Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
9 Δεκεμβρίου 2018, 23:12:08

Αποστολέας Θέμα: Αιτήσεις ελεγκτών Ο.Π.Α.Δ.  (Αναγνώστηκε 4707 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

11 Ιουλίου 2011, 01:09:57
Αναγνώστηκε 4707 φορές
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Σας ενημερώνουμε ότι η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων για την πρόσληψη ελεγκτών ιατρών/οδοντιάτρων βάσει της με αρ. πρωτ. Φ.90390/15846/2756/30-6-2011Κ.Υ.Α Συναρμοδίων Υπουργών είναι η ακόλουθη:

    1. Η υποβολή της αίτησης γίνεται ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου (ΟΠΑΔ) (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος).
    2. Μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΔ (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος), κάνετε κλικ στο κουμπί «Αίτηση ελεγκτών ιατρών / οδοντιάτρων 2011-2012». Στην οθόνη που εμφανίζεται, συμπληρώνετε τα αντίστοιχα πεδία (τα πεδία που έχουν αστερίσκο είναι υποχρεωτικά).
    3. Έπειτα, συμπληρώνετε πρώτα τα «Προσωπικά Στοιχεία», και επιλέγοντας το κουμπί «Επόμενο (Στοιχεία Επικοινωνίας)» μεταφερεστε στην οθόνη «Στοιχεία Επικοινωνίας», όπου και συμπληρώνετε τα αντίστοιχα πεδία.
    4. Στη συνέχεια, επιλέγοντας το «Επόμενο (Σπουδές-Προσόντα)», συμπληρώνετε τα αντίστοιχα πεδία και επιλέγετε το κουμπί «Αποθήκευση».
    5. Στη συνέχεια σας δίνεται η δυνατότητα να δείτε την αίτησή σας (επιλέγοντας το κουμπί «Προεπισκόπηση») ή να την τροποποιήσετε (επιλέγοντας «Τροποποίηση»). Αν τροποποιήσετε την αίτησή σας πρέπει να επιλέξετε το κουμπί «Αποθήκευση» και μετά να δείτε την αίτησή σας (επιλέγοντας «Προεπισκόπηση»).
    6. Τέλος, πρέπει να εκτυπώσετε την αίτησή σας επιλέγοντας το κουμπί «Εκτύπωση». Θα πρέπει να υπάρχει διαθέσιμος εκτυπωτής συνδεδεμένος στον υπολογιστή σας. Η εκτύπωση περιλαμβάνει και την απαιτούμενη υπεύθυνη δήλωση, στην οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα πεδία που δεν είναι ήδη συμπληρωμένα.
    7. Στη συνέχεια υποβάλετε την αίτησή σας και την υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη στην ΥΠΑΔ της πρώτης επιλογής σας μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, από όπου θα λάβετε αριθμό πρωτοκόλλου. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα παρακάτω :
        Πτυχίο (Βασικές Σπουδές, Μεταπτυχιακό, Διδακτορικό)
        Ειδικότητα (αν υπάρχει)
        Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος
        Βεβαίωση Εγγραφής στον Οικείο Ιατρικό Σύλλογο
        Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 14-07-2011.
Πρέπει να τονιστεί πως καμία αίτηση δεν θα ληφθεί υπόψη εάν δεν έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου, ακόμα και αν την έχετε καταχωρήσει μόνο ηλεκτρονικά.

Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος

Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

11 Ιουλίου 2011, 09:23:18
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

Denominator

Moderator
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
Πρέπει να τονιστεί πως καμία αίτηση δεν θα ληφθεί υπόψη εάν δεν έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου, ακόμα και αν την έχετε καταχωρήσει μόνο ηλεκτρονικά.
Στην εποχή του opengov.gr που επιτέλους φτάσαμε να κάνουμε αιτήσεις προς τις δημόσιες υπηρεσίες ηλεκτρονικά, δεν μπορούμε να απαγκιστρωθούμε από τη φυσική μας παρουσία μπρος στο τέρας της γραφειοκρατίας. Πόσο δύσκολο είναι να ζητήσει κανείς τα δικαιολογητικά ως συνημμένα ηλεκτρονικά αρχεία (σε μορφή .pdf ή κάποιου άλλου τύπου αρχείου εικόνας που δημιουργείται μετά από σκανάρισμα) και σε περίπτωση επιλογής να ζητείται η αντιπαραβολή τους με τα πρωτότυπα;
Μελλοθάνατε ιατρέ, οι ασθενείς σου σε χαιρετούν.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
2 Απαντήσεις
5879 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 26 Μαΐου 2010, 20:15:56
από anastasios theodoridis
0 Απαντήσεις
3511 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Νοεμβρίου 2011, 17:54:50
από Denominator
0 Απαντήσεις
887 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 24 Μαΐου 2014, 23:12:45
από Argirios Argiriou