Άλλες κατηγορίες μηνυμάτων > Πολιτική και Κοινωνικά Θέματα

Επιβίωση ιδιώτη Ιατρού χωρίς σύμβαση με Ταμεία;

<< < (11/11)

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕπομένως η μόνη λύση για εγγραφή και πιστοποίηση είναι η σύμβαση με ΕΟΠΥΥ.

--- Τέλος παράθεσης ---
Στο πρώτο σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΔ (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος) περί παροχής υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ δε γίνεται λόγος για προηγούμενη σύμβαση με ταμεία.
Στο δεύτερο έγγραφο που αναφέρεται γενικά σε "μη συμβεβλημένους ιατρούς" (Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος) αναφέρεται σαφώς ότι:
"Στην περίπτωση που ένας γιατρός δεν έχει πιστοποιηθεί στο σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης και δεν έχει λάβει κωδικό χρήστη, αποστέλλοντας αυτή τη δήλωση - αίτηση, θα ενημερωθεί μέσω απαντητικού email για τη διαδικασία πιστοποίησής του και απόκτησης κωδικού, ώστε να μπορεί να συνταγογραφεί και να παραπέμπει ηλεκτρονικά.

Ως εκ τούτου, και συνυπολογιζομένου του γενικότερου μπάχαλου που επικρατεί, θα προέτρεπα κάθε συνάδελφο άνευ ειδικότητας που διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο να κάνει πιστοποίηση άμεσα γιατί μπορεί να μην ξαναέχει ευκαιρία. Αν δε με τα δεδομένα αυτά κάποια στιγμή απειλήσουν ότι θα του αφαιρέσουν την πρόσβαση, έχει να αντιτάξει ότι σε όλα ήταν σύννομος.  ;)

kaygoody:
Συνάδελφοι, είμαι ιατρός άνευ ειδικότητας και από την αρχή του έτους έχω κανονικά την ηλεκτρονική συνταγογράφιση! Προσπαθώντας όπως και από Αγροτικό να είμαι φειδωλός με τις συνταγές μου, εκτός φαρμάκων έχω γράψει και συνταγή για σπινθηρογραφήματα! Μην σας μπερδεύουν τα μεγαλα λόγια - είμαστε γιατροί με άδει εξασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος από τις κατά τόπους Νομαρχίες. Η εγκύκλιος του ΕΟΠΠΥΥ για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν λέει "ειδικευμένοι ιατροί" πουθενά.

Προσεχ'ως θα επιδιώξω πλήρη σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥΥ, τουλάχιστον μέχρι να δώσω εξετάσεις ειδικότητας. περισσότερα νέα έρχονται...

medicus:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣυνάδελφοι, είμαι ιατρός άνευ ειδικότητας και από την αρχή του έτους έχω κανονικά την ηλεκτρονική συνταγογράφιση! Προσπαθώντας όπως και από Αγροτικό να είμαι φειδωλός με τις συνταγές μου, εκτός φαρμάκων έχω γράψει και συνταγή για σπινθηρογραφήματα! Μην σας μπερδεύουν τα μεγαλα λόγια - είμαστε γιατροί με άδει εξασκήσεως ιατρικού επαγγέλματος από τις κατά τόπους Νομαρχίες. Η εγκύκλιος του ΕΟΠΠΥΥ για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση δεν λέει "ειδικευμένοι ιατροί" πουθενά.

Προσεχ'ως θα επιδιώξω πλήρη σύμβαση με τον ΕΟΠΠΥΥ, τουλάχιστον μέχρι να δώσω εξετάσεις ειδικότητας. περισσότερα νέα έρχονται...

--- Τέλος παράθεσης ---

ΕΡΩΤΗΣΗ: στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση στο ερώτημα "Ετος λήψης ειδικότητας" υπάρχει η επιλογή "ΑΝΕΥ ΕΤΟΥΣ ΛΗΨΗΣ ΕΙΔΚΟΤΗΤΑΣ", όμως παρακάτω, στο ερώτημα " Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης - Νοσοκομεία/Κέντρα Υγείας" τι βάζεις; Ο ιατρός άνευ  ειδικότητας μη έχοντας Α.Μ. με κανέναν φορέα δεν δύναται να προχωρήσει σε επόμενα βήματα κατά τη διαδικασία εγγραφής του. Πώς το έκανες; Δεν ρωτάω εκ του πονηρού, απλώς διερωτώμαι.

kaygoody:
Στο ερώτημα " Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης - Νοσοκομεία/Κέντρα Υγείας"  βάζεις το ΑΜ του ΤΣΑΥ.

(αυτό μετά τηλεφωνική καθοδήγηση των υπευθύνων του ΕΟΠΠΥΥ)

Στέλνεις την δήλωση με φαξ και εντός 2ημέρου λαμβάνεις με sms τους κωδικούς σου.

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΣτο ερώτημα " Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης - Νοσοκομεία/Κέντρα Υγείας"  βάζεις το ΑΜ του ΤΣΑΥ.

(αυτό μετά τηλεφωνική καθοδήγηση των υπευθύνων του ΕΟΠΠΥΥ)

Στέλνεις την δήλωση με φαξ και εντός 2ημέρου λαμβάνεις με sms τους κωδικούς σου.

--- Τέλος παράθεσης ---
Σε άλλους ιατρούς άνευ ειδικότητας εδόθη από το συγκεκριμένο helpdesk η οδηγία "δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε για να αποκτήσετε κωδικούς".
Λασπόλουτρα, ως συνήθως...

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση