Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (52/188) > >>

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΝα σημειώσω οτι, μάλλον τελικά, είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ (!!), να σημειώσουμε το παραμικρό, στο πλαίσιο : "Αιτία Παραπομπής για Εξετάσεις",
αφού, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στο εκτυπωθέν Παραπεμπτικό...!

--- Τέλος παράθεσης ---
Συνάδελφε, δεν μπορείτε να καταχωρήσετε παραπεμπτικό αν δε συμπληρώσετε το πεδίο "Αιτία παραπομπής για εξετάσεις", άσχετα με το αν εμφανίζεται η πληροφορία αυτή στο .pdf - δείτε συνημμένο αρχείο.

--- Τέλος παράθεσης ---

Να 'στε καλά!!

Πολύ σημαντική και πρακτική επισήμανση...! ::)

Οπότε, πιο πρακτική -τελική λύση, ένα copy/paste, τόσο στην "Αιτία Παραπομπής για Εξετάσεις", όσο και στη "Διάγνωση ιατρού"...!
Έτσι,
και το σύστημα "ευχαριστημένο", ΚΑΙ,
οι όποιες παρατηρήσεις μας, που τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης εξέτασης, εκτυπωμένες, εμφανέστατα, στο τελικό Παραπεμπτικό...!

Αλήθεια, ως προς το Mg++
όσο, κι αν ίσως, χαμογελάσετε με την εμμονή μου... ;)
εσείς γιατρέ μου, πώς το αντιμετωπίζετε...??  ???

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟπότε, πιο πρακτική -τελική λύση, ένα copy/paste, τόσο στην "Αιτία Παραπομπής για Εξετάσεις", όσο και στη "Διάγνωση ιατρού"...!

--- Τέλος παράθεσης ---
Ακριβώς!

Υ.Γ. Το μαγνήσιο δυστυχώς το επιβαρύνεται ο ασθενής - όπως και τη Β12 (αν δε γίνει με RIA).

D-Michalis:
Το Μαγνήσιο απαιτεί διάγνωση σε εξειδικευμένο κέντρο για υπομαγνησιαιμία. Τώρα, τι είναι το εξειδικευμένο κέντρο, μη με ρωτάτε. Άρα, πρακτικά, δεν μπορείς να το συνταγογραφήσεις.

Στο παραπεμπτικό εξετάσεων, ότι βάλεις στο σχόλιο, δίπλα στην εξέταση που έγραψες, φαίνεται.
Δεν έχω εδώ πρόχειρη κάποια να την επισυνάψω, αλλά άμα δεν τα καταφέρεις, θα σου βρώ τις επόμενες μέρες.
Κάπου πρέπει να μπερδεύεσαι.
Στα "σχόλια" δίπλα σε κάθε εξέταση θα γράψεις το οτιδήποτε διευκρινιστικό για την κάθε εξέταση.

DrGar:
Τη λευκωματινη  πώς  τη  ζητατε  σε   ηλεκτρονικο παραπεμπτικο?  Ακουσα  καποιους συναδελφους οτι  επιλεγουν  2  φορες   <<ολικα  λευκωματα  με  χρωματομετρικο προσδιορισμο>> και στη  2η  επιλογη  προσθετουν    ως σχολιο <<αλβουμη ή λευκωματινη>>. Ισχυει κατι τετοιο?

anasm:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο Μαγνήσιο απαιτεί διάγνωση σε εξειδικευμένο κέντρο για υπομαγνησιαιμία. Τώρα, τι είναι το εξειδικευμένο κέντρο, μη με ρωτάτε. Άρα, πρακτικά, δεν μπορείς να το συνταγογραφήσεις.

Στο παραπεμπτικό εξετάσεων, ότι βάλεις στο σχόλιο, δίπλα στην εξέταση που έγραψες, φαίνεται.
Δεν έχω εδώ πρόχειρη κάποια να την επισυνάψω, αλλά άμα δεν τα καταφέρεις, θα σου βρώ τις επόμενες μέρες.
Κάπου πρέπει να μπερδεύεσαι.
Στα "σχόλια" δίπλα σε κάθε εξέταση θα γράψεις το οτιδήποτε διευκρινιστικό για την κάθε εξέταση.

--- Τέλος παράθεσης ---

Να 'στε καλά κ.Μιχάλη!!  :)

Ειλικρινά, σας ευχαριστώ θερμά!

Πράγματι, όπως σας έγραψα και παραπάνω, χάρη στις αρχικές σας επισημάνσεις, εντόπισα το "Σχόλια",
και, χρησιμοποιώντας ως "πειραματόζωο", τα Ασφαλιστικά Στοιχεία της μητέρας μου  ::),
είδα οτι, οτιδήποτε είχα σημειώσει στο πλαίσιο "Σχόλια",
εμφανίστηκε κανονικότατα στην εκτύπωση του Παραπεμπτικού, και μάλιστα χωρίς κανέναν "περιορισμό αριθμού χαρακτήρων" -δεν έλειπε δηλαδή, λέξη!!

Ενδεχομένως...  :-X

Στα "Σχόλια", θα μπορούσαμε, να σημειώσουμε πχ. Επιπρόσθετα να γίνει προσδιορισμός Mg++, ή 25(ΟΗ)D3 (που μ'ενδιαφέρει περισσότερο...),
αναφέροντας, σε παρένθεση, οτι "η επιμέρους αυτή εξέταση, επιβαρύνει εξ'ολοκλήρου τον εξεταζόμενο".

Ίσως αυτή, να ήταν μια "λύση"...?  ???

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση