ---
Τα δεσμά σου.
ΑΡΗΣ:
Υπάρχουν γιατροί που δεν ξέρουν ούτε τι πληρώνονται. Πώς περιμένεις να αντιδράσουν αυτοί λοιπόν σε συνθήκες στριμώγματος?
Αλλά γιατί αυτός ο έντονος φόβος ότι κάτι θα σου κάνει ο διευθυντής ή ο διοικητής? Αυτός δεν πρέπει να φοβάται για παράβαση καθήκοντος?
Αυτό που θα χάσεις θα είναι η ψυχική σου ηρεμία από τις συγκρούσεις κάτι που πολλοί συνάδελφοι θέλουν να αποφύγουν.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςσε αντιθεση νε το στρατο, ο διευθυντης του κυ ναι μεν δε μπορει να μου ριξει ποινη στερησης εξοδου αλλα σιγουρα εχει πλεονεκτημα, που μπορει να πατησει τον ιατρο και να τον πονεσει;
--- Τέλος παράθεσης ---
Λες ότι κάνεις 9-11 εφημερίες "μέσα". Πληρώνεσαι τις 4-5 και δεν παίρνεις ρεπό.
Πόσο άλλο πόνο έχεις στο μυαλό σου;
iGP:
Ρίχτο Ηλία! ;)
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση