Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες
Ορθοπαιδικός:
Τελικά ιστορικό παραπεμπτικών (να μπορείς να δεις τι έχει εκδοθή απο άλλους ιατρούς για τον ασθενή, όπως γίνεται με τα φάρμακα) υπάρχει; Ή και ιστορικό επισκέψεων (σε πόσους ακόμα πχ ορθοπαιδικούς πήγε πριν έρθει σε εμένα); Δεν μπόρεσα να τα βρώ (παρα μόνο τι έχω δώσει εγώ για τον συγκεκριμένο ασθενή)...
Θα μου πείτε ιατρικό απόρρητο...
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςEπειδη χτες αισθανθηκα λιγο βλακας που δεν μπορουσα να κανω τη δουλεια μου και δεν βλεπω να προβληματιστηκε κανενας αλλος: βρηκατε τροπο να βαζετε στο ιδιο παραπεμπτικο εξετασεις απο διαφορετικες κατηγοριες, πχ TSH και γενικη αιματος ή βιοχημικα και καρκινικους δεικτες;
Ενω παλια μπορουσες να διαλεξεις ολες τις εξετασεις που ηθελες και στο τελος να εκδωσεις διαφορετικα παραπεμπτικα αλλαζοντας τον αριθμο παραπεμπτικου μπροστα απο την εξεταση, τωρα πρεπει για καθε κατηγορια εξετασεων να εκδωσεις διαφορετικο παραπεμπτικο, να το τυπωσεις και μετα να πας στο επομενο... ανεξαρτητα αν ειναι ολες πχ εξετασεις αιματος οποτε και κανεις τζαμπα δουλεια.
--- Τέλος παράθεσης ---
Θες να γράψεις σίδηρο και φερριτίνη;
Ξεχωριστά παραπεμπτικά!
Δ. Κουναλάκης:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΤελικά ιστορικό παραπεμπτικών (να μπορείς να δεις τι έχει εκδοθή απο άλλους ιατρούς για τον ασθενή, όπως γίνεται με τα φάρμακα) υπάρχει; Ή και ιστορικό επισκέψεων (σε πόσους ακόμα πχ ορθοπαιδικούς πήγε πριν έρθει σε εμένα); Δεν μπόρεσα να τα βρώ (παρα μόνο τι έχω δώσει εγώ για τον συγκεκριμένο ασθενή)...
Θα μου πείτε ιατρικό απόρρητο...
--- Τέλος παράθεσης ---
Από τις "αναζητήσεις" θα δεις μόνο τα δικά σου. Από το "ιστορικό ασθενή" έχοντας το γνωστό τσεκάρισμα, μπορείς να δεις φάρμακα & παραπεμπτικά που έγραψαν άλλοι συνάδελφοι και εάν έχουν εκτελεστεί ή όχι.
Τουλάχιστον πήγαμε ένα βήμα μπροστά σε αυτό το θέμα. Να δούμε πότε θα μοιράσουν καρτούλες να μπορούμε να βλέπουμε αποτελέσματα.
Psychonata:
Μήπως γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η φερριτίνη στο καινούριο σύστημα? Γιατί ψάχνω στα αιματολογικά και δεν τη βρίσκω!
anastaziogr:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΜήπως γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται η φερριτίνη στο καινούριο σύστημα? Γιατί ψάχνω στα αιματολογικά και δεν τη βρίσκω!
--- Τέλος παράθεσης ---
Εξετάσεις Βιολογικών Υλικών 2
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση