Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες
drpetros:
Denominator, συμφωνώ μαζί σου. Έτσι είναι.
Από την άλλη ο ΕΟΠΥΥ συρρικνώνει ολοένα και περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες του εις βάρος φυσικά των ασφαλισμένων.
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Κάνοντας σήμερα μια αναζήτηση στα παραπεμπτικά που έχω εκδώσει από την εφαρμογή του νέου συστήματος μέχρι σήμερα παρατήρησα ότι σχεδόν το σύνολό τους έχουν την ένδειξη "Συνταγογραφημένο".
Μόνο κάποια έχουν την ένδειξη "Εκτελεσμένο" και είναι όσα έχουν καταλήξει σε συγκεκριμένο ακτινολόγο που ξέρω ότι μπαίνει και καταχωρεί τα παραπεμπτικά στο σύστημα όταν τα εκτελεί.
Τα παραπεμπτικά με την ένδειξη "Συνταγογραφημένο" ξέρω ότι έχουν εκτελεστεί (αφού στα περισσότερα έχω δει τα αποτελέσματα) είτε στο νοσοκομείο είτε σε συμβεβλημένα εργαστήρια.
Σε πολλά από τα παραπεμπτικά (με την ένδειξη "Συνταγογραφημένο" αλλά με τη γνώση ότι είναι εκτελεσμένο) έχει παρέλθει 1 μήνας από την ημερομηνία έκδοσής του επομένως έχουν λήξει.
Αναρωτιέμαι πώς θα πληρωθούν οι συγκεκριμένοι πάροχοι με τα ληγμένα παραπεμπτικά.
Φταίω εγώ που κάνω την (πονηρή; ) σκέψη να μπω και ακυρώσω όσα παραπεμπτικά με την ένδειξη "Συνταγογραφημένο" έχει παρέλθει μήνας από την έκδοσή τους; Δε νομίζω ότι μπορεί να με κατηγορήσει κάποιος γι' αυτό! Ακόμη κι αν οι πάροχοι έχουν τρόπο να πληρώνονται με ληγμένα παραπεμπτικά, τουλάχιστον θα κάνω καλό στα στατιστικά μου!
Ορθοπαιδικός:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΚάνοντας σήμερα μια αναζήτηση στα παραπεμπτικά που έχω εκδώσει από την εφαρμογή του νέου συστήματος μέχρι σήμερα παρατήρησα ότι σχεδόν το σύνολό τους έχουν την ένδειξη "Συνταγογραφημένο".
--- Τέλος παράθεσης ---
Νομίζω ότι ακόμα δεν είναι υποχρεωτική η καταχώρηση των παραπεμπτικών ως εκτελεσμένα απο τους εκτελεστές ιατρούς... Δεν θυμάμαι να υπάρχει σχετική εγκύκλιος (περί υποχρεωτικής καταχώρησης). Ούτε στη Λάρισα δεν είδα κανένα "εκτελεσμένο" παραπεμπτικό μου...
deleteduser:
οι προληπτικές εξετασεις βγηκαν εκτός συστηματος
EzeΤΡΟΛ:
Στην εποχή τoυ foufoutou, ο ΕΟΠΥΥΥΥΥς επιμένει να μας ταλαιπωρεί με τη χειρόγραφη αναγραφή των φαρμάκων στο βιβλιάριο των ασθενών ως μέσο παρακολούθησης της πορείας της συνταγογράφησης των ασφαλισμένων.
Μάλιστα, αξιώνει να αναγράφουμε λεπτομερώς σκεύασμα, περιεκτικότητα, ποσότητα και προβλέπει ότι ο φμφ δεν θα μπορεί να εκετελεί τη συνταγή αν δεν έχει γίνει η αναγραφή.
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση