Καλώς ήρθατε στην διαδικτυακή μας κοινότητα.
Εδώ μπορείτε να συζητήσετε και να ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.
Για να συμμετέχετε και να μπορείτε να κατεβάσετε αρχεία και εικόνες που βρίσκονται στα μηνύματα πρέπει να εγγραφείτε.
Η εγγραφή είναι δωρεάν και θα σας αποσταλεί άμεσα ένα e-mail για την ενεργοποίηση της εγγραφής σας.
Εάν δεν το λάβετε σε λίγα λεπτά ελέγξετε το φάκελο ομαδικής αλληλογραφίας ή το φάκελο SPAM ή το φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας καθώς μπορεί να βρεθεί εκεί από λάθος του λογισμικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας ξανασταλεί από εδώ.
27 Απριλίου 2024, 22:19:39

Αποστολέας Θέμα: Ντροπή στον Ιατρικό Σύλλογο  (Αναγνώστηκε 5694 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

2 Αυγούστου 2011, 20:20:29
Αναγνώστηκε 5694 φορές
Αποσυνδεδεμένος

jupiter


Ντροπή και αίσχος στον Ιατρικό Σύλλογο. Ή μάλλον στους Ιατρικούς Συλλόγους! Το ιατρικό επάγγελμα ξεφτιλίζεται, ο μισθός του νέου ειδικευμένου γιατρού, εάν φυσικά βρει δουλειά, κοντεύει να πέσει κάτω από το χιλιάρικο, παγώνει το χρονοεπίδομα και ακολουθούν νέες μειώσεις, απαξιωνόμαστε μέχρι αηδίας στα μάτια της κοινωνίας και των ασθενών που μας βλέπουν σαν κοράκια και σκουπίδια, στο υπουργείο μας φέρονται σαν αυτιστικά καημένα για μια πληροφορία και ο ίδιος ο Σύλλογος όποτε αποτανθούμε σε αυτόν είναι μόνο για τα πιστοποιητικά που γράφουν ό,τι τους πούμε εμείς, δεν έχουν καμία πληροφορία για τίποτα, ούτε ψιλά για να μας δώσουν ρέστα για τη συνδρομή. Και τι κάνει το συλλογικό μας όργανο? ΤΙΠΟΤΑ. Κινητοποιείται μόνο για να στέλνει SMS να πάμε να ψηφίσουμε άγνωστους μεγαλογιατρούς για το τίποτα. Και πότε ακόμη? Εδώ είμαστε τώρα. Στείλανε επιστολή στον πρωθυπουργό για το φλέγον ζήτημα του ποιός θα είναι ο κύριος μέτοχος στα διαγνωστικά κέντρα! Αυτό είναι που θα αλλάξει συθέμελα τον ιατρικό κόσμο. Όχι που φεύγουν αν δεν έφυγαν ήδη όλοι οι νέοι γιατροί από τη χώρα! Όχι που στα νοσοκομεία επικρατεί η απόλυτη απογοήτευση για το αύριο και οι γιατροί που δεν τα αρπάζουν είναι σε απόγνωση πώς θα πληρώσουν το νοίκι. Γι' αυτούς ο ιατρικός σύλλογος δεν έχει λόγο να στείλει ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό. Όχι φυσικά ότι θα αλλάξει τίποτα. Αλλά έτσι για τα μάτια του κόσμου. ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?

2 Αυγούστου 2011, 23:01:02
Απάντηση #1
Αποσυνδεδεμένος

anastasios theodoridis

Ιατροί
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links). Εγγραφή ή Είσοδος
ΡΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ? ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΡΙΧΝΩ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ?
Ποτέ μην λογομαχείς με έναν ηλίθιο.....
Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα κερδίσει λόγω πείρας!!!

2 Αυγούστου 2011, 23:06:26
Απάντηση #2
Αποσυνδεδεμένος

jupiter


Μόλις είδα ότι και οι δικαστικοί λειτουργοί εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες για το 15% που τους μείωσαν ένα επίδομα. Ταυτόχρονα κάνουν εκτενή αναφορά στις μειώσεις που έχουν γίνει από την αρχή της κρίσης και διαμαρτύρονται για την εξίσωσή τους με τους δημόσιους υπαλλήλους. Όλα τα μέσα αναφέρονται στη διαμαρτυρία τους. Εμείς? Να μην επαναλάβω τα παραπάνω.. Και να μην αναφερθώ και στο Βαρνάβα που μάλλον τον έχουν για γραφικό και δεν ασχολούνται μαζί του πια. Είμαστε καταδικασμένοι έτσι?

3 Αυγούστου 2011, 14:42:32
Απάντηση #3
Αποσυνδεδεμένος

ioannis thessaloniki


Δεν τους βλέπω να ιδρώνει τ αυτί τους!!! Έχω την περιέργεια να δω, ένας καινούριος επιμ.Β πόσα θα πέρνει καθαρά με τις νέες περικοπές και με το ενιαίο μισθολόγιο. Με 1000 ευρώ θα ξεκινήσω, όπως τα βλέπω τα πράγματα, αλλά δεν ασχολείται κανείς πλέον. Κόβουν, ξανακόβουν αλλά ποιος σύλλογος και ποιος συνδικαλιστής νοιάζεται

5 Αυγούστου 2011, 07:00:58
Απάντηση #4
Αποσυνδεδεμένος

jupiter


Οι ανεκδιήγητοι άχρηστοι χτύπησαν ξανά. Συναντήθηκαν με τον υπουργό και το μόνο που τους απασχόλησε ήταν η μπαρούφα με το μέτοχο των κέντρων. Τσιμουδιά για τους μισθούς, τις απίστευτες περικοπές, την ανεργία, τις απαράδεκτες αναμονές και άλλα χίλια προβήματα του ιατρικού κλάδου.
Α ξέχασα ότι κατάφεραν και ένα μεγάλο χτύπημα στη διαφθορά. Θα μπορούν να εκδίδουν τις άδειες άσκησης επαγγέλματος! Γιούπιιιι τι αλλαγή! Μπράβο σας!!! Έχει τόση σημασία πού θα πηγαίνουμε να κάνουμε το Α4, αν θα μας εξυπηρετεί η κυρία Σούλα ή η κυρία Μούλα!
Και στις εφημερίδες? Ικανοποιημένοι οι γιατροί από τη συνάντηση! ΑΥτό βγαίνει σαν αποτέλεσμα και γενική εικόνα. Ότι τα βρήκε ο κλάδος με τον υπουργό. Ε καλά μας κάνει λοιπόν. Εκατον πενήντα ευρώ μισθό θα μας το φτάσει κι αν δε μας αρέσει ένα δωρεάν εισητήριο για τα ορυχεία της Γουδελούπης.

Λέξεις κλειδιά:
 

Σχετικά θέματα

  Τίτλος / Ξεκίνησε από Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
3 Απαντήσεις
3853 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 4 Μαΐου 2012, 20:16:26
από timex
14 Απαντήσεις
9267 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 27 Ιανουαρίου 2013, 12:36:53
από Denominator
0 Απαντήσεις
2595 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 20 Φεβρουαρίου 2013, 21:50:47
από Δ. Κουναλάκης
20 Απαντήσεις
12779 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Ιουνίου 2017, 01:01:02
από anastasios theodoridis
7 Απαντήσεις
11531 Εμφανίσεις
Τελευταίο μήνυμα 14 Δεκεμβρίου 2016, 13:48:44
από Ορθοπαιδικός