Θέματα Εργασίας > Εργασία στο δημόσιο τομέα
Ημερολόγιο νεοδιόριστου ιατρού..
kdiwavvou:
εχω 1 απορια : - σχετικα με τους οδηγους του ασθενοφορου : σε αυτη την περιπτωση γιατι δεν υπαρχει η επεμβαση της εισαγγελικης αρχης, οταν το κυ δεν εχει χειριστη οχηματος;
[ ισως να ειμαι εκτος θεματος ]
εχω 1 ερωτηση : - προσωπικα ρισκαρω πο εκφραζομαι στο φορουμ και δεχθηκα προφορικη ενημερωση απο τον διευθυντη να προσεχω τι γραφω εδω μεσα και αν δε μου αρεσει να σηκωθω και να φυγω - επειδη δεν θελω να φυγω και θα πονεσω πραγματικα αν βρεθω χωρις δουλεια και θα νοιωσω πως μου χρωσταγανε και μου πηρανε και το βοδι και επειδη εστω και ανεπισημα τα οργανα της γεν.ιατρικης παρευρισκονται στο φορουμ, ειναι τοσο δυσκολο να επεμβει η ενωση γενικης ιατρικης ;
strasnic:
επειδη το thread εχει παρει επικες διαστασεις (ειδικα με το παραπανω video ,μια εξαιρετικη ταινια που πραγματευεται τη μοναξια) αισθανομαι την αναγκη να γραψω:
οι εναλλακτικες που εχεις ειναι:
1-ή τα βαζεις με ολους ,τραβας και ενα εξωδικο και μαθαινουν ολοι να σε σεβονται -παιρνεις ρεπο κτλ (αν τολμουν στη φυλανε στην 5ετη κριση .....αν τολμουν)
2-κανεις τουμπεκι και σε ενα χρονο σου φαινονται ολα οκ(εχεις γινει ενας απο αυτους)
3-την κανεις για αλλο κ.υ αφου βολιδοσκοπισεις οτι ανταποκρινεται στις απαιτησεις σου(αν αλλαξει ο διευθυντης μπορει να αλλαξουν ολα)
4-την κανεις για εξω και τους αφιερωνεις το κομματι που παιζει απο το 34:30 και μετα
Ρίχτο Ηλία!
kdiwavvou:
ουτε φωνη ουτε ακροαση - εριξα μια ματια σημερα στο τοπικ με τον πληρη αποκλεισμο του συστηματος ρενινης αλδοστερονης, [ ΑΜΕΑ ΚΑΙ ARBS ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ] και σκεφτομαι ποσο πολυ επιθυμω να συζητησω εδω μεσα ιατρικα περιστατικα που με εχουν προβληματισει εναμισο μηνα τωρα - αλλα απο την αλλη σκεφτομαι πως δεν ειναι φρονιμο να καμει κανεις 2, 3 δουλειες μαζι, πρωτα πρεπει να διεκπεραιωνει ενα ζητημα και μετα να ασχολειται με τα υπολοιπα, ουφ
επαναλαμβανω : ουτε φωνη ουτε ακροαση
εκπομπη sos ! - Εδώ μαγνησια;! Εδώ μαγνησια! Σας μιλά ιατρος επιμελητης β ατυπα μη ελευθερος να ασκησει κλινικο εργο και προσυμπτωματικο ελεγχο, ατυπα μη ελευθερος να ασκησει το εργο για το οποιο εκπαιδευτηκε, εγκλειστος εδω και 2 μηνες για καλυψη υπηρεσιακων αναγκων. τα Κάτω πανω μπορουνε να ερθουνε; Συναδελφοι με αρχαιοτητα και εμπειρια, συναδελφοι με ιδιοτητα εκπροσωπησης ιατρικου προσωπικου, συναδελφοι εκλεγμενοι σε οργανα εκπροσωπησης γενικων ιατρων, ζητω διερευνηση παρατυπιων και διασφαλιση ευρυθμου λειτουργιας της υπηρεσιας μου
EzeΤΡΟΛ:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςεκπομπη sos !
--- Τέλος παράθεσης ---
Λαμβάνεσαι με παράσιτα - Γύρνα το R/F στο manual, όβερ.
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕδώ μαγνησια;! Εδώ μαγνησια!
--- Τέλος παράθεσης ---
Νταξ, κι εμείς σε όμορφο μέρος βρισκόμαστε, αλλά δεν χρειάζεται να το διαφημίζουμε.
Εγγραφή ή Είσοδοςατυπα μη ελευθερος να ασκησει κλινικο εργο και προσυμπτωματικο ελεγχο, ατυπα μη ελευθερος να ασκησει το εργο για το οποιο εκπαιδευτηκε, εγκλειστος εδω και 2 μηνες για καλυψη υπηρεσιακων αναγκων.
--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε, δες το κι αλλιώς. Πάσχεις (κούφια η ώρα) από κάποια χρόνια νοσήματα και ακολουθείς εδώ και καιρό μία μόνιμη αγωγή που σου την έγραψε στην Αθήνα/Θεσσαλονίκη/Βόλο ή αλλού ο θεράπων ιατρός που εμπιστεύεσαι και πληρώνεις γι΄αυτή τη δουλειά. Κάποια φορά βρίσκεσαι στο Πήλιο και χρειάζεσαι συνταγή για να τα πάρεις. Πηγαίνεις στο τοπικό ΚΥ/ΠΙ όπου συναντάς έναν ιατρό για πρώτη φορά, που αντί να σου γράψει τα φάρμακά σου, θέλει να ασκήσει πάνω σου, χωρίς τη συγκατάθεσή σου, το όποιο κλινικό έργο του. Ποιά γνώμη σχηματίζεις για τον εν λόγω γιατρό;
md:
αν και οι περισσοτεροι ανθρωποι στον πλανητη ειναι φρονιμο να προσαρμοζονται οπως τα λοιπα οντα και οχι να προσαρμοζουν το περιβαλλον στις αναγκες τους, εχω μια ενδογενη εντροπια / ροπη να θελω να καμω τη ζωη μου πο ευκολη
Αν η αναγκη να προσαρμοσεις το περιβαλλον στις αναγκες σου ειναι τοσο εντονη ανοιγεις ιδιωτικο ιατρειο με ο,τι ρισκο αυτο συνεπαγεται.Αυτο εκανα τουλαχιστον εγω
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση