Θέματα Εργασίας > ΕΟΠΥΥ
e-diagnosis -Ηλεκτρονική Έκδοση Παραπεμπτικών -Σχόλια/Οδηγίες
Denominator:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδοςμετρηση οστ.πυκνοτητας...μια και μοναδικη εξεταση και την βγαζει πανω απο μεσο ορο,ευγε!
--- Τέλος παράθεσης ---
Που σημαίνει: Μην ελέγχεις όλους τους ασθενείς, γιατί θα κληθείς να λογοδοτήσεις.
Η εναλλακτική είναι αυτή που όλοι γνωρίζουμε: Άμα πληρώσεις, όλα γίνονται.
pzogr:
Υπάρχει τρόπος υπολογισμού του "μέσου όρου"; Αν πχ γίνεται συνεχώς με βάση τα εκδιδόμενα παραπεμπτικά τότε λόγω των περιορισμών θα έχει την τάση να πέφτει από υπολογισμό σε υπολογισμό. Προς το παρόν επειδή βλέπω ότι κάποιες εξετάσεις "δεν δικαιολογούνται" τις σπάω σε 2-3 icd-10. πχ ένας με ΣΔ, υπερλιπιδαιμία και ΑΥ ενώ με το παλιό σύστημα μάλλον θα έπαιρνε μόνο το icd-10 του διαβήτη, τώρα παίρνει και τα τρία...
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή Είσοδοςμετρηση οστ.πυκνοτητας...μια και μοναδικη εξεταση και την βγαζει πανω απο μεσο ορο,ευγε!
--- Τέλος παράθεσης ---
Τι ICD βάλατε για να ζητήσετε την εξέταση; Σήμερα καταχώρησα με Μ81.5 και 81.9 και δεν μου έβγαλε μήνυμα. Ή το άλλαξαν ή φταίει η ειδικότητα ή βάλατε άλλο ICD;
(με τι γελοιότητες ασχολούμαστε)
nickm:
Εγώ έβαλα Μ84.9!
samsok:
Εγγραφή ή Είσοδος Τι ICD βάλατε για να ζητήσετε την εξέταση; Σήμερα καταχώρησα με Μ81.5 και 81.9 και δεν μου έβγαλε μήνυμα. Ή το άλλαξαν ή φταίει η ειδικότητα ή βάλατε άλλο ICD;
(με τι γελοιότητες ασχολούμαστε)
--- Τέλος παράθεσης ---
M81.5 ,αυτη βαζω συνηθως.Εκτοτε δεν εχω δοκιμασει απλα οταν βγαζει το μυνημα θα απαντω διπλα οτι δεν υπαρχει αλλη εξεταση...και ναι συμφωνω οτι εδω και καιρο ασχολουμαστε ολο και περισσοτερο με γελοιοτητες!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση