Γενικά > Νομικά θέματα
01/03/2011. Αποζημίωση σκευασμάτων ειδικής διατροφής.
ALTERNATIVE:
Καλησπέρα, οι γενικοί ιατροί μπορούν να γράψουν σκευάσματα ειδικής διατροφής?
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα, οι γενικοί ιατροί μπορούν να γράψουν σκευάσματα ειδικής διατροφής?
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ξέρω, αλλά ακόμη και αν μπορούμε να γράψουμε θα σε συμβούλευα να μείνεις μακριά...
ALTERNATIVE:
Ευχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε ούτως ή άλλως. Μου έκανε εντύπωση οτι ενεπλάκη διευθυντής γενικής ιατρικής.
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚαλησπέρα, οι γενικοί ιατροί μπορούν να γράψουν σκευάσματα ειδικής διατροφής?
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕυχαριστώ για την συμβουλή, αλλά δεν μπορούμε να γράψουμε ούτως ή άλλως. Μου έκανε εντύπωση οτι ενεπλάκη διευθυντής γενικής ιατρικής.
--- Τέλος παράθεσης ---
Απ, ότι φαίνεται τα ειδικά σκευάσματα διατροφής (ή σκευάσματα ειδικής διατροφής ...λογοπαίγνιο) χορηγούνται με ηλεκτρονικές γνωματεύσεις Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος που Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος.
Προφανώς (σίγουρα μάλλον - είναι δυνατόν δημόσιος φορέας να κάνει έλεγχο το τελευταίο δίμηνο; ) οι άνω έλεγχοι επεκτείνονται στο παρελθόν προ των ημερομηνιών αυτών που η κατάσταση ήταν ανεξέλεγκτη και ο καθένας έγραφε ότι και όπως ήθελε (δεν ξέρω πάντως αν θα έπρεπε ή όχι να μπορούν να τα συνταγογραφούν οι ΓΙ).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση