Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ

e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες

<< < (126/188) > >>

Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΕδώ και λίγο καιρό παρατήρησα ότι αν κάνεις αντιγραφή παραπεμπτικού ( π.χ. βιολογικών υγρών 1 ) και ανοίξεις τις αγαπημένες εξετάσεις, σου ανοίγει όλες τις αγαπημένες εξετάσεις ( βιολογικά υγρά 1 & 2 , ακτινογραφίες , υπέρηχους κ.λ.π.) . Μπήκα στο πειρασμό και έβαλα σε ένα παραπεμπτικό εξετάσεις απο βιολογικά υγρά 1 & 2 και τις πήρε το σύστημα. Ξέρω ότι θα γίνουν σε Δημόσιο Νοσοκομείο και πιθανολογώ ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα . Ξέρει κανείς κάτι γι αυτό?

--- Τέλος παράθεσης ---

Πράγματι βγαίνουν όλες οι εξετάσεις και έτσι μπορεί κανείς να γράψει π.χ. τις εργ. εξετάσεις 1 και 2 σε ένα ενιαίο παραπεμπτικό. Από ότι ρώτησα σε ιδιωτικά εργαστήρια δεν υπήρξε πρόβλημα στην εκτέλεση.

thepap:
Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. αν έχω κάτι νεότερο θα σας ενημερώσω

Argirios Argiriou:
Αντιγράφω από συνάδελφο ΩΡΛ στο facebook, σήμερα στην ομάδα Ιατροί συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ:

Ακριβοί στο πίτουρο και φτηνοί στ΄αλεύρι.
Η απαγόρευση - κόφτης μου μπήκε στην <<ακτινογραφία κρανίου εκάστης θέσεως>> με κόστος 2,44 ε, δηλαδή στην πωγωνορρινική εν προκειμένω, γιά τη διάγνωση της ιγμορίτιδας κλπ.
<<Έχετε υπερβεί το όριο εξετάσεων ανά ασφαλισμένο για τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Εάν προχωρήσετε στην καταχώρηση του συγκεκριμένου παραπεμπτικού, αυτό δεν θα αποζημιωθεί από τον ΕΟΠΥΥ παρά μόνο εάν εκτελεστεί σε δημόσια δομή.
Θέλετε να καταχωρήσετε το παραπεμπτικό;
ΝΑΙ - ΟΧΙ >>.
Δηλαδή ο εοπυυς προτιμά να γράφω αγάντα CT σπλαχνικού κρανίου ή ΜΡΙ. Ε! όχι ρε φίλε, δεν θα σου κάνω το χατήρι! Εσύ μπορεί να θέλεις να είσαι μαλάκας, εγώ όμως όχι!

thepap:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή ΕίσοδοςΑντιγράφω από συνάδελφο ΩΡΛ στο facebook, σήμερα στην ομάδα Ιατροί συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ:

<<Έχετε υπερβεί το όριο εξετάσεων ανά ασφαλισμένο για τη συγκεκριμένη κατηγορία.
Εάν προχωρήσετε στην καταχώρηση του συγκεκριμένου παραπεμπτικού, αυτό δεν θα αποζημιωθεί από τον ΕΟΠΥΥ παρά μόνο εάν εκτελεστεί σε δημόσια δομή.
Θέλετε να καταχωρήσετε το παραπεμπτικό;

--- Τέλος παράθεσης ---

Εμένα πάντως τέτοιος κόφτης δεν έχει εμφανιστεί ποτέ. Και έχει τύχει να βάλω παραπάνω...

pako:
Πως γίνεται Διευθυντής ουρολόγος δημόσιου Νοσοκομείου να γράφει CT  άνω,κάτω κοιλίας και οπισθοπεριτόναιου σε ασθενη με Ca προστάτη και να του την κόβει (εκτελείται μόνο σε δημόσια δομή...) ενώ όταν την έγραψα εγώ στο κέντρο υγείας, τη δέχτηκε και μπόρεσε να την κάνει σε ιδωτικό ο ασθενής;;!!

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση