Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες
Ιορδάνης Καπάνταης:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πολύ θετικό στοιχείο ότι δεν σημειώνουμε πλέον ποσοστό συμμετοχής στο παραπεμπτικό. Ο υπολογισμός γίνεται με 15% και στην εκτύπωση γράφει στο κάτω μέρος της σελίδας ότι αν πραγματοποιηθούν σε κρατικές δομές, η συμμετοχή είναι μηδενική.
--- Τέλος παράθεσης ---
Ελυσες την απορια μου για το 0% (δεν εχω καταχωρησει ακόμη παραπεμπτικο με το νεο foufouto-προγραμμα ;D :D)!!!
ΥΓ : Παρακαλω τον administrator να αφαιρεσει το σχόλιό μου απο το post e-syntagografisis :-[
Zachariadis:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΠου είναι ο χρόνος προθρομβίνης (INR) στο νέο σύστημα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤο χρόνο προθρομβίνης (INR) τον βρήκατε κάπου;
--- Τέλος παράθεσης ---
Αφού κατάλαβα ότι η «ποσοτική μέτρηση προθρομβίνης » δεν μπορεί να είναι το σωστό ???
δεδομένου κόστους και απουσία «χρόνου»..έπεσε στο μάτι μου στην εξέταση: Υλικών 1 (Βιοπαθολογίας) (Αιματολογικές, Βιοχημικές, Μικροβιολογικές) THROMBOTEST !!!
χμμμ λέω ,δεν μπορεί κάποια σχέση πρέπει ναχει ....Με την μέθοδο "Google it " ...ΕΥΡΥΚΑ !! :o ;D
Εγγραφή ή Είσοδος ;D ;D
Xouzouris:
Eπειδη χτες αισθανθηκα λιγο βλακας που δεν μπορουσα να κανω τη δουλεια μου και δεν βλεπω να προβληματιστηκε κανενας αλλος: βρηκατε τροπο να βαζετε στο ιδιο παραπεμπτικο εξετασεις απο διαφορετικες κατηγοριες, πχ TSH και γενικη αιματος ή βιοχημικα και καρκινικους δεικτες;
Ενω παλια μπορουσες να διαλεξεις ολες τις εξετασεις που ηθελες και στο τελος να εκδωσεις διαφορετικα παραπεμπτικα αλλαζοντας τον αριθμο παραπεμπτικου μπροστα απο την εξεταση, τωρα πρεπει για καθε κατηγορια εξετασεων να εκδωσεις διαφορετικο παραπεμπτικο, να το τυπωσεις και μετα να πας στο επομενο... ανεξαρτητα αν ειναι ολες πχ εξετασεις αιματος οποτε και κανεις τζαμπα δουλεια.
Πετράκης Νϊκος:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςEπειδη χτες αισθανθηκα λιγο βλακας που δεν μπορουσα να κανω τη δουλεια μου και δεν βλεπω να προβληματιστηκε κανενας αλλος: βρηκατε τροπο να βαζετε στο ιδιο παραπεμπτικο εξετασεις απο διαφορετικες κατηγοριες, πχ TSH και γενικη αιματος ή βιοχημικα και καρκινικους δεικτες;
Ενω παλια μπορουσες να διαλεξεις ολες τις εξετασεις που ηθελες και στο τελος να εκδωσεις διαφορετικα παραπεμπτικα αλλαζοντας τον αριθμο παραπεμπτικου μπροστα απο την εξεταση, τωρα πρεπει για καθε κατηγορια εξετασεων να εκδωσεις διαφορετικο παραπεμπτικο, να το τυπωσεις και μετα να πας στο επομενο... ανεξαρτητα αν ειναι ολες πχ εξετασεις αιματος οποτε και κανεις τζαμπα δουλεια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Δυστυχώς όχι. Δεν νομίζω να γίνεται κάτι για αυτό. Είναι σαν το παλιό σύστημα του Ο.Ν αλλα εκεί είχες την επιλογή για να τυπώσεις όλες μαζι. Εδώ δεν παίζει κάτι τέτοιο.
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή Είσοδος βρηκατε τροπο να βαζετε στο ιδιο παραπεμπτικο εξετασεις απο διαφορετικες κατηγοριες, πχ TSH και γενικη αιματος ή βιοχημικα και καρκινικους δεικτες;
--- Τέλος παράθεσης ---
Welcome to the new digital era. Κοινώς τύπωνε και μη μιλάς. Αμα θέλεις ακτινογραφία ναι υπέρηχο μαζί.... Ακτινογραφία και Dexa... Γενική αίματος-ΤΚΕ-CRP (προσφιλής στους ορθοπαιδικούς), κλπ...
Ευελπιστώ, λόγω της ύπαρξης "εκτέλεση παραπεμπτικού", κάποτε να γίνουμε πραγματικά "ψηφιακοί" (τουλάχιστον στις εξετάσεις που δεν πρέπει να κολλάς κουπόνια φαρμάκου).
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση