Γενικά > Χρήσιμες πληροφορίες
ΠΩΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕ.Π.Α.
Argirios Argiriou:
Στις 23/11/2017 πήγα στα ΙΚΑ Καβάλας και ρώτησα, εκ μέρους μιας ασθενούς μου, εάν εξακολουθεί να υφίσταται το Επίδομα Συμπαράστασης που μπορούσε το 2012 τουλάχιστον να παίρνει κάποιος συγγενής που περιποιούνταν έναν δικό του άνθρωπο στο σπίτι.
( Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος )
Από του ΙΚΑ της Καβάλας μου απάντησαν, προφορικά, ότι ναι υπάρχει ακόμη αλλά πρέπει να συμπληρώσω για τον ασθενή αυτόν μια Ιατρική Έκθεση για τα ΚΕΠΑ.
timex:
Ο συγγενής που περιποιείται τον ανθρωπο του στο σπιτι θα πρεπει να ειναι ανεργος για να παιρνει το επιδομα;
Argirios Argiriou:
Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ συγγενής που περιποιείται τον ανθρωπο του στο σπιτι θα πρεπει να ειναι ανεργος για να παιρνει το επιδομα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ξέρω με σιγουριά.
Ορθοπαιδικός:
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΔεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή ΕίσοδοςΟ συγγενής που περιποιείται τον ανθρωπο του στο σπιτι θα πρεπει να ειναι ανεργος για να παιρνει το επιδομα;
--- Τέλος παράθεσης ---
Δεν ξέρω με σιγουριά.
--- Τέλος παράθεσης ---
Απ' οτι ξέρω το επίδομα το παίρνει ο ασθενής. Δεν έχουν σχέση τα εισοδήματα αυτού που τον φροντίζει παρα μόνο τα εισοδήματα του ασθενούς.
Μιλάμε, αν δεν κάνω λάθος για Προνοιακό επίδομα, το Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος. Αυτό αφορά τους μή συνταξιούχους (δλδ έμμεσα μέλη, στον σύνδεσμο λέει τις προϋποθέσεις)
Οι συναξιούχοι λαμβάνουν αντίστοιχο επίδομα απο τους ασφαληστρικούς οργανισμούς πχ: Δεν είναι ορατοί οι σύνδεσμοι (links).
Εγγραφή ή Είσοδος απο τον ΟΑΕΕεεε.
Argirios Argiriou:
εισηγητικός φάκελος παροχών αναπηρίας, για τα ΚΕΠΑ.
Εγγραφή ή Είσοδος
Μπορεί να τον βρει κανείς και μέσω της ιστοσελίδας του ΙΚΑ ως εξής:
Εγγραφή ή Είσοδος → Ενημερώσεις (στην αρχική σελίδα) → Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας ( ΚΕ.Π.Α.) → (τέρμα κάτω στην σελίδα) Εισηγητικός Φάκελλος Παρόχων Αναπηρίας
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση