Γενικά > Νομικά θέματα

01/03/2011. Αποζημίωση σκευασμάτων ειδικής διατροφής.

<< < (3/3)

ALTERNATIVE:
Καλησπέρα, οι γενικοί ιατροί μπορούν να γράψουν σκευάσματα ειδικής διατροφής?

Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα, οι γενικοί ιατροί μπορούν να γράψουν σκευάσματα ειδικής διατροφής?

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν ξέρω, αλλά ακόμη και αν μπορούμε να γράψουμε θα σε συμβούλευα να μείνεις μακριά...

ALTERNATIVE:
Ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε ούτως ή άλλως. Μου έκανε εντύπωση οτι ενεπλάκη διευθυντής γενικής ιατρικής.

Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα, οι γενικοί ιατροί μπορούν να γράψουν σκευάσματα ειδικής διατροφής?

--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε ούτως ή άλλως. Μου έκανε εντύπωση οτι ενεπλάκη διευθυντής γενικής ιατρικής.

--- Τέλος παράθεσης ---
   Απ, ότι φαίνεται τα ειδικά σκευάσματα διατροφής (ή σκευάσματα ειδικής διατροφής ...λογοπαίγνιο) χορηγούνται με ηλεκτρονικές γνωματεύσεις Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος που Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος.
   Προφανώς (σίγουρα μάλλον - είναι δυνατόν δημόσιος φορέας να κάνει έλεγχο το τελευταίο δίμηνο; ) οι άνω έλεγχοι επεκτείνονται στο παρελθόν προ των ημερομηνιών αυτών που η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη και ο καθένας έγραφε ότι και όπως ήθελε (δεν ξέρω πάντως αν θα έπρεπε ή όχι να μπορούν να τα συνταγογραφούν οι ΓΙ).

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση