Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες
Ορθοπαιδικός:
Ανακοίνωση στη σελίδα "log-in" της συνταγογράφησης (ή και εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ):
Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 6/4/2015 εφαρμόζονται στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης τα όρια των διαγνωστικών εξετάσεων (ΦΕΚ 35Β/14-01-2015).
Δεν το δοκίμασα (γράφοντας επίτηδες παραπάνω) αλλά συνάδερφος στο (ανω) MEDISPIN γράφει: Ανώνυμος 7 Απριλίου 2015 - 12:43 μ.μ.
Η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι μου εχει αφαιρεσει κατηγορίες εξετασεων που δεν μπορω να γραψω (πχ φυσικοθεραπειες) αλλά όχι μεμονωμενες εξετασεις (Τ3,Τ4 κλπ). Αριθμητικα μπορω να γραψω οσες θελω και το παραπεμπτικο μενει το ιδιο οπως πριν.
Γενικος Ιατρος
ΥΓ: Ανθραξ (ως συνήθως) ο θησαυρός;
spyros:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος Ανακοίνωση στη σελίδα "log-in" της συνταγογράφησης (ή και εδώ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος ):
Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Δευτέρα 6/4/2015 εφαρμόζονται στο σύστημα της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης τα όρια των διαγνωστικών εξετάσεων (ΦΕΚ 35Β/14-01-2015).
Δεν το δοκίμασα (γράφοντας επίτηδες παραπάνω) αλλά συνάδερφος στο (ανω) MEDISPIN γράφει: Ανώνυμος 7 Απριλίου 2015 - 12:43 μ.μ.
Η μονη διαφορα που ειδα ειναι οτι μου εχει αφαιρεσει κατηγορίες εξετασεων που δεν μπορω να γραψω (πχ φυσικοθεραπειες) αλλά όχι μεμονωμενες εξετασεις (Τ3,Τ4 κλπ). Αριθμητικα μπορω να γραψω οσες θελω και το παραπεμπτικο μενει το ιδιο οπως πριν.
Γενικος Ιατρος
ΥΓ: Ανθραξ (ως συνήθως) ο θησαυρός;
--- Τέλος παράθεσης ---
Κι εγώ έγραψα κανονικά, παραπάνω από τα όρια, χωρίς να μου τις χωρίσει σε δύο παραπεμπτικά (ένα αποζημιούμενο και ένα μη).
Αδαμάντιος Σκούφαλος:
Σε ασφαλισμένο με "Πρόνοια" δεν μπορώ να καταχωρήσω ηλεκτρονικό παραπεμπτικό. Η ένδειξη "καταχώρηση παραπεμπτικού" είναι απενεργοποιημένη. Μόνο συνταγή για φάρμακα.
Argirios Argiriou:
Σχετικά με το αν καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ την εξέταση Β12 όταν γίνεται από Μικροβιολόγους:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος
thepap:
Εδώ και λίγο καιρό παρατήρησα ότι αν κάνεις αντιγραφή παραπεμπτικού ( π.χ. βιολογικών υγρών 1 ) και ανοίξεις τις αγαπημένες εξετάσεις, σου ανοίγει όλες τις αγαπημένες εξετάσεις ( βιολογικά υγρά 1 & 2 , ακτινογραφίες , υπέρηχους κ.λ.π.) . Μπήκα στο πειρασμό και έβαλα σε ένα παραπεμπτικό εξετάσεις απο βιολογικά υγρά 1 & 2 και τις πήρε το σύστημα. Ξέρω ότι θα γίνουν σε Δημόσιο Νοσοκομείο και πιθανολογώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα . Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό?
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση